Back to top
Tawk.to

Voor vertrek..nog even naar de rokerscabine

Home Projecten Voor vertrek..nog even naar de rokerscabine

Een plek waar Schiphol bezoekers kunnen roken. Dat was de vraag. Falco’s oplossing is de FalcoSpan rokerscabine; op maat gemaakt voor Schiphol.

Weer- en windbestendig

Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een stalen dakelement en staanders, maar door het toevoegen van hardglas is de overkapping ‘dicht’ gemaakt, Goed beschermd tegen regen en wind kunnen Schipholbezoekers droog een sigaretje roken in deze rokerscabine. Door de heldere wanden is het wel een overkapping waar sociale controle mogelijk blijft. De rokerscabine is 434 cm. lang, 222 cm. diep en heeft een hoogte van 210 cm. De cabine is verder voorzien van wandelementen van veiligheidsglas van 8 mm. dik. De rokerscabine is hier met betonvoeten bevestigd voor een goede fundatie. De staalconstructie voor Schiphol is gepoedercoat in RAL 7043, kleur verkeersgrijs, maar de overkapping kan in elke gewenste RAL kleur gepoedercoat worden. Het karakteristieke beeldkenmerk van de FalcoSpan is het dak dat lijkt te zweven tussen de staanders. Dit komt doordat de staanders niet direct geplaatst zijn op de hoeken van het dak maar op circa 40 cm vanaf de hoek. Het is ook mogelijk deze rokerscabine te verkrijgen met een deur.

Combinaties

Falco producten als FalcoBloc en FalcoPerfo banken zijn goed te combineren met de FalcoSpan. De asbak Cycas past prima onder een Falco rokersoverkapping. Indien u FalcoSpan als fietsoverkapping wilt gebruiken; alle fietsparkeersystemen, van A-11 fietsenrek tot het Ideaal fietsenrek, zijn geschikt om onder de overkapping te plaatsen.

One stop

Het Falco montageteam heeft de rokerscabine geplaatst en gemonteerd. Falco heeft ook zorg gedragen voor het aanplakken van de grote stickers die het woord ROKEN vormen; wel zo duidelijk. Met de FalcoSpan overkapping zijn er veel mogelijkheden zodat elk gewenst product zoals een rokerscabine, overkapping maar ook een fietsoverkapping samengesteld kan worden. Ons verkoopteam vertelt u er graag meer over! Bel 0546 55 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!