Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 24: Nieuwe Fietsenstalling bij Schiphol:

Week 24: Nieuwe Fietsenstalling bij Schiphol:
125905 Fietsoverkapping Schiphol
Werk in uitvoering 13 jun 2024

Falco heeft opnieuw een fietsparkeeroplossing geleverd rondom Schiphol..Waar eerdere installaties veiligheidsglas met stickers gebruikten, is de nieuwe overkapping voorzien van wanden van geperforeerde staalplaat, waarop het woord "FIETSEN" is gespoten. Deze moderne benadering biedt niet alleen esthetische voordelen, maar ook een verhoogde duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Projectlocatie: Schiphol WRM Vrachtgebouw

De nieuwe overkapping, gebaseerd op het FalcoLok model, bevindt zich op Schiphol bij het WRM Vrachtgebouw. Falco heeft reeds meerdere overkappingen in dit gebied geïnstalleerd, en deze toevoeging versterkt onze toewijding aan het bieden van hoogwaardige fietsparkeeroplossingen. Lees meer over de eerder geplaatste overkappingen op https://bit.ly/3KIN0vw. . 

Producten en Functionaliteiten

FalcoLevel Premium Etage Fietsenrekken: De overkapping herbergt de innovatieve FalcoLevel Premium etage fietsenrekken, die tweelaags parkeren mogelijk maken. Dit systeem maximaliseert de beschikbare ruimte en biedt een efficiënte oplossing. Een aantal fietsenrekken zijn uitgerust met groen gespoten oplaadpunten voor e-bikes. Deze voorziening ondersteunt het groeiende gebruik van elektrische fietsen en draagt bij aan een duurzamer vervoerssysteem.

Esthetiek en Duurzaamheid

De geperforeerde wandpanelen zijn minder vatbaar voor beschadigingen en bieden een robuuste, vandalismebestendige oplossing. Het woord "FIETSEN" is op de staalplaat gespoten, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. 

Falco's nieuwste overkapping bij Schiphol is een perfect voorbeeld van hoe functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek hand in hand kunnen gaan. Als internationaal bedrijf met productie in Nederland, blijven we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de behoeften van moderne stedelijke omgevingen.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!