Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 18: FalcoLok fietsoverkapping bij Greijdanus College, Zwolle

Week 18: FalcoLok fietsoverkapping bij Greijdanus College, Zwolle
134733 FalcoLok fietsoverkapping bij Greijdanus College, Zwolle
Werk in uitvoering 2 mei 2024

Bij het Greijdanus College in Zwolle heeft Falco opnieuw een succesvol project afgerond met de installatie van een FalcoLok fietsoverkapping. Deze overkapping, met een afmeting van 6x3 meter en een hoogte van 2,75 meter, is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van scholen voor veilige en duurzame fietsenstallingen. Het Greijdanus College, al eerder partner van Falco, heeft gekozen voor een overkapping die afsluitbaar is met een dubbele deur, waardoor een extra beveiligingsniveau wordt toegevoegd aan de stalling.

De FalcoLok 600 is bijzonder geschikt voor etagerekken zoals de FalcoLevel Premium, waardoor er efficiënt gebruik gemaakt kan worden van de beschikbare ruimte door fietsen op twee niveaus te stallen. Deze functionaliteit is essentieel voor scholen waar de ruimte vaak beperkt is, maar de vraag naar veilige fietsenstalling groot is.

Waarom kiezen voor FalcoLok 600?

FalcoLok 600-serie biedt niet alleen veiligheid en duurzaamheid, maar is ook modulair uitbreidbaar. Dit betekent dat scholen kunnen beginnen met een basisopstelling die later eenvoudig uitgebreid kan worden naarmate de behoeften groeien. Dit is een kosteneffectieve oplossing voor scholen die hun faciliteiten geleidelijk willen verbeteren zonder initieel grote investeringen. Bovendien heeft u bij de FalcoLok een overkapping keuze uit diverse wandbekledingen.

Voordelen van FalcoLok 600:

  • Veiligheid: Afsluitbare deuren zorgen voor een veilige opslag van fietsen.
  • Ruimte-efficiëntie: Geschikt voor dubbellaags parkeren, maximaliseert de capaciteit binnen beperkte ruimtes.
  • Duurzaamheid: Ontworpen en geproduceerd in Vriezenveen, met een focus op kwaliteit en duurzaamheid.
  • Flexibiliteit: Modulaire uitbreidbaarheid voor toekomstige groei.
  • Esthetiek: Stijlvol ontwerp dat bijdraagt aan de uitstraling van de schoolomgeving.

Overweegt uw school ook de transitie naar een fietsvriendelijker beleid? Neem contact op met Falco voor een vrijblijvend gesprek over hoe onze FalcoLok 600-serie kan bijdragen aan de veiligheid en het comfort van uw studenten. Ontdek hoe onze op maat gemaakte en duurzame oplossingen uw school kunnen transformeren. Begin vandaag nog met het plannen van uw ideale fietsenstalling!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!