Projecten

Home Projecten

Fietsparkeren in Druten
18-02-2019

Het centrum van Druten is op de schop gegaan. Rond de herinrichting van de Hogestraat werd een Klankbordgroep opgericht die vooral keek vanuit het perspectief van de fietsers. Resultaat is een autoluwe, smalle straat waar fietsers in de meerderheid zijn. Falco leverde 65 fietsaanleunbeugels waar fiets of scooter geparkeerd kan worden.

Lees verder

Schoolpleininrichting met Falco picknicktafels
11-02-2019

De scholieren van het Maaswaal College in Wijchen kunnen in de pauzes en tussenuren samenkomen en uitrusten op het schoolplein op de FalcoBloc picknicktafels. In totaal zijn er 9 picknicktafels geplaatst op het schoolplein.

Lees verder

Fietsoverkapping bij carpoolstrook De Lichtmis in Zwolle
06-02-2019

Bij Carpoolstrook De Lichtmis kruisen de A28 en N377. Falco plaatste er een FalcoPlana overkapping. Vlakbij Watertoren/restaurant De Koperen Hoogte kunnen nu ook fietsers het ijzeren ros droog stallen en gaan carpoolen.

Lees verder

Overkappingen en fietsenrekken voor gezondheidscentrum
30-01-2019

Kloos2 heeft voor Gezondheidscentrum Veldpoort het monumentale Janninkcomplex getransformeerd tot nieuw gezondheidscentrum. Het gezondheidscentrum, dat grotendeels op de begane grond is ontwikkeld, had behoefte aan een overdekte fietsenstalling met ruimte voor 36 fietsen van bezoekers. Tevens was er behoefte aan een personeelsruimte met capaciteit voor 22 fietsen en een bergruimte voor een aantal containers.

Lees verder

Terreininrichting bij Jumbo Schot
25-01-2019

In opdracht van Lankor Hoveniers heeft Falco het nieuwe buitenterrein van Jumbo Schot Nieuwerkerk ingericht met diverse Falco producten.

Lees verder

Herinrichting De Kaai Strijen met Falco straatmeubilair
21-01-2019
In opdracht van de gemeente Strijen heeft De Kuiper Infrabouw het project “Herinrichting en kadeconstructie de Kaai en omgeving” gerealiseerd. Het doel  was om de centrale plek in het dorp in te richten… Lees verder

Fraaie fietsoverkapping in basaltgrijs
16-01-2019

Voor de werknemers van Alprokon BV in Barendrecht is deze FalcoRail Low fietsenstalling, compleet met fietsaanleunbeugels, gerealiseerd. Al het staalwerk is gepoedercoat in basaltgrijs. Een zeer fraaie verschijning!

Lees verder

Falco straatmeubilair op schoolplein Rijswijks Lyceum
03-01-2019

Een schoolplein wordt veel en vaak gebruikt. Voor het begin en aan het eind van een schooldag en uiteraard tijdens pauzes, tussenuren en andere activiteiten. Het straatmeubilair van Falco kan tegen een stootje! Falco richtte het schoolplein van het Rijswijks Lyceum in met FalcoBloc picknicksets en FalcoSolid afvalbakken.

Lees verder

Overkapping op maat voor woningcorporatie.
18-12-2018

In opdracht van Aannemersbedrijf Lamein heeft Falco een mooie op maat gemaakte overkapping ontworpen, geproduceerd en geplaatst bij woningcorporatie Lefier in Stadskanaal. De overkapping bestaat uit twee verschillende overkappingen en is bedoeld om fietsen in te parkeren en als berging voor goederen en afval.

Lees verder

Från Sverige – Falco goes Sweden!
11-12-2018

Modulkonstruktion AB uit Zweden is de snelst groeiende export vertegenwoordiger van Falco’s straatmeubilair. Modulkonstruktion biedt sinds 2011 de producten van Falco aan en heeft sindsdien al veel mooie projecten in de Zweedse buitenruimte afgerond op het gebied van straatmeubilair en fietsparkeren.

Lees verder

Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!