Back to top
Tawk.to

Overkappingen bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen

Home Projecten Overkappingen bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen

Aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen heeft Falco twee overkappingen geleverd. De overkappingen zijn geplaatst om de rollators die door bezoekers gebruikt kunnen worden droog te stallen.

FalcoSpan

FalcoSpan is een flexibel inzetbare overkapping, met een open karakter omdat deze overkapping geen wanden heeft. In het dierenpark zijn de twee FalcoSpan overkappingen met de ruggen tegen elkaar aan geplaatst. Doordat er geen wanden in de overkapping staan, is het oppervlakte dat overkapt wordt erg groot.

Kleur

De stalen dakelementen, draagkolommen en koppelprofielen zijn gepoedercoat in RAL 7030, deze kleur past perfect bij het naastgelegen pand.

Dakbekleding

De FalcoSpan die geleverd is aan Wildlands Adventure Zoo heeft een aluzinc damwand dakbekleding. Op aanvraag is FalcoSpan ook verkrijgbaar met helder polycarbonaat damwandprofielplaten, waardoor er meer lichtinval in de overkapping aanwezig is.

Overige projecten FalcoSpan

Onderstaand een aantal projecten waarbij ook een FalcoSpan is geplaatst. Bijvoorbeeld als rokersoverkapping op Schiphol, als fietsoverkapping bij Expo Hengelo en een FalcoSpan met zonnecollectoren.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!