Back to top
Tawk.to

Projecten

Home Projecten

Overkappingen met schuifdeur
18-08-2022

Sabhal Mòr Ostaig (onderdeel van de universiteit) is gevestigd op het schiereiland Sleat in het zuiden van het Schotse eiland Skye. Op het buitenterrein zijn twee fietsoverkappingen geplaatst waar per fietsenstalling 10 fietsen in geparkeerd kunnen worden. De overkappingen zijn voorzien van een schuifdeur.

Lees verder
Herdenkingsbank in Park Overbos
16-08-2022

In Park Overbos in Beverwijk is een nieuwe herdenkingsbank geplaatst. De bank is ter nagedachtenis aan Rien van Hulten. Rien van Hulten zette zich in voor het planten van bomen. Falco heeft de zeshoekige bank geproduceerd.

Lees verder
Falco straatmeubilair voor terrassen op bedrijfsterrein
09-08-2022

In opdracht van idverde is het buitenterrein van het hoofdkantoor van Brilmij in Soesterberg ingericht met Falco straatmeubilair. Op verschillende terrassen zijn 6 buitenbanken, twee statafels en 6 picknicksets geplaatst waarop heerlijk pauze gehouden kan worden.

Lees verder
Compacte bergingen bij appartementencomplex
08-08-2022
Bij een appartementencomplex, een voormalige kerk, is in opdracht van Bouwbedrijf Bouwen met een Plus een compacte fietsenberging FalcoCrea geplaatst.  Bewoners kunnen hier hun fiets of scooter veilig… Lees verder
Ondergrondse fietsparkeergarage voor duurzaam appartementencomplex in Amsterdam
04-08-2022

Het Sluishuis in het Amsterdamse Ijburg is een iconisch gebouw dat opvalt door de ligging in het water. Het biedt plaats aan 442 woningen, een openbare groene daktuin, vogel- en recreatie eilanden, aanlegsteigers en horeca. De ondergrondse parkeergarage van twee verdiepingen onder het waterniveau is ingericht met Falco (etage) fietsenrekken. In totaal kunnen er 1350 fietsen geparkeerd worden in de fietsenstalling.

Lees verder
Circulaire overkapping passend bij Circulaire bedrijfspand Colpro
02-08-2022

Het Twentse bedrijf Colpro is vorig jaar verhuisd van Vroomshoop naar een bedrijvenpark in Almelo. Het bedrijfspand bestaat voor een groot deel uit gebruikte materialen, zoals de spanten van een voormalige ijsbaan en de verdiepingsvloeren van een oude bibliotheek . Geheel in stijl van deze circulaire gedachte is de fietsoverkapping die Falco heeft geplaatst ook niet nieuw, maar opgebouwd uit tweedehands onderdelen.

Lees verder
Fietskluizen op maat voor appartementencomplex
28-07-2022

Voormalig basisschool Het Spectrum in Maassluis is omgebouwd tot een appartementencomplex. Voor de bewoners zijn er, in opdracht van Bouw- en Aannemingsbedrijf de Haas, kleine bergingen geplaatst waar bijvoorbeeld de fietsen in geparkeerd kunnen worden.

Lees verder
Overkapping op maat met gedeeltelijk dichte zijwand voor Zeister Vrije School
25-07-2022

De Zeister Vrije School heeft voor de uitbreiding van de fietsenstalling wederom gekozen voor een Falco fietsoverkapping. Deze overkapping is op maat gemaakt en aan de zijkant voor de helft open.

Lees verder
Belangrijke rol voor fiets bij upgrade bushaltes in Veenendaal
19-07-2022

Dertig bushaltes in Veenendaal zijn de afgelopen tijd vernieuwd. Waar nodig zijn bij bushaltes fietsstallingen geplaatst. Naast het verbeteren van de toegankelijkheid, wordt ook de combinatie fiets-openbaar vervoer bevorderd. In totaal heeft Falco zes fietsoverkappingen geproduceerd, geleverd en geplaatst bij diverse bushaltes in Veenendaal.

Lees verder
De Waard Tenten haalt met de FalcoFlora het buitenleven naar binnen
19-07-2022

Ons straatmeubilair is gemaakt voor de buitenruimte, maar kan uiteraard ook prima binnen geplaatst worden. Onlangs heeft De Waard Tenten een nieuwe brandstore geopend in Hattem. Te midden van prachtige tenten staat de FalcoFlora. De FalcoFlora is ontworpen om meer groen in de omgeving te brengen.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!