Back to top
Tawk.to

Projecten

Home Projecten

Netjes fietsparkeren met fietsnietjes op buitenterrein sportcomplex
24-11-2022

Op het buitenterrein van Sporthal de Cuyl in Oegstgeest zijn 159 fietsaanleunbeugels geplaatst zodat de fietsen van bezoekers en sporters netjes en efficiënt geparkeerd kunnen worden.

Lees verder
Fietsoverkapping op maat voor Duits bedrijf
22-11-2022

Voor het Duitse bedrijf Huehoco, gevestigd in Wuppertal, hebben we onlangs een mooie fietsoverkapping op maat ontworpen en geplaatst. Ook hebben we gezorgd voor de (etage)fietsenrekken met oplaadpunten voor e-bikes en aanbindbeugels.

Lees verder
Groot aantal overkappingen op terrein zorginstelling
14-11-2022

Het Koraal biedt zorg, ondersteuning, onderwijs en arbeid. Op sommige locaties kunnen cliënten ook wonen. Falco heeft op diverse woonlocaties van Het Koraal een groot aantal fietsoverkappingen en bergingen geplaatst.

Lees verder
Uitbreiding fietsparkeer capaciteit bij zorgcomplex
25-10-2022

De fietsparkeermogelijkheden bij woonzorgcentrum De Eeshof in Tubbergen zijn uitgebreid met een nieuwe overkapping en de bestaande overkapping is uitgebreid. Hierdoor kunnen er meer fietsen en scootmobiels gestald worden.

Lees verder
Bestaande fietsoverkapping gerenoveerd, uitgebreid en herplaatst op bedrijventerrein
25-10-2022

Reinigingsdienst Waardlanden in Gorinchem had behoefte aan een ruimere fietsoverkapping. De bestaande overkapping is door Falco monteurs gedemonteerd en 20 meter verder opnieuw opgebouwd met nieuwe onderdelen en inclusief twee nieuwe aanbouwvakken en nieuwe fietsenrekken met oplaadpunten.

Lees verder
Buitenbanken op schoolplein
21-10-2022

Op het schoolplein van de Willem de Zwijgerschool in Staphorst zijn 12 buitenbanken geplaatst. Een aantal banken is met rugleuningen en een aantal banken zijn zonder rugleuning. Meerdere banken zijn naast elkaar geplaatst zodat er lange banken ontstaan.

Lees verder
Transparante fietsoverkappingen bij woonzorgcentra
20-10-2022

Bij verschillende locaties van Zorggroep Sint Maarten zijn transparante fietsoverkappingen geplaatst. Op sommige locaties zijn ook fietsaanleunbeugels geleverd, bij zorgcentrum Tiekerhook zijn de bestaande aanleunbeugels opnieuw gebruikt.

Lees verder
Fietsparkeren met overkappingen en fietsenrekken bij DC Jumbo Bleiswijk
18-10-2022

Bij het nieuwe distributiecentrum van de Jumbo in Bleiswijk heeft Falco twee overkappingen geplaatst; 1 overkapping wordt gebruikt als fietsoverkapping en 1 overkapping is ingericht als rokersruimte. In de fietsoverkapping en op het buitenterrein zijn ook een groot aantal fietsenrekken geplaatst.

Lees verder
Straatmeubilair in winkelcentrum
17-10-2022

Winkelcentrum Kostverlorenhof is een deels overdekt winkelcentrum in Amstelveen-Noord in de wijk Bankras/Kostverloren. De BIZ eigenaren vereniging hebben in het kader van een streetbranding project om de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum te vergroten verschillende producten straatmeubilair van Falco geplaatst op diverse plekken in het winkelcentrum.

Lees verder
Fietsparkeren en inrichting dakterras bij appartementencomplex
13-10-2022

The Aquarius is een duurzaam, modern wooncomplex bestaand uit 42 luxe afgewerkte huurappartementen en studio’s. Op het dak van het gebouw is een gezamenlijk buitenterras gecreëerd met Falco straatmeubilair en in de Falco fietsoverkapping kunnen bewoners hun fietsen veilig parkeren.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!