Back to top
Tawk.to

Falco overkapping bij hoofdingang Zweedse supermarkt

Home Projecten Falco overkapping bij hoofdingang Zweedse supermarkt

Onze Zweedse vertegenwoordiger Modulkonstruktion heeft bij een grote supermarkt keten een FalcoSpan fietsenstalling geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels.

FalcoSpan fietsenstalling

De overkapping FalcoSpan is breed inzetbaar voor allerlei doeleinden. Voor fietsparkeren, als rokersoverkapping en ook om betaalautomaten te beschermen. Bij de Zweedse supermarkt wordt de FalcoSpan gebruikt als transparante fietsenstalling voor de klanten van de winkel.
Standaard bestaat de FalcoSpan overkapping uit een dakelement en staanders. Door het toevoegen van hardglas kan de overkapping 'dicht' gemaakt worden. Met wanden van hardglas kan de overkapping afgesloten worden tegen wind en regeninslag. Door de heldere wanden blijft het een overkapping waar sociale controle mogelijk blijft en zorgt voor lichtinval.
In de fietsoverkapping zijn zes FalcoLean fietsaanleunbeugels geplaatst zodat bezoekers hun fietsen hier netjes tegen aan kunnen zetten eventueel kunnen bevestigen.

Advies of offerte?

Heeft u interesse in een fietsoverkapping of fietsenrekken? Wenst u advies over fietsparkeren voor uw medewerkers of klanten? Onze project adviseurs komen graag bij u langs op locatie. Vrijblijvend een offerte aanvragen? Dat kan via de knop 'Offerte aanvragen' om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor een FalcoSpan overkapping op maat.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!