Back to top
Tawk.to
Falco als werkgever

Falco als werkgever

Home Werken bij Falco Falco als werkgever

Falco als werkgever

Falco BV is een gezonde en groeiende onderneming op het gebied van de inrichting van de openbare ruimte en heeft een leidende positie in Nederland en vele Europese landen. Alles wat buiten is te vinden in de vorm van fietsenrekken, straatmeubilairoverkappingen, verkeersvoorzieningen, Falco maakt het in de eigen productiefaciliteit in Vriezenveen. Eigen montageploegen zorgen voor levering en installatie ter plekke bij de opdrachtgever. Er werken bij Falco circa 100 mensen. Het bedrijf, dat inmiddels 72 jaar bestaat heeft een no-nonsense-cultuur en er is volop ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke inbreng. Falco is in het bezit van de VCA*, NEN-EN 1090, ISO 9001 en ISO 14001 certificaten. Kortom; werken bij Falco betekent een afwisselende baan in een duurzaam, dynamisch en internationaal opererend bedrijf!

Markten

Falco maakt haar producten bijvoorbeeld voor architecten, overheden, allerlei instellingen zoals zorg en onderwijs, bouwbedrijven en meer. Falco exporteert haar producten ook naar het buitenland; met drie vestigingen in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken is Falco goed vertegenwoordigd. En met leveringen aan tal van Europese vertegenwoordigingen speelt Falco een belangrijke rol op de Europese markt.

Privacyverklaring voor sollicitanten

Falco hecht er grote waarde aan dat de verwerking van je persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van je privacy. Via deze link lees je hier alles over en weet je precies waar je aan toe bent.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!