Projecten

Home Projecten

Open fietsoverkapping bij Twente Zorgcentra, Enschede
28-01-2020

Een stabiele, sterke, open fietsenstalling; dat was de wens van ’t Bouwhuis, onderdeel van de Twentese Zorgcentra in Enschede. Op de foto het resultaat: een FalcoZan overkapping met houten wanden. Alle staaldelen van de overkapping zijn in kleur gepoedercoat.

Lees verder
Falco richt parkeerkelder in met etage fietsenrekken; Essen, Duitsland
23-01-2020

Voor het Europa-Center Trineo kantorencomplex in Essen kregen we het verzoek om een deel van de parkeergarage af te sluiten en in te richten als fietsparkeerplek. Om zoveel mogelijk fietsen te kunnen plaatsen werd voor het FalcoLevel Eco etage-fietsenrek gekozen. Een op maat gemaakt hekwerk sluit de parkeerplek voor fietsen af.

Lees verder
Uw parkeerplaats reserveren? Gebruik een parkeerbeugel!
14-01-2020

Vlakbij de historische binnenstad van Den Bosch is een nieuwe appartementenwijk gelegen: Willemspoort Zuid. Een auto parkeren kan een probleem opleveren.In opdracht van Heijmans, Eindhoven leverden wij 78 stuks parkeerbeugels: De oplossing waar sprake is van vaste parkeerplaatsen.

Lees verder
Bewoners Cedar Court in Glasgow (UK) tevreden met FalcoCrea fietskluizen
09-01-2020

Dit zijn de ingenieuze FalcoCrea fietskluizen die onlangs zijn vervaardigd, geleverd en geïnstalleerd bij de Queens Cross Housing Association, Cedar Court, voor de gemeenteraad van Glasgow.

Lees verder
Fietsenrek voor kratfietsen bij Montaigne Lyceum Den Haag
06-01-2020

Het meest gebruikte transportmiddel van en naar school is nog altijd de fiets. De jeugd fietst tegenwoordig veel op kratfietsen. Fietsenrek FalcoCrate biedt met een hart op hart afstand van 45 cm voldoende ruimte!

Lees verder
Herinrichting de Brink met multifunctioneel straatmeubilair
20-12-2019

Het centrale plein in Veenendaal-oost, de Brink, is heringericht. Hierbij hoort ook nieuw straatmeubilair. De keuze is gevallen op de FalcoLinea XXL, een multifunctionele zitbank.

Lees verder
Fietsoverkappingen voor verschillende locaties wooncomplexen
20-12-2019

In opdracht van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn er diverse Falco overkappingen geplaatst bij appartementen complexen in Amersfoort. In de overkappingen kunnen bewoners veilig en droog hun fietsen en scooters parkeren.

Lees verder
Fietsen geordend geparkeerd bij Zone.college, Enschede
20-12-2019

Bij het Zone.college in Enschede worden iedere dag honderden fietsen geparkeerd. Dankzij de FalcoGrid fietsafzetting ziet dat er mooi geordend uit; de fietsen worden geparkeerd op hun eigen standaard in een met geleidehekken afgebakend terrein. Tegen de geleidehekken zelf kunnen ook fietsen geparkeerd worden.

Lees verder
Dubbelzijdige fietsoverkapping voor Internationale School Eindhoven
19-12-2019

In opdracht van BTL Realisatie heeft Falco acht dubbelzijdige overkappingen geproduceerd en geplaatst bij een school in Eindhoven. Doordat in deze overkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde, kunnen er veel (brom) fietsen geparkeerd worden.

Lees verder
Straatmeubilair voor Sportcentrum Papendal
16-12-2019

Op het buitenterrein van sportcentrum Papendal zijn 8 buitenbanken en afvalbakken geplaatst uit het Falco straatmeubilair assortiment. Het betreft de afvalbak FalcoSolid en de buitenbank FalcoGlory.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!