Back to top
Tawk.to

Projecten

Home Projecten

Drie fietsoverkappingen geplaatst bij Schots ziekenhuis
19-10-2021

Bij het NHS Grampian Hospital zijn onlangs drie fietsoverkappingen inclusief fietsenrekken geplaatst op verschillende buitenterreinen van regionale ziekenhuizen in Aberdeen.

Lees verder
Gekleurde afvalbakken voor een opgeruimd schoolplein
18-10-2021

Op het schoolplein van het Veurs Lyceum in Leidschendam zijn een aantal fel gekleurde afvalbakken geplaatst om het buitenterrein netjes te houden.

Lees verder
Fietsenstalling en buitenbanken voor Haarlemse school
12-10-2021

Op het buitenterrein van het Rudolf Steiner College in Haarlem heeft Falco een overkapping inclusief fietsenrekken en drie buitenbanken geplaatst. De overkapping wordt gebruikt als fietsenstalling en als berging voor containers.

Lees verder
Falco straatmeubilair op buitenterrein ziekenhuis
04-10-2021

Op het buitenterrein van een Amsterdams ziekenhuis zijn verschillende straatmeubilair producten geplaatst zoals afvalbakken op maat, picknicksets en enkelzijdige buitenbanken met en zonder rug.

Lees verder
Overkappingen met verschillende wandbekledingen op schoolplein
27-09-2021

Bij het IKC Zevenhoven zijn twee overkappingen geplaatst met verschillende soorten wandbekleding. De overkappingen zijn op maat gemaakt en doen dienst als fietsoverkapping en berging voor goederen en containers.

Lees verder
Overdekte wachtruimte voor gebruikers watertaxi Rotterdam
23-09-2021

Aan de Rotterdamse Piet Smitkade, vlakbij het Feyenoordstadion, kunnen reizigers sinds afgelopen zomer gebruikmaken van de overdekte wachtruimte voor de waterbus en watertaxi. Met onbelemmerd uitzicht over het water, maar wel beschermd tegen regen en wind. IPV Delft ontwierp de modulaire overkapping in opdracht van de Gemeente Rotterdam en Falco heeft de overkapping geproduceerd en gemonteerd.

Lees verder
Zitbanken gemonteerd op betonnen blokken voor Wellantcollege
20-09-2021

Op het buitenterrein van het Wellantcollege zijn in totaal 12 FalcoBloc buitenbanken geplaatst, waarvan er 4 gemonteerd zijn op een betonnen blok.

Lees verder
Falco producten spelen rol in tuinarchitectuur
09-09-2021

In opdracht van o.a. VLUGP en heeft Falco meegewerkt aan de inrichting van de buitentuin van appartementencomplex. In de tuin zijn 2 overkappingen geplaatst en twee buitenbanken. In de bergingen kunnen bewoners hun fietsen en scootmobiels veilig parkeren.

Lees verder
Netjes fietsparkeren op schoolplein met fietsnietjes
26-08-2021

IKC Zuidwest in Wezep is een pas gebouwd Integraal Kind Centrum in Weesp waar leerlingen hun fietsen netjes kunnen parkeren tegen de in totaal 52 geplaatste fietsaanleunbeugels.

Lees verder
Aansprekend straatmeubilair op bedrijventerrein in Boxmeer
24-08-2021

In opdracht van SGP Prints zijn er op een bedrijventerrein in Boxmeer diverse (ronde) zitbanken, een picknickset, afvalbak en een asbak geplaatst. Falco heeft dit straatmeubilair geproduceerd en geplaatst.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!