Back to top
Tawk.to

Parkeervoorzieningen bij appartementencomplex in Den Haag

Home Projecten Parkeervoorzieningen bij appartementencomplex in Den Haag

In opdracht van Kroes Aannemingsbedrijf B. V. is een overkapping geplaatst waar scooters en buitenmodelfietsen onder geparkeerd kunnen worden bij een appartementencomplex in Den Haag. Er is ruimte voor maar liefst 12 scooters of buitenmodelfietsen. De transportmiddelen kunnen veilig gestald worden door de speciale vastzetvoorzieningen.

FalcoSpan overkapping

De geplaatste open overkapping komt uit de serie FalcoSpan en is voorzien van een groendak. Deze overkapping heeft een zeer open karakter hierdoor is het een aantrekkelijke en flexibele overkapping. De overkapping wordt veel gebruikt als rokersoverkapping, fietsoverkapping of is dit geval als overkapping voor het parkeren van scooters en buitenmodelfietsen.

Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een dakelement en staanders. Het is mogelijk om de overkapping ‘dicht’ te maken door hardglas toe te voegen. Ook kan de overkapping gepoedercoat worden in een RAL-kleur. Voor de overkapping bij het appartementencomplex in Den Haag is gekozen voor de kleur schemergrijs.

FalcoLoop vastzetvoorziening

Scooters en buitenmodelfietsen zijn erg populaire transportmiddelen. Echter zijn deze transportmiddelen lastig om te parkeren. De FalcoLoop vastzetvoorziening biedt een oplossing voor het parkeren van scooters en buitenmodelfietsen. De werking van de FalcoLoop is eenvoudig en vanzelfsprekend voor gebruikers. De FalcoLoop heeft het formaat van een standaard stoeptegel en is hierdoor makkelijk op te nemen in eigen bestrating. De vastzetvoorziening is gemaakt van staal en thermisch verzinkt. Indien gewenst kan de vastzetvoorziening op kleur worden gebracht doormiddel van poedercoating.

Parkeervoorzieningen

Falco heeft een ruim assortiment met parkeervoorzieningen, zowel voor standaard- als niet-standaard fietsen. Heeft u een vraag over ons assortiment of wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs via 0546 55 44 44, info@falco.nl of via het contactformulier op onze website, onze adviseurs helpen u graag verder!

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!