Back to top
Tawk.to

Projecten

Home Projecten

Overkapping bij v.d. Bosch Beton in Almelo
02-03-2021

Bij van den Bosch Beton in Almelo is een enkelzijdige overkapping geplaatst. De overkapping komt uit de serie FalcoZan. De overkapping heeft een afmeting van 2,5 meter bij 6 meter.

Lees verder
Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum kiest voor praktisch en elegant
22-02-2021

Wanssum, een dorp aan de Maas en behorend bij de gemeente Venray, wilde bezoekers en natuurlijk ook de eigen bevolking de nodige zitplekken en stallingsmogelijkheden voor fietsen bieden. Op de betreffende plek komen veel wandelaars en fietsers om de achterliggende natuurgebieden te bezoeken. Voor al deze mensen kozen Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum Maaspark en opdrachtgever Mooder Maas - combinatie Dura Vermeer elegante enkel- en dubbelzijdige FalcoRelax-banken met FSC-gecertificeerde hardhouten latten en praktische fietsaanleunbeugels, oftewel zogenaamde 'nietjes'.

Lees verder
Parkeervoorzieningen bij appartementencomplex in Den Haag
18-02-2021

In opdracht van Kroes Aannemingsbedrijf B. V. is een overkapping geplaatst waar scooters en buitenmodelfietsen onder geparkeerd kunnen worden bij een appartementencomplex in Den Haag. Er is ruimte voor maar liefst 12 scooters of buitenmodelfietsen. De transportmiddelen kunnen veilig gestald worden door de speciale vastzetvoorzieningen.

Lees verder
Inrichting buitenruimte kantoorpand in Bunnik
15-02-2021

Bij een kantoorpand in Bunnik heeft Falco de buitenruimte in mogen richten met straatmeubilair. Het geplaatste straatmeubilair komt uit de serie FalcoLinea, een populaire serie. In totaal zijn er 5 picknicksets en 8 zitbanken geplaatst.

Lees verder
Overdekt fietsparkeren bij bedrijf in Drachten
28-01-2021

Bij bouwgroep Dijkstra Draisma in Drachten is een FalcoLok-500 overkapping geplaatst met daarin fietsenrekken. De fietsenrekken komen uit de serie FalcoSound. Fietsen van medewerkers kunnen zo overdekt en veilig gestald worden.

Lees verder
Droog zitten in de gemeente Zaanstad
28-01-2021

Falco heeft in de Gemeente Zaanstad een overkapping geplaatst met daarin twee zitbanken.

Lees verder
Straatmeubilair in nieuwbouwwijk Voorthuizen
26-01-2021

In opdracht van Hoornstra Infrabouw zijn er verschillende zitelementen geplaatst in de nieuwe woonwijik Kromme Akker Zuid in Voorthuizen. De keuze is gevallen op de stijlvolle Tapis du Bois en picknicksets uit de FalcoLinea serie.

Lees verder
Fietsaanleunbeugels, fietsklemmen en compact fietsparkeren in Kopenhagen
21-01-2021

Ons dochterbedrijf in Denemarken heeft in opdracht van HHM A/S fietsklemmen en en fietsaanleunbeugels geplaatst in Kopenhagen. Fietsen kunnen zo netjes en overzichtelijk geparkeerd worden.

Lees verder
Overkapping met schutting in Heerhugowaard
18-01-2021

In opdracht van de gemeente Heerhugowaard is een overkapping met schutting geplaatst bij sportaccommodatie De Waardergolf. De geplaatste overkapping komt uit de serie FalcoLok overkappingen. Naast een overkapping is er ook een schutting geplaatst.

Lees verder
Berging met aansluitend een transparante overkapping in Hattem
12-01-2021

In opdracht van aannemersbedrijf Bramer B. V. is een berging met aansluitend een transparante overkapping geplaatst bij InteraktContour in Hattem. De berging is voorzien van een schuifdeur met een slot.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!