Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 17: Fietsoverkappingen Bushalte Weg naar Veldmaat, Haaksbergen

Week 17: Fietsoverkappingen Bushalte Weg naar Veldmaat, Haaksbergen
131176 Fietsoverkappingen Bushalte Weg naar Veldmaat, Haaksbergen
Werk in uitvoering 25 apr 2024

In Haaksbergen aan de Weg naar Veldmaat heeft Falco afgelopen week twee robuuste FalcoZan fietsoverkappingen geplaatst, uitgevoerd in de afmetingen 8x2,5 meter en 20x2,5 meter. Deze installaties zijn ontworpen om de openbare ruimte efficiënt te benutten en tegelijkertijd een veilige en toegankelijke stalling te bieden voor forenzen. De overkappingen zijn voorzien van FalcoLean fietsaanleunbeugels, die een betrouwbare steun bieden en het gebruiksgemak verhogen.

De constructies zijn vervaardigd met een kenmerkende houten belatting, wat niet alleen een natuurlijke esthetiek biedt, maar ook de duurzaamheid en weerbestendigheid waar Falco bekend om staat. Voor klanten die een ander uiterlijk wensen, zijn er diverse alternatieven voor wandbekleding beschikbaar, waardoor de overkappingen volledig naar wens aangepast kunnen worden.

Deze projecten zijn gerealiseerd in samenwerking met Roelofs Infra uit Den Ham en vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs, wat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de installatie garandeert.

Heeft uw gemeente of bedrijf ook behoefte aan een functionele en esthetisch aantrekkelijke oplossing voor fietsparkeren? Bezoek onze website voor meer informatie over onze maatwerkoplossingen of neem direct contact op met ons team. Falco is dé partner voor duurzame en gebruiksvriendelijke fietsenstallingen en overkappingen, perfect afgestemd op uw specifieke wensen en eisen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!