Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 28: Nieuwe Fietsoverkappingen bij Campus Werkspoor in Utrecht

Week 28: Nieuwe Fietsoverkappingen bij Campus Werkspoor in Utrecht
132468 Nieuwe fietsoverkappingen bij Campus Werkspoor Utrecht
Werk in uitvoering 11 jul 2024

In de afgelopen weken hebben wij een nieuw project afgerond op de Campus Werkspoor in Utrecht. We hebben vijf hoogwaardige fietsoverkappingen geplaatst op divere plekken op terreine, afgestemd op de verschillende behoeften van de campusgebruikers. Deze overkappingen bieden niet alleen een functionele oplossing voor het stallen van fietsen, maar dragen ook bij aan een verzorgd en professioneel uiterlijk van het terrein.

Diverse Soorten en Afmetingen

Bij dit project hebben we gekozen voor een combinatie van overkappingen uit onze populaire Series FalcoLok en Falcozan. Daardoor kan worden voldaan aan de uiteenlopende eisen van de campusbezoekers, variërend van studenten en medewerkers tot bezoekers. De FalcoLok-serie staat bekend om zijn robuustheid en mogelijkheid om de overkapping af te sluiten. De FalcoLok ideaal voor grotere fietsparkeerplaatsen omdat de serie is opgebouwd uit vakken die eindeloos gekoppeld kunnen worden. De Falcozan serie biedt een elegante oplossing, met zijn open karakter is de FalcoZan toegankelijk voor iedereen.

Materiaal en Afwerking

Alle overkappingen zijn uitgerust met houten belatting, wat zorgt voor een warme en natuurlijke uitstraling die mooi aansluit bij de omgeving van de campus. Hoewel we in dit project gekozen hebben voor hout, bieden wij ook diverse andere wandbekledingsopties aan, zoals staal, glas en polycarbonaat. Hierdoor kunnen wij altijd een oplossing op maat bieden die perfect aansluit bij de wensen en esthetische voorkeuren van onze klanten.

Ontwerp, Productie en Montage

Een van onze sterke punten is dat wij het gehele proces in eigen huis uitvoeren. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke montage, alles wordt uitgevoerd door onze deskundige teams in Vriezenveen. Dit zorgt voor korte communicatielijnen, een hoge mate van flexibiliteit en de garantie dat elke overkapping voldoet aan onze strenge kwaliteitsnormen. Onze eigen monteurs hebben de overkappingen ter plaatse geïnstalleerd, wat zorgt voor een naadloze overgang van productie naar gebruik.

Conclusie

Met deze nieuwe fietsoverkappingen bij Campus Werkspoor hebben wij opnieuw laten zien dat wij de expertise en middelen in huis hebben om hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen te bieden voor iedere situatie. Wij zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om meer van dit soort projecten te realiseren, waarbij functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek hand in hand gaan.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw fietsparkeervoorzieningen met op maat gemaakte overkappingen die functionaliteit en esthetiek combineren? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Onze experts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het realiseren van een oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften. Bel ons op 0546 55 44 44 of stuur een e-mail naar info@falco.nl. Samen maken we van uw terrein een moderne, veilige en aantrekkelijke fietsparkeerplaats.

Falco BV – Uw partner voor innovatieve en duurzame fietsparkeeroplossingen.

.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!