Projecten

Home Projecten

Ambtenaren gemeente Hoeksche Waard parkeren fietsen in FalcoLok fietsenstalling
22-10-2019

Falco plaatste bij het gemeentehuis Binnenmaas een FalcoLok fietsoverkapping om alle werknemers de gelegenheid te geven om hun fiets veilig en droog te stallen.

Lees verder
Pauzeren op solide picknicksets
17-10-2019

In opdracht van Tuinontwerp & Advies P.J. Beuker is de buitenruimte van een kantoorpand in Den Haag ingericht met FalcoGlory picknick sets. Solide straatmeubilair om buiten pauze te houden!

Lees verder
FalcoSail ingezet als fietsoverkapping bij bedrijf
15-10-2019

Voor de nieuwbouw van bedrijf Van Vugt in Ridderkerk heeft Falco een fietsenstalling geplaatst. De keuze is gevallen op een FalcoSail. FalcoSail is een transparante, multifunctionele fietsoverkapping. Door de grote inloophoogte en diepte van de fietsoverkapping heeft de FalcoSail een groot gebruikersgemak.

Lees verder
Rolstoeloverkapping bij Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis
10-10-2019

Niets is zo vervelend om in een natte rolstoel plaats te nemen! Het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis voorkomt dit dankzij een FalcoRoller rolstoeloverkapping, waar de te lenen rolstoelen beschermd worden tegen alle weersomstandigheden.

Lees verder
Inrichting plein Amsterdam Noord met Falco plantenbakken
07-10-2019

De Gemeente Amsterdam Stadsdeel Noord zocht een manier om het plein aan de Parlevinker, dat omringd wordt door Basisschool De Vier Windstreken, Theaterzaal De Rietwijker, Apotheek Parlevinker en Buurthuis De Bolder, te verfraaien. Falco leverde daarvoor strak straatmeubilair in de vorm van FalcoBloc plantenbakken.

Lees verder
Boombank FalcoLinea XXL zorgt voor vergroening centrum Helmond
26-09-2019

Op het plein in de wijk Boscotondo in Helmond staat sinds kort een bijzondere bank. Deze boombank zorgt ervoor dat dit plein, waar bijvoorbeeld Pathé en de Stadswinkel gevestigd zijn, een groenere uitstraling krijgt.

Lees verder
Glazen overkapping met fietsenrekken en scooter aanbindvoorziening
20-09-2019

In opdracht van RDG Ontwerp & Advies heeft Falco een op maat gemaakte overkapping ontworpen en geplaatst bij een bedrijf in Zoeterwoude. In de overkapping zijn fietsenrekken geplaatst en aanbindvoorzieningen voor scooters.

Lees verder
Falco overkappingen als wachtruimte bij ferry
20-09-2019

Dochterbedrijf Falco U.K. is begonnen met het plaatsen van overkappingen en fietsenrekken bij een aantal veerbootterminals aan de Schotse kust. De overkappingen dienen als schuilplaats en wachtruimte voor passagiers en zijn besteld door de Schotse maatschappij Caledonian MacBrayne ( CalMac). CalMac biedt diverse overtochten aan vanuit de westkust van Schotland naar ongeveer 22 eilanden langs de westkust.

Lees verder
Overkapping in twee compartimenten bij Camping Bakkum
09-09-2019

Camping Bakkum ligt in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. Bij de camping supermarkt plaatsten onze Falco monteurs een overkapping, bestaande uit twee compartimenten.

Lees verder
Falco straatmeubilair en fietsparkeersystemen in Montreal
02-09-2019

De gezamenlijke buitenruimte van BRiX, een gloednieuw, high-tech, uniek appartementen complex in Montreal, Canada met o.a. een fitness ruimte, bioscoop, sauna en zwembad is ingericht met diverse Falco straatmeubilair producten. De fietsenstalling is voorzien van Falco fietsenrekken.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!