Back to top
Tawk.to

Projecten - Straatmeubilair

Home Projecten

Straatmeubilair en fietsparkeren bij recreatiepark De Zandmeren
09-02-2024

Op het recreatiepark De Zandmeren in de Bommelerwaard zijn op diverse plekken straatmeubilair zoals buitenbanken, afvalbakken, picknicksets en fietsaanleunbeugels geplaatst.

Lees verder
FalcoBloc banken op schoolplein
16-01-2024

Het schoolplein van het Bonnenfanten College in Maastricht is ingericht met meerdere FalcoBloc banken; enkelzijdige zitbanken met rugleuning en FalcoBloc banken in een boombank opstelling.

Lees verder
Afvalbakken in stadscentrum
03-11-2023

In winkelcentrum De Kort in Krimpen aan de Ijssel zijn vijf FalcoLinea afvalbakken geplaatst. Deze afvalbakken uit de FalcoLinea serie hebben een zij-inworp en een ruime inhoud van 80 liter. Materialen die gebruikt zijn voor deze afvalbak zijn FSC®-gecertificeerd hardhout en stripstalen. De binnenbak is ook van staal. De staalconstructie is gepoedercoat in een zwartgrijze kleur.

Lees verder
Herinrichting busstation Westerhaar met fietsoverkapping en wachtruimte
24-10-2023

Het Kervelplein in Westerhaar heeft een transformatie ondergaan en is nu een fijne, groene plek geworden. Niet alleen voor busreizigers, maar voor alle inwoners van Westerhaar, aangezien het Kervelplein het hart vormt van Westerhaar, een dorp in de gemeente Twenterand. Reko Raalte kreeg de opdracht en benaderde Falco voor het produceren en plaatsen van de fietsoverkapping en het straatmeubilair.

Lees verder
Straatmeubilair en fietsoverkapping op schoolplein Yuverta
17-10-2023
Het schoolplein van de middelbare school Yuverta in Den Haag is ingericht met een aantal Falco producten. Straatmeubilair in de vorm van boombanken, XXL banken en tribunebanken. Fietsen worden veilig en… Lees verder
Complete inrichting buitenterrein; van overkapping tot straatmeubilair
12-10-2023

Het buitenterrein van bouwbedrijf De Langen & van den Berg is helemaal ingericht met Falco producten. Een fietsoverkapping met groen dak met daarin fietsenrekken, voor het pand staan mooie gazonranden met zitelementen en het dakterras is ingericht met straatmeubilair zoals picknicksets, plantenbakken en afvalbakken.

Lees verder
Overkapping ingericht als pauzeruimte
18-09-2023

Voor het nieuwe pand van Multi Papier Sustainable Packaging in Purmerend heeft Falco een overkapping geplaatst. De overkapping wordt gebruikt als fietsenstalling en als pauzeruimte.

Lees verder
Kleurrijke afvalbakken op onderwijscampus Porteum
29-06-2023
Op het buitenterrein van de gloednieuwe onderwijscampus Porteum in Lelystad zijn zes afvalbakken in verschillende kleuren geplaatst. De kleuren van de afvalbakken passen perfect bij de diverse kleuren… Lees verder
Plantenbakken zorgen voor meer groen in Utrechts winkelcentrum
12-06-2023

In opdracht van het Ondernemersfonds Utrecht zijn er in winkelcentrum De Meern acht Falco plantenbakken gekocht en geplaatst.

Lees verder
Overdekte pauzeruimte op buitenterrein van supermarkt
27-02-2023

Bij een vestiging van een grote supermarktketen in Oud Gastel is een overkapping geplaatst die gebruikt wordt als pauzeruimte. In de overkapping zijn 14 banken geplaatst waarop medewerkers kunnen uitrusten.

Lees verder
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!