Projecten - Straatmeubilair

Home Projecten

Inrichting plein in Wierden
19-03-2019

Een voormalig kaal plein in Wierden is ingericht met Falco straatmeubilair. Verschillende zitbanken en op maat gemaakte plantenbakken zorgen voor een gezellig plein waar comfortabel gezeten kan worden.

Lees verder

Straatmeubilair voor Alkwin College
05-03-2019

Het buitenterrein van het Alwin College is heringericht met Falco straatmeubilair. Op het schoolplein kunnen scholieren pauze houden op picknick sets en zitbanken. Afval kan worden gedeponeerd in de stijlvolle afvalbakken.

Lees verder

Schoolpleininrichting met Falco picknicktafels
11-02-2019

De scholieren van het Maaswaal College in Wijchen kunnen in de pauzes en tussenuren samenkomen en uitrusten op het schoolplein op de FalcoBloc picknicktafels. In totaal zijn er 9 picknicktafels geplaatst op het schoolplein.

Lees verder

Terreininrichting bij Jumbo Schot
25-01-2019

In opdracht van Lankor Hoveniers heeft Falco het nieuwe buitenterrein van Jumbo Schot Nieuwerkerk ingericht met diverse Falco producten.

Lees verder

Falco straatmeubilair op schoolplein Rijswijks Lyceum
03-01-2019

Een schoolplein wordt veel en vaak gebruikt. Voor het begin en aan het eind van een schooldag en uiteraard tijdens pauzes, tussenuren en andere activiteiten. Het straatmeubilair van Falco kan tegen een stootje! Falco richtte het schoolplein van het Rijswijks Lyceum in met FalcoBloc picknicksets en FalcoSolid afvalbakken.

Lees verder

Från Sverige – Falco goes Sweden!
11-12-2018

Modulkonstruktion AB uit Zweden is de snelst groeiende export vertegenwoordiger van Falco’s straatmeubilair. Modulkonstruktion biedt sinds 2011 de producten van Falco aan en heeft sindsdien al veel mooie projecten in de Zweedse buitenruimte afgerond op het gebied van straatmeubilair en fietsparkeren.

Lees verder

FalcoBloc: schitterend in eenvoud
11-12-2018

Falco heeft vijf zitbanken van het model FalcoBloc geleverd aan de Vereniging van Eigenaars voor een appartementen complex in Heemstede. De houten zit- en rugdelen in combinatie met het zwarte gepoedercoate staal zijn een perfecte match met het exterieur van het appartementen complex!

Lees verder

Herinrichting Piet Soerplein in Havelte
11-12-2018

Ontwerpbureau NOHNIK heeft in opdracht van de Gemeente Westerveld de herinrichting van het Piet Soerplein in Havelte vormgegeven.Falco heeft diverse banken, fietsaanleunbeugels en een afvalbak geplaatst op en rondom het groene en gezellige nieuwe plein.

Lees verder

Pauzeren met uitzicht over Rotterdam
11-12-2018

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) op de Kop van Zuid in Rotterdam bestaat uit twee haaks op elkaar staande volumes, één van elf verdiepingen en een iets langgerekter deel van acht verdiepingen. Op het dakterras van het langgerekte gebouw staan deze picknicktafels uit de productlijn FalcoBloc.

Lees verder

Falco verzorgt terreininrichting Amphia ziekenhuis
22-11-2018

Falco heeft een groot gedeelte van de terreininrichting mogen verzorgen van het vernieuwde Amphia ziekenhuis in Breda. In totaal zijn er tientallen FalcoGamma overkappingen geplaatst en diverse fietsparkeersystemen voor verschillende fietsen.

Lees verder

Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!