Back to top
Tawk.to

Projecten

Home Projecten

Falco internationaal: fietsparkeren bij Deens bedrijf Radiometer
07-07-2020

Ons Deense dochterbedrijf heeft bij Radiometer Medical ApS (een grote Deense multinational) in Brønshøj een overdekte fietsenstalling met fietsenrekken geplaatst zodat de vele medewerkers van Radiometer hun fietsen veilig en droog kunnen parkeren.

Lees verder
FalcoRelax straatmeubilair in winkelcentrum
30-06-2020

Het winkelcentrum Castellum in Houten is sinds kort voorzien van nieuw straatmeubilair. In opdracht van Peek & Infra heeft Falco 4 buitenbanken en drie stoelen voor de buitenruimte geproduceerd en geplaatst in het winkelcentrum.

Lees verder
Falco straatmeubilair in stadstuin centrum Almelo
22-06-2020

Almelo is druk bezig met de herinrichting van de binnenstad; een nieuwe havenkom, een compact winkelgebied en mooie woongebieden met aandacht voor water en groen. Daar hoort ook een mooie stadstuin bij. Een stukje groen in een versteende omgeving. BTL heeft van de gemeente Almelo en woningcorporatie BeterWonen de opdracht gekregen voor de aanleg en onderhoud voor de stadstuin in Almelo. BTL heeft verschillende straatmeubilair producten bij Falco besteld om de stadstuin in te richten.

Lees verder
Fietsparkeren bij busstation in Emmeloord
19-06-2020

In opdracht van de gemeente Noordoostpolder heeft Falco gezorgd dat er 376 fietsen geparkeerd kunnen worden bij het busstation in Emmeloord.

Lees verder
Carports in woonwijk
18-06-2020

In nieuwbouw project Hei Wonen zijn in opdracht van Ten Brinke Zuid carports geplaatst zodat bewoners van deze wijk hun auto's droog kunnen parkeren achter hun huis.Het gaat om een op maat gemaakte 9-vaks carport van het model FalcoPlana. In elk vak kunnen er twee auto's geparkeerd worden.

Lees verder
Schoolplein Dr Nassau College in Assen ingericht met ronde FalcoSinus banken
11-06-2020
Sinds 2 juni ontvangen alle scholen van het dr Nassau College een deel van de leerlingen weer graag op school. Gelukkig maar, want in de zon of de schaduw, op de ronde bankelementen, met of zonder rugleuning… Lees verder
Ruime afvalbakken met verende klep op woonboulevard Apeldoorn
19-05-2020

Op de woonboulevard in Apeldoorn zijn 15 ruime afvalbakken geplaatst. De FalcoJona afvalbakken hebben een inhoud van maar liefst 100 liter en zijn voorzien van verende kleppen.

Lees verder
Fietsenstalling op schoolplein Daltonschool
19-05-2020

De scholieren en docenten van de Daltonschool in Voorbrug kunnen hun fietsen parkeren in een Falco fietsoverkapping FalcoLok en fietsenrekken FalcoSound.

Lees verder
Modulair fietsparkeren in de openbare ruimte
11-05-2020
Het fietsenrek FalcoDK is niet alleen populair in Scandinavische landen. Dit rek, op verzoek ontworpen voor onze Deense dochter, zorgt ervoor dat bezoekers van een begraafplaats in Heemskerk veilig en… Lees verder
FalcoPlana doet dienst als ambulance overkapping bij Tilburgs ziekenhuis
04-05-2020

Bij het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg wordt de overkapping FalcoPlana ingezet als overkapping voor ambulances.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!