Projecten

Home Projecten

Overkapping met groendak in de U.K.
26-03-2020
Onze collega’s in de U.K van dochterbedrijf Falco U.K hebben een op maat gemaakte FalcoLok geplaatst. Deze overkapping is bekleed met FSC gecertificeerde hardhouten latten, 5 dubbele deuren, 4 tussenwanden… Lees verder
Fietsoverkapping op maat voor Universiteit Nyenrode
19-03-2020

Bij Het Koetshuis op het buitenterrein van Nyenrode Business University heeft Falco een fraaie fietsenberging geplaatst. Dit is de derde overkapping die geplaatst is op de Campus, er staan al twee soortgelijke fietsenstallingen bij Nyenrode. De fietsenstalling is op maat gemaakt.

Lees verder
Fietsparkeren met FalcoFair
16-03-2020

In opdracht van De Waard zijn er op twee verschillende locaties in Almere FalcoFair fietsaanleunbeugels geplaatst. In totaal gaat het om 17 stuks.

Lees verder
FalcoLok-500 fietsoverkapping bij Mariaschool in Essen
13-03-2020

In opdracht van Scholten BV uit Nispen, Nederland heeft Falco een op fietsoverkapping bij Lagere en Kleuterschool Mariaberg in Essen, vlak over de grens met België geplaatst. De fietsenstalling van 5x20 meter heeft een vrije doorgang aan één kopse kant en is bekleed met hardhouten belatting.

Lees verder
Dubbellaags fietsparkeren bij station Leppävaara in Espoo, Finland
05-03-2020

Het treinstation van Leppävaara in Espoo, Finland ligt op het forensnet van Helsinki. Onder het station bevindt zich een brede tunnel welke het fietsverkeer van Zuid naar Noord Espoo verbindt. Deze doorgang is onlangs gerenoveerd: o.a. de rijstroken en de verlichting werd verbeterd en voor de treinreizigers werd een ruime fietsparkeerplek met twee soorten fietsenrekken gerealiseerd.

Lees verder
Fietsberging met groendak bij Biosintrum, Oosterwolde
27-02-2020

Een ‘groene’ uitstraling is voor Biosintrum in Oosterwolde belangrijk; de keuze voor een fietsenstalling met groendak lag dus voor de hand. In opdracht van Zwart Beheer plaatsten de monteurs van Falco een FalcoLok-500 overkapping met dakvegetatie in de vorm van sedum.

Lees verder
Transparante fietsoverkapping bij Bejo Zaden, Warmenhuizen
20-02-2020
Bij Bejo Zaden in Warmenhuizen staat een FalcoSail fietsoverkapping met FalcoSound fietsenrekken. Transparante overkapping De succesvolle FalcoSail overkapping is een transparante fietsoverkapping die… Lees verder
Duurzame overkappingen en fietsparkeersystemen bij MFA Kreekrijk, Assendelft
13-02-2020

MFA Kreekrijk is onderdeel van nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft. Deze nieuwe multifunctionele accommodatie huisvest twee basisscholen, een BSO en twee gymzalen. Op het buitenterrein werden, in opdracht van Aannemingsbedrijf Putter, twee overkappingen en diverse fietsparkeervoorzieningen geplaatst.

Lees verder
Zeshoekige zitbank bij station
11-02-2020

In opdracht van Bouwbedrijf Temmink heeft Falco bij station De Klomp-Veenendaal een zeshoekige zitbank FalcoSwing geplaatst. De FalcoSwingis een modulair systeem waardoor er veel verschillende opstellingen zijn te creëren.

Lees verder
Straatmeubilair zorgt voor meer beleving bij winkelcentrum Brunssum
04-02-2020

Het winkelhart in het autovrije centrum van Brunssum was hard toe aan een opknapbeurt De openbare ruimte rondom Winkelcentrum de Parel werd heringericht; inclusief straatmeubilair in de vorm van banken, zitelementen en afvalbakken.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!