Back to top
Tawk.to

Projecten

Home Projecten

Berging met groendak voor Woningstichting
03-12-2020

Woningstichting Naarden heeft een fietsoverkapping laten plaatsen op het buitenterrein. De overkapping FalcoLok is voorzien van een groendak.

Lees verder
Herinrichting schoolplein Montessori Lyceum
30-11-2020

Het schoolplein van het Montesorri Lyceum in Amsterdam is heringericht met Falco boombanken, buitenbanken in combinatie met plantenbakken en afvalbakken.

Lees verder
Comfortabele tribune- en zitbanken bij NTC Amstelveen
24-11-2020

In opdracht van John Koomen Hoveniers B. V. zijn tribunebanken en zitbanken geplaatst bij de tennisbanen van NTC Amstelveen. Als toeschouwers bij wedstrijden en trainingen weer zijn toegestaan kunnen zij plaatsnemen op de comfortabele tribune- en zitbanken uit de serie FalcoLinea.

Lees verder
Afsluitbaar maken van een deel van bestaande fietsoverkapping
12-11-2020

In 2016 is er een nieuwe fietsoverkapping geplaatst bij het gemeentehuis in Woerden. Ruim drie jaar later is een deel van deze overkapping afsluitbaar gemaakt.

Lees verder
Fietsoverkapping voor Schiphol
03-11-2020

In opdracht van Heijmans Infra B. V. heeft Falco een transparante fietsoverkapping geplaatst bij Schiphol. Van een afstand is te zien dat de overkapping bestemd is voor fietsen door de belettering van de overkapping.

Lees verder
Fietsaanleunbeugels voor Landalpark Kasteeldomein De Cauberg
27-10-2020

Bij het vakantiepark Landal Kasteel de Cauberg zijn 12 fietsaanleunbeugels geplaatst. De Cauberg is in heel Europa bekend vanwege het wielrennen. Wielrenners verblijven voornamelijk in het weekend op het Landalpark of komen langs voor een korte stop bij het restaurant. In de drukke weekenden was het altijd zoeken naar een mooie veilige plaats om de veelal dure racefietsen of mountainbikes te plaatsen.

Lees verder
Falco Internationaal: Fietskluizen en fietsoverkapping voor station Aberdeen
26-10-2020

Twee jaar geleden hebben onze collega’s van Falco U.K fietsparkeervoorzieningen geplaatst bij het Dyce trein station in Aberdeen. De gemeente heeft via het spoorwegbedrijf Abellio een dubbelzijdige fietsoverkapping FalcoRail geplaatst en 35 FalcoSafe fietskluizen.

Lees verder
Zitbanken voor wooncomplex in Pulheim
22-10-2020

In het Duitse plaatsje Pulheim zijn 6 banken geplaatst op het buitenterrein en de daktuin van een wooncomplex. De banken zijn geplaatst in opdracht van Jonkers Hoveniers BV, zij hebben de herinrichting van de buitenruimte van het wooncomplex verzorgd. De buitenruimte is gedeeltelijk ingericht als speeltuin. De zitbank komt uit de serie FalcoPrestige. De naam zegt het al, het is een bank met aanzien.

Lees verder
Afvalbakken en zitbank voor Friese gemeente Smallingerland
13-10-2020

In opdracht van de gemeente Smallingerland heeft Falco 5 afvalbakken geplaatst op een strand in het Friese dorp Smalle Ee. De geplaatste vuilnisbakken zijn de FalcoJona hygiëne afvalbakken. Ook is in opdracht van de gemeente een bank geplaatst in de hoofdplaats Drachten. De zitbank komt uit de serie FalcoSinus.

Lees verder
Fietsparkeervoorzieningen en afvalbakken voor Sint-Maartenscollege
05-10-2020

Het buitenterrein van het Sint-Maartenscollege in Voorburg is heringericht met verschillende producten van Falco. Docenten en scholieren kunnen hun fietsen netjes en veilig parkeren in de door Falco geplaatste fietsenstalling en fietsafscheidingen. Ook kan al het afval buiten gedeponeerd worden in afvalbakken, zo zal het schoolplein netjes en schoon blijven.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!