Projecten - Straatmeubilair

Home Projecten

Herinrichting centrum Oud-Beijerland met Falco straatmeubilair
14-05-2019

Het centrum in Oud-Beijerland is onlangs voorzien van een groot aantal nieuw straatmeubilair. Maar liefst 26 banken zijn door Falco geproduceerd en geplaatst in Oud-Beijerland, 23 met rugleuning en 3 zonder rugleuning. De stalen delen zijn gepoedercoat in een grijze RAL kleur.

Lees verder
Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) kiest weer voor Falco
06-05-2019

Nadat het LUMC al eerder voor een Falco fietsoverkapping op maat koos, is het nu de beurt aan straatmeubilair: Op het terrein van het Medisch Centrum en langs de route, die dient om de dagelijkse bezoekersstroom vanaf het centraal station Leiden te begeleiden naar het LUMC, staan diverse buitenbanken en picknicksets uit de Rubo serie.

Lees verder
Terreininrichting voor Pentas Moulding op bedrijvenpark
30-04-2019

Op het buitenterrein van Pentas in Almelo zijn diverse buitenbanken, een picknickset en fietsoverkappingen geplaatst. Het straatmeubilair komt uit de serie FalcoPark en de fietsoverkappingen behoren tot de FalcoTel-E overkappingen. In de fietsoverkappingen zijn Ideaal 2.0 fietsenrekken geplaatst.

Lees verder
FalcoTel-C met damwandprofielplaat in Harskamp
11-04-2019

In opdracht van Kampert Bouw, Wekerom heeft Falco een FalcoTel-C Combi overkapping geplaatst.bij Brink Gereedschappen in Harskamp. De overkapping is bedoeld voor het stallen van fietsen scooters. Er is ook een picknickset geplaatst; zo kunnen de werknemers in de pauze droog zitten!

Lees verder
Straatmeubilair op maat bij Marinemuseum, Den Helder
08-04-2019

Het Marinemuseum in Den Helder is dé plek waar je de marine echt kunt beleven en is leuk en leerzaam voor jong en oud! Moe geworden van alle ontdekkingstochten in en rond het museum? Rust uit en relax op de FalcoBloc banken en picknicksets. Het (gescheiden) afval kan gedeponeerd worden in de FalcoBloc afvalbakken.

Lees verder
Rode afvalbakken voor Sportstad Heerenveen
05-04-2019

Sportstad Heerenveen is een multifunctioneel sportcentrum waar sport, zorg en onderwijs onder één dak gevestigd zijn.Op het buitenterrein van Sportstad Heerenveen zijn 10 FalcoJona afvalbakken geplaatst in de kenmerkende rode Heerenveen kleur. Vijf van de tien afvalbakken zijn voorzien van een asbak in de inwerpopening.

Lees verder
Inrichting plein in Wierden
19-03-2019

Een voormalig kaal plein in Wierden is ingericht met Falco straatmeubilair. Verschillende zitbanken en op maat gemaakte plantenbakken zorgen voor een gezellig plein waar comfortabel gezeten kan worden.

Lees verder
Straatmeubilair voor Alkwin College
05-03-2019

Het buitenterrein van het Alwin College is heringericht met Falco straatmeubilair. Op het schoolplein kunnen scholieren pauze houden op picknick sets en zitbanken. Afval kan worden gedeponeerd in de stijlvolle afvalbakken.

Lees verder
Schoolpleininrichting met Falco picknicktafels
11-02-2019

De scholieren van het Maaswaal College in Wijchen kunnen in de pauzes en tussenuren samenkomen en uitrusten op het schoolplein op de FalcoBloc picknicktafels. In totaal zijn er 9 picknicktafels geplaatst op het schoolplein.

Lees verder
Terreininrichting bij Jumbo Schot
25-01-2019

In opdracht van Lankor Hoveniers heeft Falco het nieuwe buitenterrein van Jumbo Schot Nieuwerkerk ingericht met diverse Falco producten.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!