Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 20: Luifel bij Check-In Stena Line

Week 20: Luifel bij Check-In Stena Line
Week 20: Luifel bij Check-In Stena Line
Werk in uitvoering 20 mei 2022

In Hoek van Holland fungeert de FalcoSpan als luifel bij de Check-In van Stena Line.

Aan het bestaande gebouw van Stena Line is in opdracht van Bouwbedrijf Zwarts een drie meter hoge luifel gemonteerd. Nu staan rezigers van de ferrymaatschappij droog bij de Check-In en kan de aftocht naar Engeland of Ierland comfortabel beginnen. De luifel is dubbel gepoedercoat in RAL 9002, kleur grijswit. Inclusief herbestrating!

De FalcoSpan is een open overkapping en is daardoor een aantrekkelijke en flexibele overkapping. Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een dakelement en staanders. Het regenwater wordt verzameld in het dakprofiel. Via de staanders wordt het water via een afvoer boven het maaiveld afgevoerd. Door de jaren heen heeft de FalcoSpan zich al vele malen bewezen. Een opsomming van de vele, vele mogelijkheden:

De mogelijkheden zijn legio. Wenst u advies over welke overkapping geschikt is voor uw buitenterrein? Neem dan contact op met één onze projectadviseurs. Dit kan via:

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!