Back to top
Tawk.to

Projecten - Straatmeubilair

Home Projecten

Inrichting buitenterrein Woonzorgcentrum Coloriet in Lelystad
22-12-2020

Bewoners van Woonzorgcentrum Coloriet in Lelystad kunnen sinds kort buiten plaats nemen op de door Falco geplaatste zitbanken, picknicksets en stoelen. De picknicksets zijn rolstoeltoegankelijk. Ook zijn op het buitenterrein van het centrum fietsaanleunbeugels geplaatst, zo kunnen fietsen overzichtelijk gestald worden.

Lees verder
Straatmeubilair en verkeersvoorzieningen op buitenterrein zorgorganisatie Zinn
17-12-2020

Op het terrein van zorgorganisatie Zinn zijn diverse Falco producten geplaatst; straatmeubilair zoals banken, stoelen en afvalbakken en verkeersvoorzieningen zoals paaltjes. De serie FalcoNine is uitermate geschikt voor senioren, bij de ontwikkeling van het zitmeubilair is rekening gehouden met zitcomfort.

Lees verder
Herinrichting schoolplein Montessori Lyceum
30-11-2020

Het schoolplein van het Montesorri Lyceum in Amsterdam is heringericht met Falco boombanken, buitenbanken in combinatie met plantenbakken en afvalbakken.

Lees verder
Comfortabele tribune- en zitbanken bij NTC Amstelveen
24-11-2020

In opdracht van John Koomen Hoveniers B. V. zijn tribunebanken en zitbanken geplaatst bij de tennisbanen van NTC Amstelveen. Als toeschouwers bij wedstrijden en trainingen weer zijn toegestaan kunnen zij plaatsnemen op de comfortabele tribune- en zitbanken uit de serie FalcoLinea.

Lees verder
Zitbanken voor wooncomplex in Pulheim
22-10-2020

In het Duitse plaatsje Pulheim zijn 6 banken geplaatst op het buitenterrein en de daktuin van een wooncomplex. De banken zijn geplaatst in opdracht van Jonkers Hoveniers BV, zij hebben de herinrichting van de buitenruimte van het wooncomplex verzorgd. De buitenruimte is gedeeltelijk ingericht als speeltuin. De zitbank komt uit de serie FalcoPrestige. De naam zegt het al, het is een bank met aanzien.

Lees verder
Afvalbakken en zitbank voor Friese gemeente Smallingerland
13-10-2020

In opdracht van de gemeente Smallingerland heeft Falco 5 afvalbakken geplaatst op een strand in het Friese dorp Smalle Ee. De geplaatste vuilnisbakken zijn de FalcoJona hygiëne afvalbakken. Ook is in opdracht van de gemeente een bank geplaatst in de hoofdplaats Drachten. De zitbank komt uit de serie FalcoSinus.

Lees verder
Fietsparkeervoorzieningen en afvalbakken voor Sint-Maartenscollege
05-10-2020

Het buitenterrein van het Sint-Maartenscollege in Voorburg is heringericht met verschillende producten van Falco. Docenten en scholieren kunnen hun fietsen netjes en veilig parkeren in de door Falco geplaatste fietsenstalling en fietsafscheidingen. Ook kan al het afval buiten gedeponeerd worden in afvalbakken, zo zal het schoolplein netjes en schoon blijven.

Lees verder
Op maat gemaakte FalcoSinus banken voor herinrichting centrum Terherne
17-09-2020

Vanuit gemeente De Fryske Marren werd de vraag aan Falco gesteld of wij zitbanken op maat kunnen maken. Bij Falco is dat zeker mogelijk door onze eigen ontwerp- en productieafdelingen. De gemeente was bezig met een herinrichting van het centrum van het Friese dorp “Terherne”. Hoe het ontwerp er globaal uit moest komen te zien was duidelijk; een zitbank in de vorm van de zwaarden van een skûtsje.

Lees verder
Draaibare FalcoLinea stoelen in Winkelcentrum Hellevoetsluis
04-09-2020

In opdracht van Combinatie Lindeloof-van Dijk BV is Winkelcentrum Truytse Hoeck in Hellevoesluis ingericht met 15 stuks FalcoLinea draaibare stoelen.

Lees verder
Fietsenstalling en straatmeubilair voor appartementencomplex
13-08-2020

In Capelle aan den Ijssel is een kantoorgebouw getransformeerd naar een duurzaam, modern wooncomplex. Falco heeft gezorgd voor de fietsparkeervoorziening met etagerekken waarin 108 fietsen geparkeerd kunnen worden. Tevens heeft Falco voor het gezamenlijke terras straatmeubilair zoals picknicksets, buitenbanken en asbakken geproduceerd en geplaatst.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!