Back to top
Tawk.to

Projecten - Straatmeubilair

Home Projecten

Buitenbanken in binnentuin van appartementencomplex
30-05-2022

Rond het Ravesteynplein in Vlissingen zijn 54 appartementen en 54 woningen gebouwd. In de binnentuin zijn 8 FalcoRelax buitenbanken geplaatst.

Lees verder
Picknicksets op schoolplein
09-05-2022

Op het schoolplein van het Erasmus College in Almelo staan negen FalcoBloc picknicksets waar scholieren hun pauze kunnen doorbrengen.

Lees verder
Boomroosters op maat in centrum Emmen
12-04-2022

In opdracht van Avitec heeft Falco op maat gemaakte boomroosters geproduceerd die geplaatst zijn in het centrum van Emmen. De boomroosters zijn voorzien van een kei motief en gemaakt van Cortenstaal.

Lees verder
Hygiënische afvalbakken in natuurgebied Smalle Ee
11-04-2022

In het gebied nabij het strand bij de Smalle Ee zijn vijf afvalbakken op maat gemaakt in opdracht van de gemeente Smallingerland. De afvalbakken zijn voorzien van een voetpedaal en klep. Belangrijkste voordeel hiervan is dat afval weggegooid kan worden zonder dat de bak zelf aangeraakt hoeft te worden

Lees verder
Afvalbakken en afzetpaaltjes op woonboulevard
31-03-2022

Op een woonboulevard in Apeldoorn zijn straatmeubilair en verkeersvoorzieningen van Falco geplaatst. Het gaat om 11 afvalbakken en 23 afzetpaaltjes. Alle producten zijn gepoedercoat.

Lees verder
Opknapbeurt Statendaalderplein met nieuw straatmeubilair
15-03-2022

Het Statendaalderplein (project Centrumplein) is opgeknapt. Het plein bij winkelcentrum Winkelhof is eigentijdser, veiliger, groener en levendiger geworden. Falco heeft vijf zitbanken en vier ronde bankelementen geplaatst op het plein.

Lees verder
Circulair straatmeubilair in duurzame wijk Treebeek
08-03-2022

Aan het Treebeekplein in Brunssum zijn 96 portieketagewoningen gesloopt ten behoeve van de behoeve van de herinrichting van de wijk Treebeek. In Treebeek zijn nu 48 duurzame sociale huurwoningen gebouwd in een groene wijk, die zich perfect leent voor bewegen en ontmoeten. Een circulair traject, waarbij tal van materialen die vrijkwamen op hoogwaardige wijze werden hergebruikt. Ook het straatmeubilair dat is geplaatst in de nieuwe wijk is circulair!

Lees verder
Overdekte pauzeruimte voor medewerkers Tilburgs bedrijf
17-02-2022

Medewerkers van Verbo kunnen van hun pauze genieten in een op maat gemaakte overkapping. De overkapping is bekleed met hout en glas en in de overkapping is een buitenbank geplaatst.

Lees verder
Relaxen op het Cultuurplein in Hellevoetsluis
25-01-2022
Met de herinrichting van het historisch centrum in Hellevoetsluis is het Cultuurplein een levendig en groen verblijfsgebied geworden. Het nieuwe plein kreeg veel bomen en een speelse indeling met beplantingsvakken.… Lees verder
Mooie banken op kerkplein Hippolytushoef
06-01-2022

In opdracht van de gemeente Hollands Kroon is er nieuw straatmeubilair geplaatst op het kerkplein voor de Rooms-katholieke Kerk Hippolytushoef.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!