Back to top
Tawk.to

Overkappingen bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen

Home Projecten Overkappingen bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen

Aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen heeft Falco twee overkappingen geleverd. De overkappingen zijn geplaatst om de rollators die door bezoekers gebruikt kunnen worden droog te stallen.

FalcoSpan

FalcoSpan is een flexibel inzetbare overkapping, met een open karakter omdat deze overkapping geen wanden heeft. In het dierenpark zijn de twee FalcoSpan overkappingen met de ruggen tegen elkaar aan geplaatst. Doordat er geen wanden in de overkapping staan, is het oppervlakte dat overkapt wordt erg groot.

Kleur

De stalen dakelementen, draagkolommen en koppelprofielen zijn gepoedercoat in RAL 7030, deze kleur past perfect bij het naastgelegen pand.

Dakbekleding

De FalcoSpan die geleverd is aan Wildlands Adventure Zoo heeft een aluzinc damwand dakbekleding. Op aanvraag is FalcoSpan ook verkrijgbaar met helder polycarbonaat damwandprofielplaten, waardoor er meer lichtinval in de overkapping aanwezig is.

Overige projecten FalcoSpan

Onderstaand een aantal projecten waarbij ook een FalcoSpan is geplaatst. Bijvoorbeeld als rokersoverkapping op Schiphol, als fietsoverkapping bij Expo Hengelo en een FalcoSpan met zonnecollectoren.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!