Projecten - Straatmeubilair

Home Projecten

Falco straatmeubilair op schoolplein Rijswijks Lyceum
03-01-2019

Een schoolplein wordt veel en vaak gebruikt. Voor het begin en aan het eind van een schooldag en uiteraard tijdens pauzes, tussenuren en andere activiteiten. Het straatmeubilair van Falco kan tegen een stootje! Falco richtte het schoolplein van het Rijswijks Lyceum in met FalcoBloc picknicksets en FalcoSolid afvalbakken.

Lees verder

Från Sverige – Falco goes Sweden!
11-12-2018

Modulkonstruktion AB uit Zweden is de snelst groeiende export vertegenwoordiger van Falco’s straatmeubilair. Modulkonstruktion biedt sinds 2011 de producten van Falco aan en heeft sindsdien al veel mooie projecten in de Zweedse buitenruimte afgerond op het gebied van straatmeubilair en fietsparkeren.

Lees verder

FalcoBloc: schitterend in eenvoud
11-12-2018

Falco heeft vijf zitbanken van het model FalcoBloc geleverd aan de Vereniging van Eigenaars voor een appartementen complex in Heemstede. De houten zit- en rugdelen in combinatie met het zwarte gepoedercoate staal zijn een perfecte match met het exterieur van het appartementen complex!

Lees verder

Herinrichting Piet Soerplein in Havelte
11-12-2018

Ontwerpbureau NOHNIK heeft in opdracht van de Gemeente Westerveld de herinrichting van het Piet Soerplein in Havelte vormgegeven.Falco heeft diverse banken, fietsaanleunbeugels en een afvalbak geplaatst op en rondom het groene en gezellige nieuwe plein.

Lees verder

Pauzeren met uitzicht over Rotterdam
11-12-2018

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) op de Kop van Zuid in Rotterdam bestaat uit twee haaks op elkaar staande volumes, één van elf verdiepingen en een iets langgerekter deel van acht verdiepingen. Op het dakterras van het langgerekte gebouw staan deze picknicktafels uit de productlijn FalcoBloc.

Lees verder

Falco verzorgt terreininrichting Amphia ziekenhuis
22-11-2018

Falco heeft een groot gedeelte van de terreininrichting mogen verzorgen van het vernieuwde Amphia ziekenhuis in Breda. In totaal zijn er tientallen FalcoGamma overkappingen geplaatst en diverse fietsparkeersystemen voor verschillende fietsen.

Lees verder

Banken op maat voor restaurant Brinkzicht
12-07-2018

Voor restaurant Brinkzicht heeft Falco twee FalcoGlory banken op maat gemaakt. De lengte is naar wens van het restaurant aangepast.

Lees verder

Terreininrichting bij nieuwe bedrijfshal Hollister
08-06-2018

Op bedrijventerrein Borchwerf in Oud Gastel bouwt Hollister een nieuw distributiecentrum. Falco verzorgt een totale terreininrichting voor het buitenterrein.

Lees verder

Terreininrichting bij Admiraal de Ruyter Ziekenhuis
15-05-2018

Het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis in Goes heeft het terrein rondom het ziekenhuis volledig nieuw ingericht. Met een nieuwe terreininrichting was het ook tijd voor nieuw straatmeubilair en nieuwe fietsenrekken.

Lees verder

Herinrichting winkelstraat Tilburg
03-05-2018

Buurtwinkelcentrum Paletplein heeft een renovatie ondergaan. Falco heeft de banken geproduceerd die in de winkelstraat staan. Mooie, unieke bankelementen die de winkelstraat zeker opfleuren.

Lees verder

Over Falco
Op maat

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!