Projecten - Straatmeubilair

Home Projecten

Zeshoekige zitbank bij station
11-02-2020

In opdracht van Bouwbedrijf Temmink heeft Falco bij station De Klomp-Veenendaal een zeshoekige zitbank FalcoSwing geplaatst. De FalcoSwingis een modulair systeem waardoor er veel verschillende opstellingen zijn te creëren.

Lees verder
Straatmeubilair zorgt voor meer beleving bij winkelcentrum Brunssum
04-02-2020

Het winkelhart in het autovrije centrum van Brunssum was hard toe aan een opknapbeurt De openbare ruimte rondom Winkelcentrum de Parel werd heringericht; inclusief straatmeubilair in de vorm van banken, zitelementen en afvalbakken.

Lees verder
Herinrichting de Brink met multifunctioneel straatmeubilair
20-12-2019

Het centrale plein in Veenendaal-oost, de Brink, is heringericht. Hierbij hoort ook nieuw straatmeubilair. De keuze is gevallen op de FalcoLinea XXL, een multifunctionele zitbank.

Lees verder
Straatmeubilair voor Sportcentrum Papendal
16-12-2019

Op het buitenterrein van sportcentrum Papendal zijn 8 buitenbanken en afvalbakken geplaatst uit het Falco straatmeubilair assortiment. Het betreft de afvalbak FalcoSolid en de buitenbank FalcoGlory.

Lees verder
Meer groen en straatmeubilair aan Bierkade in Oud Beijerland
03-12-2019

De Bierkade in Oud Beijerland kreeg een facelift: Op de kop van de haven werden kleine grasveldjes aangelegd waar robuuste, dubbelzijdige FalcoGlory zitbanken geplaatst zijn zodat wandelaars en andere passanten tot rust kunnen komen en genieten van het uitzicht.

Lees verder
Pauzeren op solide picknicksets
17-10-2019

In opdracht van Tuinontwerp & Advies P.J. Beuker is de buitenruimte van een kantoorpand in Den Haag ingericht met FalcoGlory picknick sets. Solide straatmeubilair om buiten pauze te houden!

Lees verder
Inrichting plein Amsterdam Noord met Falco plantenbakken
07-10-2019

De Gemeente Amsterdam Stadsdeel Noord zocht een manier om het plein aan de Parlevinker, dat omringd wordt door Basisschool De Vier Windstreken, Theaterzaal De Rietwijker, Apotheek Parlevinker en Buurthuis De Bolder, te verfraaien. Falco leverde daarvoor strak straatmeubilair in de vorm van FalcoBloc plantenbakken.

Lees verder
Boombank FalcoLinea XXL zorgt voor vergroening centrum Helmond
26-09-2019

Op het plein in de wijk Boscotondo in Helmond staat sinds kort een bijzondere bank. Deze boombank zorgt ervoor dat dit plein, waar bijvoorbeeld Pathé en de Stadswinkel gevestigd zijn, een groenere uitstraling krijgt.

Lees verder
Falco straatmeubilair en fietsparkeersystemen in Montreal
02-09-2019

De gezamenlijke buitenruimte van BRiX, een gloednieuw, high-tech, uniek appartementen complex in Montreal, Canada met o.a. een fitness ruimte, bioscoop, sauna en zwembad is ingericht met diverse Falco straatmeubilair producten. De fietsenstalling is voorzien van Falco fietsenrekken.

Lees verder
Straatmeubilair op Purmerends dakterras
26-08-2019

Het dakterras van appartementencomplex Kop van West in Purmerend is ingericht met Falco straatmeubilair. Er zijn stoelen, tafels en plantenbakken geleverd.De producten bestaan allemaal uit een combinatie van gepoedercoat staal en FSC hout.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!