Back to top
Tawk.to

FalcoSpan fietsparkeren voor Expo Hengelo

Home Projecten FalcoSpan fietsparkeren voor Expo Hengelo

Falco plaatste fietsparkeersystemen en fietsoverkappingen voor het Expo Center in Hengelo. De fietsoverkapping komen uit de serie FalcoSpan overkappingen en de fietsparkeersystemen uit de Triangel-serie.

Overkapping met zwevend karakter

In totaal zijn er 6 systemen geplaatst die allemaal zijn gebaseerd op de FalcoSpan overkapping. Een ideaal overkapping systeem want het bestaat uit twee staanders en een dakelement waarbij er optioneel zijwanden zijn toe te voegen.

Esthetisch een mooie keus want door zo min mogelijk staanders te gebruiken krijgt deze overkapping een zwevend karakter en wordt een mooie en transparante oplossing om de fiets te stallen.

Fietsparkeersysteem

De triangelvorm en de massieve beugels maken dat de Triangel-10 een solide en zeer stevige fietsstandaard is. U kunt de fietsstandaard bevestigen via aangegoten betonvoet, ankerdeel (zelf beton aangieten) of middels voetplaat. 

FalcoSpan overkapping

Iets voor uw bedrijfsterrein? Falco adviseert en komt vrijblijvend uw locatie bezoeken voor een advies op maat. Met de ruime keus overkappingen die Falco in haar programma heeft, is er altijd een passende overkapping voor uw locatie.

Bel of email naar 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl voor meer informatie of een afspraak te maken.

Bekijk de producten geplaatst voor dit project:

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!