Back to top
Tawk.to

Projecten

Home Projecten

Fietsparkeren bij Fins ziekenhuis
22-09-2023

In het Finse ziekenhuis Hyvinkää heeft onze partner Elpac een transparante fietsoverkapping geplaatst waar ziekenhuis medewerkers hun fietsen veilig en droog kunnen stallen. In de overkapping staan fietsenrekken met aanbindbeugel. Tevens staat er een FalcoFix die hulp biedt bij kleine mankementen aan de fiets. De overkapping is voorzien van automatische schuifdeuren die medewerkers kunnen bedienen met hun persoonlijke druppel.

Lees verder
Overkapping ingericht als pauzeruimte
18-09-2023

Voor het nieuwe pand van Multi Papier Sustainable Packaging in Purmerend heeft Falco een overkapping geplaatst. De overkapping wordt gebruikt als fietsenstalling en als pauzeruimte.

Lees verder
FalcoLok overkapping in gebruik als abri
25-08-2023

Op de parkeerplaats van Hockeyclub H.T.C. Son zijn twee FalcoLok overkappingen geplaatst die dienst doen als bushokjes. In de abri's kunnen reizigers droog en beschut op de bus wachten.

Lees verder
Grote overkapping voor appartementencomplex in gebruik als fietsenstalling en containerberging
21-08-2023

Op het buitenterrein van gerenoveerd appartementencomplex Ortduynen in Den Bosch is een ruime overkapping geplaatst, bestaand uit twee delen. Een deel wordt ingericht met fietsenrekken en het andere deel doet dienst als containerberging.

Lees verder
Scootmobiel stallingen bij appartementencomplexen
25-07-2023

Onze overkappingen zijn uitermate geschikt om scootmobiels in te parkeren. Bij twee appartementencomplexen in Duivendrecht van Eigen Haard zijn scootmobiel overkappingen geplaatst. Beide overkappingen hebben een extra brede deur zodat de bewoners eenvoudig naar binnen kunnen met hun scootmobiel. De overkappingen zijn geplaatst in opdracht van Mercuur Bouw.

Lees verder
Fietsparkeren op Deens station
21-07-2023

Op het Deense Odder station staat een mooie dubbelzijdige FalcoGamma overkapping met daaronder etage fietsenrekken waarin 40 fietsen droog geparkeerd kunnen worden.

Lees verder
Fietsoverkappingen voor Schiphol
17-07-2023

In opdracht van Heijmans Infra B. V. heeft Falco een transparante fietsoverkapping geplaatst bij Schiphol. Van een afstand is te zien dat de overkapping bestemd is voor fietsen door de belettering van de overkapping.

Lees verder
Geleidebuis voor markering scooters en fatbikes Hogeschool Leiden
14-07-2023

Op het buitenterrein van Hogeschool Leiden zijn 27 geleidebuizen geplaatst om het gebied te markeren waar scooters en fatbikes netjes en veilig geparkeerd kunnen worden. Met een extra slot kunnen de voertuigen vastgemaakt worden aan de geleidebuizen.

Lees verder
Scootmobiel overkapping voor woonzorgcentrum
04-07-2023

In opdracht van bouwbedrijf Steggink heeft Falco een scootmobiel overkapping geplaatst bij woonzorgcentrum De Polbeek in Zutphen. De overkapping is voorzien van een automatische deuropener, zodat bewoners eenvoudig naar binnen kunnen om hun scootmobiel te plaatsen.

Lees verder
Kleurrijke afvalbakken op onderwijscampus Porteum
29-06-2023
Op het buitenterrein van de gloednieuwe onderwijscampus Porteum in Lelystad zijn zes afvalbakken in verschillende kleuren geplaatst. De kleuren van de afvalbakken passen perfect bij de diverse kleuren… Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!