Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 16: FalcoTel C Combi Overkapping bij HAGA Ziekenhuis, Den Haag

Week 16: FalcoTel C Combi Overkapping bij HAGA Ziekenhuis, Den Haag
133705 FalcoTel-C Haga ZIekenhuis Den Haag
Werk in uitvoering 18 apr 2024

Bij het HAGA Ziekenhuis in Den Haag heeft Falco een op maat gemaakte FalcoTel C Combi Overkapping geïnstalleerd, perfect afgestemd op de behoeften van een drukke ziekenhuisomgeving. Deze overkapping heeft een indrukwekkende afmeting van 5,6 bij 14 meter en biedt uitgebreide mogelijkheden voor het veilig stallen van fietsen.

Een van de onderscheidende kenmerken van deze overkapping is dat deze volledig afsluitbaar is. Een stevige deur zorgt ervoor dat de overkapping een geheel afgesloten ruimte wordt, wat extra veiligheid biedt voor de gestalde fietsen. Dit is vooral belangrijk in een openbare ruimte zoals bij een ziekenhuis, waar veiligheid en bescherming tegen diefstal cruciaal zijn.

De overkapping is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk door de wandbekleding van houten belatting. Dit natuurlijke materiaal draagt bij aan een vriendelijke en warme uitstraling, wat naadloos aansluit bij de architectuur van de zorgomgeving.

Falco zorgt voor een hoogwaardige afwerking van elk project, mede mogelijk gemaakt door ons team van VCA gecertificeerde monteurs. Dit certificaat garandeert dat alle installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strengste veiligheidsnormen. Daarnaast benadrukken we graag dat deze overkapping volledig in onze eigen fabriek in Vriezenveen is ontworpen en geproduceerd, wat ons de mogelijkheid geeft om elk aspect van het productieproces te controleren en de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Met deze projectmatige aanpak demonstreert Falco haar capaciteit om te voldoen aan specifieke klantwensen en de duurzaamheid en functionaliteit van haar producten te leveren, zelfs in de meest veeleisende omgevingen zoals bij het HAGA Ziekenhuis in Den Haag.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!