Projecten

Home Projecten

Meer groen en straatmeubilair aan Bierkade in Oud Beijerland
03-12-2019

De Bierkade in Oud Beijerland kreeg een facelift: Op de kop van de haven werden kleine grasveldjes aangelegd waar robuuste, dubbelzijdige FalcoGlory zitbanken geplaatst zijn zodat wandelaars en andere passanten tot rust kunnen komen en genieten van het uitzicht.

Lees verder
Fietsparkeren bij Aschendorff in Duitsland
21-11-2019
Onze dochteronderneming Falco GmbH heeft een mooi project gerealiseerd bij het grote Duitse mediabedrijf Aschendorff. Steeds meer werknemers van Aschendorff  gebruiken de fiets als vervoersmiddel om naar… Lees verder
Fietsenrekken Ideaal 2.0 bij Deens station
13-11-2019

Station Little Kregme in Denemarken is gerenoveerd. Falco heeft, in opdracht van de gemeente, Ideaal 2.0 fietsenrekken geleverd.

Lees verder
Gemeente Leiden kiest opnieuw voor fietsstandaard Triangel-10
05-11-2019

De Triangel-10 is een bijzonder model fietsstandaard waarin de fiets stabiel geparkeerd kan worden. Bovendien is de Triangel, zeker in gepoedercoate uitvoering, mooi om te zien.

Lees verder
Overkappingen FalcoScandic in Italië en Zweden
24-10-2019
Falco heeft speciaal voor onze partner in Zweden de FalcoScandic overkapping ontworpen. Deze fietsenstalling met versterkte constructie is ideaal voor gebieden waar extreme weersomstandigheden zoals zware… Lees verder
Ambtenaren gemeente Hoeksche Waard parkeren fietsen in FalcoLok fietsenstalling
22-10-2019

Falco plaatste bij het gemeentehuis Binnenmaas een FalcoLok fietsoverkapping om alle werknemers de gelegenheid te geven om hun fiets veilig en droog te stallen.

Lees verder
Pauzeren op solide picknicksets
17-10-2019

In opdracht van Tuinontwerp & Advies P.J. Beuker is de buitenruimte van een kantoorpand in Den Haag ingericht met FalcoGlory picknick sets. Solide straatmeubilair om buiten pauze te houden!

Lees verder
FalcoSail ingezet als fietsoverkapping bij bedrijf
15-10-2019

Voor de nieuwbouw van bedrijf Van Vugt in Ridderkerk heeft Falco een fietsenstalling geplaatst. De keuze is gevallen op een FalcoSail. FalcoSail is een transparante, multifunctionele fietsoverkapping. Door de grote inloophoogte en diepte van de fietsoverkapping heeft de FalcoSail een groot gebruikersgemak.

Lees verder
Rolstoeloverkapping bij Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis
10-10-2019

Niets is zo vervelend om in een natte rolstoel plaats te nemen! Het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis voorkomt dit dankzij een FalcoRoller rolstoeloverkapping, waar de te lenen rolstoelen beschermd worden tegen alle weersomstandigheden.

Lees verder
Inrichting plein Amsterdam Noord met Falco plantenbakken
07-10-2019

De Gemeente Amsterdam Stadsdeel Noord zocht een manier om het plein aan de Parlevinker, dat omringd wordt door Basisschool De Vier Windstreken, Theaterzaal De Rietwijker, Apotheek Parlevinker en Buurthuis De Bolder, te verfraaien. Falco leverde daarvoor strak straatmeubilair in de vorm van FalcoBloc plantenbakken.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!