Back to top
Tawk.to

FalcoSpan fietsparkeren voor Expo Hengelo

Home Projecten FalcoSpan fietsparkeren voor Expo Hengelo

Falco plaatste fietsparkeersystemen en fietsoverkappingen voor het Expo Center in Hengelo. De fietsoverkapping komen uit de serie FalcoSpan overkappingen en de fietsparkeersystemen uit de Triangel-serie.

Overkapping met zwevend karakter

In totaal zijn er 6 systemen geplaatst die allemaal zijn gebaseerd op de FalcoSpan overkapping. Een ideaal overkapping systeem want het bestaat uit twee staanders en een dakelement waarbij er optioneel zijwanden zijn toe te voegen.

Esthetisch een mooie keus want door zo min mogelijk staanders te gebruiken krijgt deze overkapping een zwevend karakter en wordt een mooie en transparante oplossing om de fiets te stallen.

Fietsparkeersysteem

De triangelvorm en de massieve beugels maken dat de Triangel-10 een solide en zeer stevige fietsstandaard is. U kunt de fietsstandaard bevestigen via aangegoten betonvoet, ankerdeel (zelf beton aangieten) of middels voetplaat. 

FalcoSpan overkapping

Iets voor uw bedrijfsterrein? Falco adviseert en komt vrijblijvend uw locatie bezoeken voor een advies op maat. Met de ruime keus overkappingen die Falco in haar programma heeft, is er altijd een passende overkapping voor uw locatie.

Bel of email naar 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl voor meer informatie of een afspraak te maken.

Bekijk de producten geplaatst voor dit project:

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!