Back to top
Tawk.to

Projecten

Home Projecten

Moderne fietsnietjes met oplaadmogelijkheden bij Kampeerdorp
27-03-2023

Bij de nieuwe centrumvoorziening van Kampeerdorp De Zandstuve in Rheeze zijn twaalf FalcoForce fietsaanleunbeugels geplaatst. Twee van deze moderne fietsnietjes zijn voorzien van oplaadpunten.

Lees verder
Fietsoverkapping met perfoplaten wandbekleding voor bedrijf
17-03-2023

Op het buitenterrein van Intellidata in Heemskerk is tussen twee bedrijfspanden een fietsoverkapping gecreëerd.

Lees verder
Luifel voor Engelse school
13-03-2023

Luifels of afdakjes zijn een vorm van overkappen voor bijvoorbeeld ingangen. Voor de ingang van St Andrews Catholic School hebben onze Engelse collega's een FalcoSpan geplaatst die dienst doet als luifel.

Lees verder
Ruime fietsoverkapping bij bushalte in Haaksbergen
06-03-2023

In Haaksbergen, bij de bushalte aan de nieuw aangelegde rotonde, is een ruime Falco overkapping geplaatst. Buspassagiers kunnen hun fietsen droog en veilig parkeren in de fietsenstalling, tegen de fietsaanleunbeugels aan.

Lees verder
Cycle hub bij Hackney Central Station, UK
28-02-2023

Bij het station Hackney in Londen staat een mooie Falco fietsoverkapping. Geproduceerd in Vriezenveen en gemonteerd door onze Engelse collega's. De overkapping heeft een afmeting van 10 x 4 meter. Er kunnen 48 fietsen geparkeerd worden in de FalcoLevel Premium+ etagerekken.

Lees verder
Overdekte pauzeruimte op buitenterrein van supermarkt
27-02-2023

Bij een vestiging van een grote supermarktketen in Oud Gastel is een overkapping geplaatst die gebruikt wordt als pauzeruimte. In de overkapping zijn 14 banken geplaatst waarop medewerkers kunnen uitrusten.

Lees verder
Ruime carport voor 7 auto's bij zorginstelling
13-02-2023

In opdracht van bouwonderneming Oude Wolbers in Borne heeft Falco een carport geplaatst bij zorginstelling Theresiahof, Trivium Meulenbelt Zorg. Onder deze carport is plaats voor zeven auto's van het zorgpersoneel om droog te parkeren.

Lees verder
Compact fietsparkeren in fietsenkelder nieuw uniek kantoor Booking.com
24-01-2023

De fietsenkelder van het nieuwe Booking.com kantoor is ingericht met fietsparkeersystemen van Falco. Bijna 2000 fietsen kunnen worden geparkeerd in de fietsenstalling door het gebruik van compacte fietsenrekken zoals etagerekken en ons verticale fietsophangsysteem.

Lees verder
Grote FalcoPlana overkapping in gebruik als opslag voor hout
16-01-2023

Op het buitenterrein van Hout & Steenhandel Kortenhoef is een overkapping FalcoPlana geplaatst die gebruikt wordt als berging om hout onder op te slaan. De overkapping heeft een lengte van maar liefst 18 meter!

Lees verder
Fietsoverkapping en berging voor containers in 1 voor apotheek
13-01-2023

Bij apotheek Geesterduin in Castricum is een ruime overkapping geplaatst met een groendak. Een deel van de overkapping is bestemd om fietsen in te parkeren en een deel is voor berging voor containers. Elk deel heeft een eigen afsluitbare deur.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!