Projecten

Home Projecten

Terreininrichting voor Pentas Moulding op bedrijvenpark
15-04-2019

Op het buitenterrein van Pentas in Almelo zijn diverse buitenbanken, een picknickset en fietsoverkappingen geplaatst. Het straatmeubilair komt uit de serie FalcoPark en de fietsoverkappingen behoren tot de FalcoTel-E overkappingen. In de fietsoverkappingen zijn Ideaal 2.0 fietsenrekken geplaatst.

Lees verder
FalcoTel-C met damwandprofielplaat in Harskamp
11-04-2019

In opdracht van Kampert Bouw, Wekerom heeft Falco een FalcoTel-C Combi overkapping geplaatst.bij Brink Gereedschappen in Harskamp. De overkapping is bedoeld voor het stallen van fietsen scooters. Er is ook een picknickset geplaatst; zo kunnen de werknemers in de pauze droog zitten!

Lees verder
Straatmeubilair op maat bij Marinemuseum, Den Helder
08-04-2019

Het Marinemuseum in Den Helder is dé plek waar je de marine echt kunt beleven en is leuk en leerzaam voor jong en oud! Moe geworden van alle ontdekkingstochten in en rond het museum? Rust uit en relax op de FalcoBloc banken en picknicksets. Het (gescheiden) afval kan gedeponeerd worden in de FalcoBloc afvalbakken.

Lees verder
Berging en stalling voor Dusseldorp
05-04-2019

BMW dealer Dusseldorp in Apeldoorn heeft bij Falco twee grote overkappingen besteld voor verschillende doeleinden; een FalcoPlana en een FalcoLok. Beide overkappingen zijn op maat gemaakt voor Dusseldorp. De FalcoLok wordt gebruikt als opslagberging voor banden en de FalcoPlana als carport voor schade auto's,

Lees verder
Rode afvalbakken voor Sportstad Heerenveen
05-04-2019

Sportstad Heerenveen is een multifunctioneel sportcentrum waar sport, zorg en onderwijs onder één dak gevestigd zijn.Op het buitenterrein van Sportstad Heerenveen zijn 10 FalcoJona afvalbakken geplaatst in de kenmerkende rode Heerenveen kleur. Vijf van de tien afvalbakken zijn voorzien van een asbak in de inwerpopening.

Lees verder
Fietsmarketing in Horsens, Denemarken
28-03-2019

De gemeente Horsens in Denemarken heeft het streven om een fietsvriendelijke gemeente te zijn. Al vanaf 2011 loopt er een campagne om o.a. fietspaden aan te leggen en te verbeteren. Vorig jaar zijn er in dit kader 20 stuks FalcoSupp geplaatst, door de hele stad. FalcoSupp is ontwikkeld om fietsers meer service te bieden.

Lees verder
Inrichting plein in Wierden
19-03-2019

Een voormalig kaal plein in Wierden is ingericht met Falco straatmeubilair. Verschillende zitbanken en op maat gemaakte plantenbakken zorgen voor een gezellig plein waar comfortabel gezeten kan worden.

Lees verder
Klant tevreden met de FalcoSail fietsoverkapping
15-03-2019

Deze basic FalcoSail fietsoverkapping is geplaatst in Heerenveen bij Holwerda. De keuze voor het model lijkt logisch: Holwerda houdt zich bezig met ‘totaal shipmanagement’, de moderne vormgeving van de FalcoSail fietsenstalling is geïnspireerd op het zeilen.

Lees verder
Gezamenlijke fietsenstalling voor bewoners appartementengebouw
12-03-2019

Woonstichting Vryleve heeft voor de bewoners van het appartementengebouw aan de Rijnstraat in Tolkamer een gezamenlijke fietsenstalling gerealiseerd. Er was al enige tijd behoefte aan een makkelijk bereikbare en toegankelijke stalling van fietsen.

Lees verder
Straatmeubilair voor Alkwin College
05-03-2019

Het buitenterrein van het Alwin College is heringericht met Falco straatmeubilair. Op het schoolplein kunnen scholieren pauze houden op picknick sets en zitbanken. Afval kan worden gedeponeerd in de stijlvolle afvalbakken.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!