Back to top
Tawk.to
Falco als werkgever

Falco als werkgever

Home Werken bij Falco Falco als werkgever

Falco als werkgever

Falco BV is een gezonde en groeiende onderneming op het gebied van de inrichting van de openbare ruimte en heeft een leidende positie in Nederland en vele Europese landen. Alles wat buiten is te vinden in de vorm van fietsenrekken, straatmeubilairoverkappingen, verkeersvoorzieningen, Falco maakt het in de eigen productiefaciliteit in Vriezenveen. Eigen montageploegen zorgen voor levering en installatie ter plekke bij de opdrachtgever. Er werken bij Falco circa 100 mensen. Het bedrijf, dat inmiddels 72 jaar bestaat heeft een no-nonsense-cultuur en er is volop ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke inbreng. Falco is in het bezit van de VCA*, NEN-EN 1090, ISO 9001 en ISO 14001 certificaten. Kortom; werken bij Falco betekent een afwisselende baan in een duurzaam, dynamisch en internationaal opererend bedrijf!

Markten

Falco maakt haar producten bijvoorbeeld voor architecten, overheden, allerlei instellingen zoals zorg en onderwijs, bouwbedrijven en meer. Falco exporteert haar producten ook naar het buitenland; met drie vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken is Falco goed vertegenwoordigd. En met leveringen aan tal van Europese vertegenwoordigingen speelt Falco een belangrijke rol op de Europese markt.

Privacyverklaring voor sollicitanten

Falco hecht er grote waarde aan dat de verwerking van je persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van je privacy. Via deze link lees je hier alles over en weet je precies waar je aan toe bent.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!