Back to top
Tawk.to

Parkeervoorzieningen bij appartementencomplex in Den Haag

Home Projecten Parkeervoorzieningen bij appartementencomplex in Den Haag

In opdracht van Kroes Aannemingsbedrijf B. V. is een overkapping geplaatst waar scooters en buitenmodelfietsen onder geparkeerd kunnen worden bij een appartementencomplex in Den Haag. Er is ruimte voor maar liefst 12 scooters of buitenmodelfietsen. De transportmiddelen kunnen veilig gestald worden door de speciale vastzetvoorzieningen.

FalcoSpan overkapping

De geplaatste open overkapping komt uit de serie FalcoSpan en is voorzien van een groendak. Deze overkapping heeft een zeer open karakter hierdoor is het een aantrekkelijke en flexibele overkapping. De overkapping wordt veel gebruikt als rokersoverkapping, fietsoverkapping of is dit geval als overkapping voor het parkeren van scooters en buitenmodelfietsen.

Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een dakelement en staanders. Het is mogelijk om de overkapping ‘dicht’ te maken door hardglas toe te voegen. Ook kan de overkapping gepoedercoat worden in een RAL-kleur. Voor de overkapping bij het appartementencomplex in Den Haag is gekozen voor de kleur schemergrijs.

FalcoLoop vastzetvoorziening

Scooters en buitenmodelfietsen zijn erg populaire transportmiddelen. Echter zijn deze transportmiddelen lastig om te parkeren. De FalcoLoop vastzetvoorziening biedt een oplossing voor het parkeren van scooters en buitenmodelfietsen. De werking van de FalcoLoop is eenvoudig en vanzelfsprekend voor gebruikers. De FalcoLoop heeft het formaat van een standaard stoeptegel en is hierdoor makkelijk op te nemen in eigen bestrating. De vastzetvoorziening is gemaakt van staal en thermisch verzinkt. Indien gewenst kan de vastzetvoorziening op kleur worden gebracht doormiddel van poedercoating.

Parkeervoorzieningen

Falco heeft een ruim assortiment met parkeervoorzieningen, zowel voor standaard- als niet-standaard fietsen. Heeft u een vraag over ons assortiment of wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs via 0546 55 44 44, info@falco.nl of via het contactformulier op onze website, onze adviseurs helpen u graag verder!

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!