Back to top
Tawk.to

Projecten

Home Projecten

Falco overkapping bij hoofdingang Zweedse supermarkt
16-05-2022

Onze Zweedse vertegenwoordiger Modulkonstruktion heeft bij een grote supermarkt keten een FalcoSpan fietsenstalling geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels.

Lees verder
Picknicksets op schoolplein
09-05-2022

Op het schoolplein van het Erasmus College in Almelo staan negen FalcoBloc picknicksets waar scholieren hun pauze kunnen doorbrengen.

Lees verder
Verhoogde fietsoverkapping bij kantoorpand
02-05-2022

Op het buitenterrein van een groot kantoorpand in Den Haag is een verhoogde fietsoverkapping geplaatst zodat medewerkers die met de fiets naar hun werk gaan, hun fiets veilig en droog kunnen parkeren.

Lees verder
Falco maakt 10 babbelbankjes in opdracht van Gemeente Aalsmeer
26-04-2022

Falco heeft 10 babbelbanken geproduceerd in opdracht van Gemeente Aalsmeer. Met deze 10 babbelbankjes vraagt gemeente Aalsmeer aandacht voor de onderwerpen eenzaamheid en verbinding. Eind vorig jaar konden mensen locaties nomineren en stemmen via participatie.aalsmeer.nl. In totaal waren er 33 plekken genomineerd. Babbelbankjes zorgen voor ontmoeting en verbinding. Hoe leuk is het om nieuwe mensen te leren kennen en een praatje met ze te maken? En een babbelbank kan natuurlijk ook gebruikt worden om even uit te rusten tijdens een wandeling.

Lees verder
Overkapping met transparante luifel
15-04-2022

Bij een vestiging van een grote supermarkt keten is een overkapping geplaatst met een transparante luifel aan de voorzijde.

Lees verder
Fietsenberging met verschillende soorten wandbekleding en schuifdeuren
14-04-2022

Bij Vesta, dé woonwinkel van Groningen, is een grote fietsenberging geplaatst waar het personeel hun fietsen droog en veilig kan parkeren. De fietsoverkapping is voorzien van verschillende soorten wandbekleding en handige schuifdeuren.

Lees verder
Boomroosters op maat in centrum Emmen
12-04-2022

In opdracht van Avitec heeft Falco op maat gemaakte boomroosters geproduceerd die geplaatst zijn in het centrum van Emmen. De boomroosters zijn voorzien van een kei motief en gemaakt van Cortenstaal.

Lees verder
Hygiënische afvalbakken in natuurgebied Smalle Ee
11-04-2022

In het gebied nabij het strand bij de Smalle Ee zijn vijf afvalbakken op maat gemaakt in opdracht van de gemeente Smallingerland. De afvalbakken zijn voorzien van een voetpedaal en klep. Belangrijkste voordeel hiervan is dat afval weggegooid kan worden zonder dat de bak zelf aangeraakt hoeft te worden

Lees verder
Fiets parkeren en opladen in Nationaal Park Hoge Veluwe
07-04-2022

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een prachtig natuurpark met ruim 5.400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. In het Park leven veel verschillende dieren. Hoewel het park (beperkt) toegankelijk is voor auto's en openbaar vervoer, is de fiets er hét vervoermiddel. Naast het gebruik van gratis fietsen is het ook mogelijk om e-bikes te huren. Sinds kort staan er in het park, in het centrumgebied, 53 fietsstandaards met twee oplaadpunten waarin deze elektrische fietsen geparkeerd en opgeladen kunnen worden.

Lees verder
Fietsoverkapping en fietsenrekken voor kinderfietsen op basisschool
04-04-2022

Op de Zeister Vrije School kunnen de leerlingen hun fietsen droog parkeren onder een fietsoverkapping. De fietsen kunnen gestald worden in fietsenrekken die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderfietsen.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!