Back to top
Tawk.to

Projecten - Straatmeubilair

Home Projecten

Buitenbanken op schoolplein
21-10-2022

Op het schoolplein van de Willem de Zwijgerschool in Staphorst zijn 12 buitenbanken geplaatst. Een aantal banken is met rugleuningen en een aantal banken zijn zonder rugleuning. Meerdere banken zijn naast elkaar geplaatst zodat er lange banken ontstaan.

Lees verder
Straatmeubilair in winkelcentrum
17-10-2022

Winkelcentrum Kostverlorenhof is een deels overdekt winkelcentrum in Amstelveen-Noord in de wijk Bankras/Kostverloren. De BIZ eigenaren vereniging hebben in het kader van een streetbranding project om de aantrekkelijkheid van het winkelcentrum te vergroten verschillende producten straatmeubilair van Falco geplaatst op diverse plekken in het winkelcentrum.

Lees verder
Fietsparkeren en inrichting dakterras bij appartementencomplex
13-10-2022

The Aquarius is een duurzaam, modern wooncomplex bestaand uit 42 luxe afgewerkte huurappartementen en studio’s. Op het dak van het gebouw is een gezamenlijk buitenterras gecreëerd met Falco straatmeubilair en in de Falco fietsoverkapping kunnen bewoners hun fietsen veilig parkeren.

Lees verder
Op maat gemaakt straatmeubilair; bank, afvalbak en plantenbak in 1!
10-10-2022

EuroParcs Het Amsterdamse Bos is een vakantiepark aan de rand van het Amsterdamse Bos, waar je ook kan kamperen. Voor de twee sanitaire gebouwen was men op zoek naar een combinatie van zitbank, afvalbak en plantenbak in 1 product. Falco's ontwerp afdeling heeft aan de hand van de wensen van EuroParcs een rendering gemaakt zodat duidelijk was wat de klant kon verwachten. Vervolgens is het op maat gemaakte product bij ons in de fabriek geproduceerd.

Lees verder
Verschillende overkappingen en straatmeubilair bij Aldi distributiecentrum
27-09-2022

Op het buitenterrein van het distributiecentrum van de Aldi zijn verschillende overkappingen met fietsenrekken geplaatst voor 60 fietsen. Om de buitenruimte netjes te houden voor de Aldi medewerkers zijn er ook een afvalbak en peukenpaal op het terrein aanwezig.

Lees verder
Complete inrichting van schoolplein
22-09-2022

Het buitenterrein van het duurzame en toekomstbestendige Kindcentrum Siddeburen is ingericht met een groot aantal Falco producten; van fietsparkeren, bergingen tot straatmeubilair, het is allemaal ontworpen en geproduceerd door Falco in Vriezenveen.

Lees verder
Inrichting buitenterrein appartementencomplex met fietsoverkapping en straatmeubilair
20-09-2022

Op de plek van het oude Spoortheater in Nijverdal is een nieuw appartementencomplex gebouwd. Drie aparte woongebouwen voor verschillende gebruikers, die samen toch een eenheid vormen. Op het buitenterrein van het appartementencomplex zijn verschillende Falco producten geplaatst; fietsoverkappingen (met daarin fietsenrekken), fietsaanleunbeugels en drie buitenbanken.

Lees verder
Zes boombanken op groen schoolplein
12-09-2022

Op het schoolplein van de Yuverta middelbare school zijn FalcoFlora boombanken geplaatst, dit draagt zeker bij aan het groene, duurzame karakter van de school. Scholieren kunnen van hun pauze genieten terwijl ze omringd worden door groen.

Lees verder
Picknicksets op buitenterrein kantoorgebouw
01-09-2022

Medewerkers die werkzaam zijn in het hoogwaardige kantoorgebouw “Rijnstede" in Arnhem kunnen pauzeren op Falco straatmeubilair. In totaal zijn er 18 FalcoLinea picknicksets en drie FalcoLinea zitbanken geplaatst op de binnenplaats van het kantoorpand.

Lees verder
Herdenkingsbank in Park Overbos
16-08-2022

In Park Overbos in Beverwijk is een nieuwe herdenkingsbank geplaatst. De bank is ter nagedachtenis aan Rien van Hulten. Rien van Hulten zette zich in voor het planten van bomen. Falco heeft de zeshoekige bank geproduceerd.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!