Back to top
Tawk.to

Projecten

Home Projecten

Op maat gemaakte FalcoSinus banken voor herinrichting centrum Terherne
17-09-2020

Vanuit gemeente De Fryske Marren werd de vraag aan Falco gesteld of wij zitbanken op maat kunnen maken. Bij Falco is dat zeker mogelijk door onze eigen ontwerp- en productieafdelingen. De gemeente was bezig met een herinrichting van het centrum van het Friese dorp “Terherne”. Hoe het ontwerp er globaal uit moest komen te zien was duidelijk; een zitbank in de vorm van de zwaarden van een skûtsje.

Lees verder
Fietsenberging bij appartementencomplex Nuenen
08-09-2020

In Nuenen is een kantoorpand getransformeerd naar een appartementencomplex met 20 appartementen. Bewoners kunnen hun fietsen overdekt parkeren in de door Falco geplaatste fietsenberging. De fietsoverkapping is voorzien van 4 enkelzijdige fietsenrekken uit de serie FalcoSound.

Lees verder
Draaibare FalcoLinea stoelen in Winkelcentrum Hellevoetsluis
04-09-2020

In opdracht van Combinatie Lindeloof-van Dijk BV is Winkelcentrum Truytse Hoeck in Hellevoesluis ingericht met 15 stuks FalcoLinea draaibare stoelen.

Lees verder
Hoogtebegrenzer bij de Gamma, Utrecht
24-08-2020

In opdracht van Rova Beheer BV is er bij de Gamma Utrecht West een hoogtebegrenzer geleverd en geplaatst. De hoogtebegrenzer belemmert niet gewenste, hoge voertuigen de toegang naar de parkeerplaats bij de Gamma.

Lees verder
Fietsenstalling en straatmeubilair voor appartementencomplex
13-08-2020

In Capelle aan den Ijssel is een kantoorgebouw getransformeerd naar een duurzaam, modern wooncomplex. Falco heeft gezorgd voor de fietsparkeervoorziening met etagerekken waarin 108 fietsen geparkeerd kunnen worden. Tevens heeft Falco voor het gezamenlijke terras straatmeubilair zoals picknicksets, buitenbanken en asbakken geproduceerd en geplaatst.

Lees verder
Fietskluizen in circulaire woonwijk
11-08-2020

Falco heeft voor de nieuwbouwwijk Lincolnpark in Hoofddorp 28 fietskluizen op maat geproduceerd en geplaatst in opdracht van HSB Bouw.De fietsbergingen bestaan uit FSC hardhouten belatting en het dak is gemaakt van aluzinc damwandprofielplaten inclusief goot en HWA met vrije uitloop. Tevens zij er 2 enkele fietskluizen geproduceerd en geplaatst, deze kluizen zijn voorzien van 1 enkele deur.

Lees verder
FalcoPod fietskluizen geplaatst in stadsdelen van Londen
04-08-2020

De onlangs geïntroduceerde fietskluis FalcoPod is geproduceerd en geplaatst in verschillende stadsdelen van de Britse hoofdstad Londen. Ons dochterbedrijf Falco U.K. heeft de fietstrommels verkocht en geplaatst. De producten zijn ontworpen en geproduceerd bij Falco’s hoofdvestiging in Vriezenveen.

Lees verder
Falco fietsoverkapping met sedum dak voor BP, Milton Keynes
14-07-2020

Dit zijn de fietsenstallingen die Falco onlangs heeft geleverd aan het nieuwe nationale hoofdkwartier van BP Chargemaster in Linford Wood in Milton Keynes! Dochterbedrijf Falco UK Ltd. Installeerde er twee stuks FalcoZan overkappingen met groene sedumdaken.

Lees verder
Falco internationaal: fietsparkeren bij Deens bedrijf Radiometer
07-07-2020

Ons Deense dochterbedrijf heeft bij Radiometer Medical ApS (een grote Deense multinational) in Brønshøj een overdekte fietsenstalling met fietsenrekken geplaatst zodat de vele medewerkers van Radiometer hun fietsen veilig en droog kunnen parkeren.

Lees verder
FalcoRelax straatmeubilair in winkelcentrum
30-06-2020

Het winkelcentrum Castellum in Houten is sinds kort voorzien van nieuw straatmeubilair. In opdracht van Peek & Infra heeft Falco 4 buitenbanken en drie stoelen voor de buitenruimte geproduceerd en geplaatst in het winkelcentrum.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!