Back to top
Tawk.to

Projecten

Home Projecten

Fietsoverkapping op maat met gepoedercoat perfoplaat
10-06-2024

Onze Deense dochteronderneming heeft onlangs een op maat gemaakte FalcoZan fietsoverkapping geplaatst bij een klant. Deze overkapping, die gebruikt wordt voor het veilig stallen van fietsen, is voorzien van twee fietsenrekken A-11 en biedt plaats aan in totaal negen fietsen. De FalcoZan combineert functionaliteit, duurzaamheid en een stijlvol ontwerp, waardoor het een ideale keuze is voor elke buitenruimte. In deze tekst ontdekt u waarom de FalcoZan de perfecte oplossing is voor uw fietsparkeerbehoeften.

Lees verder
Nieuwe fietsoverkapping in Sibculo: veilig en duurzaam fietsparkeren
27-05-2024

In opdracht van de gemeente Hardenberg is er in het dorp Sibculo een nieuwe en transparante fietsoverkapping FalcoLite geplaatst bij een druk kruispunt. Deze overkapping biedt een veilige en duurzame oplossing voor fietsparkeren. Met drie zijdes bekleed met helder polycarbonaat en uitgerust met vier robuuste FalcoLean fietsaanleunbeugels, combineert deze overkapping modern design met praktische functionaliteit. Falco heeft tevens de oude fietsoverkapping gedemonteerd en meegenomen, wat bijdraagt aan een efficiënte en milieuvriendelijke implementatie.

Lees verder
Innovatief fietsparkeren in Schotse woonwijk: veilig, duurzaam en ruimtebesparend
24-05-2024

Falco heeft recentelijk tien FalcoCrea fietskluizen geleverd en geïnstalleerd bij Granton Harbour in Edinburgh. Deze nieuwe woonontwikkeling biedt 306 betaalbare woningen aan de noordkust van Edinburgh. De FalcoCrea fietskluizen zorgen voor 40 veilige fietsplekken in een compact en opvallend ontwerp, waarbij duurzaamheid en ruimtebesparing centraal staan. Ontdek hoe deze innovatieve oplossing bijdraagt aan een fietsvriendelijker en duurzamer stadsbeeld.

Lees verder
Multifunctionele Falco overkapping verrijkt XL Businesspark Almelo
17-05-2024

Op het XL Businesspark in Almelo heeft Falco een ruime multifunctionele overkapping geplaatst op het terrein van VDL Almelo. Deze faciliteit dient zowel als fietsenstalling als pauzeruimte voor medewerkers.

Lees verder
Innovatief fietsparkeerproject in Gdańsk met Falco etagerekken
29-04-2024

In maart 2023 werd in de wijk Wrzeszcz in Gdańsk een state-of-the-art fietsenstalling geopend. Deze faciliteit, ontwikkeld in samenwerking met onze Poolse partner, is uitgerust met FalcoLevel Premium etagerekken en biedt ruimte aan 500 fietsen. Het project is deel van een groter EU-gefinancierd initiatief om duurzame mobiliteit in de stad te bevorderen.

Lees verder
Falco U.K. plaatst 150 nieuwe slimme fietskluizen in Brighton & Hove
16-04-2024

Ontdek hoe Falco de stedelijke fietsinfrastructuur van Brighton & Hove transformeert met de introductie van 150 geavanceerde, slimme fietsenstallingen. Deze innovatie, uitgevoerd door Falco in samenwerking met Falco U.K., biedt veilige en toegankelijke parkeeroplossingen voor fietsers, ondersteund door moderne technologie en duurzaam design. Dit project markeert een significante vooruitgang in het bevorderen van duurzame mobiliteit en het verbeteren van de leefbaarheid in de stad.

Lees verder
Transparant fietsparkeren bij winkelcentrum
11-04-2024

Winkelbezoekers van het Paddepoel winkelcentrum hebben nu het voordeel van het parkeren van hun fietsen in een veilige en weersbestendige fietsenstalling, dankzij een heldere constructie van Falco.

Lees verder
Praktisch fietsparkeren bij Medisch Centrum
08-04-2024
Bij het Medisch Centrum Goor is een FalcoSpan fietsoverkapping geplaatst. Dit ontwerp valt op door zijn open structuur, wat het een toegankelijke keuze maakt voor fietsenstalling.Het stalen dakelement… Lees verder
Fiets innovatie: ScotRail's nieuwe parkeerfaciliteiten
05-04-2024

Falco zet de uitrol voort van de volgende reeks fietsparkeerfaciliteiten in het door ScotRail beheerde netwerk van meer dan 300 stations in heel Schotland. In de afbeeldingen hierboven zijn vier van de nieuwste overkappingen te zien bij de stations van Huntly, Nairn, Larkhall, Lenzie en Gourock.

Lees verder
Fietsoverkapping geplaatst bij Zwembad Malkander
26-03-2024

In een recente samenwerking met Hoveniersbedrijf Van Triest, heeft het buitenterrein van zwembad Malkander in Apeldoorn een mooie upgrade gekregen door de installatie van de FalcoZan fietsoverkapping. Deze state-of-the-art overkapping is niet alleen bestand tegen vandalisme door zijn robuuste ontwerp, maar biedt ook flexibiliteit in wandafwerking met een keuze voor duurzaam FSC® gecertificeerd hardhout.

Lees verder
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!