Projecten

Home Projecten

Groen gepoedercoate FalcoSwing banken in groene omgeving
30-07-2019

Aan de rand van het Bos van Wijckersloot in Oegstgeest is het Van Teylingen College, locatie Duinzigt, gevestigd. In deze groene omgeving prijken groen gepoedercoate FalcoSwing buitenbanken rond het schoolplein.

Lees verder
Fietsoverkapping op Duits bedrijventerrein
26-07-2019

Ons Duitse dochter bedrijf heeft een transparante fietsoverkapping geplaatst bij een Duitse bedrijf in de plaats Dresden. Men heeft gekozen voor een FalcoRail, de perfecte fietsoverkapping doordat het product geen tussenstaanders heeft en dus meer ruimte om fietsen te parkeren.

Lees verder
Fietsenberging geplaatst bij Leerdamse Watersportvereniging De Oude Horn
26-07-2019

Bij Leerdamse Watersportvereniging De Oude Horn heeft Falco een enkelzijdige overkapping geplaatst. De overkapping wordt als fietsenberging gebruikt.

Lees verder
FalcoFida in Finland
22-07-2019

Falco is een internationaal bedrijf, met dochterbedrijven in Denemarken, Duitsland en de U.K. Ook zijn er in heel Europa vertegenwoordigingen die Falco producten verkopen in bijvoorbeeld Zweden, Noorwegen, Ierland, België en Italië. De FalcoFida fietsaanleunbeugel is geplaatst in Finland. Deze fietsaanleunbeugel is geschikt voor allerlei types voorbanden, zo ook voor mountainbikes en fatbikes!

Lees verder
Afsluitbare fietsenstalling voor Campina Friesland
18-07-2019

Voor de Campina vestiging in Borculo is deze FalcoLok special ontworpen. Een af te sluiten fietsenstalling met wanden die grotendeels zijn bekleed met witte Trespa beplating en een kleiner gedeelte dat is bekleed met bronskleurig gehard glas

Lees verder
Complete terreininrichting Ommelander Ziekenhuis Groningen
12-07-2019

Voor het nieuwe Ommelander Ziekenhuis Groningen in Scheemda heeft Falco in opdracht van Dura Vermeer Infra RegioOost diverse producten geproduceerd en geplaatst.

Lees verder
FalcoRound afzetpalen oplossing voor wildparkeren in Blaricum
26-06-2019

De gemeente Blaricum hecht veel belang aan een veilige en prettige leefomgeving. In de wijk Bijvanck zijn daarom de afgelopen maanden een aantal straten heringericht. In samenwerking met Aannemersbedrijf Fokker-Ommen leverde Falco 80 stuks afzetpalen. Op deze manier is het voor wildparkeerders onmogelijk om de auto op de stoep, of elders waar dat niet gewenst is, te parkeren.

Lees verder
Fietskluizen voor Zweedse partner
20-06-2019

Onze Zweedse partner Modulkonstruktion heeft voor verschillende Zweedse gemeenten en bedrijven op maat gemaakte fietskluizen bij Falco laten ontwerpen en produceren. De modellen zijn gebaseerd op onze Q-150 fietskluis.

Lees verder
Centrum Bodegraven heringericht met Falco straatmeubilair
18-06-2019
Onlangs is het centrum van Bodegraven, het Raadhuisplein, opnieuw ingericht met nieuw straatmeubilair. Doel van de herinirchting is een sfeervol, gezellig en duurzaam plein.  Falco leverde 10 op maat gemaakte… Lees verder
Falco verzorgt de inrichting van buurtfietsenstalling
13-06-2019

Buurtfietsenstallingen worden steeds populairder. Het is dan ook een perfecte oplossing voor huishoudens die niet beschikken over een eigen fietsenberging. In een buurtstalling kunnen bewoners tegen een kleine maandelijkse vergoeding hun fiets veilig stallen. Falco heeft de fietsparkeerplaatsen geproduceerd en geleverd aan buurtfietsenstalling De Zeefiets in Den Haag. In totaal kunnen hier ruim 100 fietsen geparkeerd worden in twee verschillende soorten fietsenrekken.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!