Back to top
Tawk.to

Projecten - Straatmeubilair

Home Projecten

Zitbanken gemonteerd op betonnen blokken voor Wellantcollege
20-09-2021

Op het buitenterrein van het Wellantcollege zijn in totaal 12 FalcoBloc buitenbanken geplaatst, waarvan er 4 gemonteerd zijn op een betonnen blok.

Lees verder
Falco producten spelen rol in tuinarchitectuur
09-09-2021

In opdracht van o.a. VLUGP en heeft Falco meegewerkt aan de inrichting van de buitentuin van appartementencomplex. In de tuin zijn 2 overkappingen geplaatst en twee buitenbanken. In de bergingen kunnen bewoners hun fietsen en scootmobiels veilig parkeren.

Lees verder
Aansprekend straatmeubilair op bedrijventerrein in Boxmeer
24-08-2021

In opdracht van SGP Prints zijn er op een bedrijventerrein in Boxmeer diverse (ronde) zitbanken, een picknickset, afvalbak en een asbak geplaatst. Falco heeft dit straatmeubilair geproduceerd en geplaatst.

Lees verder
Fietsparkeren en straatmeubilair bij nieuwbouw appartementencomplex in Utrecht
24-06-2021

In Utrecht zijn 2 woontorens met 10 vierdiepingen nieuw gebouwd met daarin maar liefst 119 huurappartementen. Op het buitenterrein van de woontorens zijn Falco buitenbanken geplaatst voor de bewoners en fietsen kunnen worden geparkeerd in etagerekken in de fietsenstalling.

Lees verder
Kleurrijk straatmeubilair op schoolplein
29-04-2021

Het schoolplein van het Eligant Lyceum in Zutphen is ingericht met kleurrijk straatmeubilair zoals picknicksets en afvalbakken.

Lees verder
Fietsoverkapping met extra gedeelte voor Gemeente Goeree-Overflakkee
19-04-2021

Op het buitenterrein van de Gemeente Goeree-Overflakkee heeft Falco een fietsoverkapping geplaatst met een een extra rokersruimte. In de binnenkant van het rokersgedeelte is een asbak aan de wand gemonteerd.

Lees verder
Terreinafscheiding passend bij nieuwbouw school
13-04-2021

Op de gloednieuwe Utrechtse openbare basisschool Haarzicht, in de gelijknamige nieuwbouwwijk, is een fraaie wandafscheiding geplaatst die perfect past bij het schoolgebouw.

Lees verder
FalcoLinea straatmeubilair in centrum van Capelle a/d IJssel
30-03-2021

In opdracht van Verheij Infra B.V. zijn er FalcoLinea straatbanken en afvalbakken geplaatst in het centrum van Capelle a/d Ijssel. Het straatmeubilair van de FalcoLinea serie valt op door de bijzondere vormgeving. Alle producten uit deze serie bestaan uit FSC®-gecertificeerde hardhouten delen die omvat worden door stripstalen.

Lees verder
Schoolterrein De Korenaer compleet ingericht met straatmeubilair en fietsoverkappingen
15-03-2021

De Korenaer, een school voor voortgezet onderwijs in Stevensbeek is ingericht met verschillende (boom)banken, afvalbakken en de bestaande fietsoverkappingen zijn verplaatst en uitgebreid.

Lees verder
FalcoLinea straatmeubilair in Winkelcentrum Hellevoetsluis
11-03-2021

In opdracht van Combinatie Lindeloof-van Dijk BV is Winkelcentrum Struytse Hoeck in Hellevoesluis ingericht met 15 FalcoLinea straatmeubilair; draaibare stoelen en zitbanken.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!