Back to top
Tawk.to

Projecten - Straatmeubilair

Home Projecten

Afvalbakken in stadscentrum
03-11-2023

In winkelcentrum De Kort in Krimpen aan de Ijssel zijn vijf FalcoLinea afvalbakken geplaatst. Deze afvalbakken uit de FalcoLinea serie hebben een zij-inworp en een ruime inhoud van 80 liter. Materialen die gebruikt zijn voor deze afvalbak zijn FSC®-gecertificeerd hardhout en stripstalen. De binnenbak is ook van staal. De staalconstructie is gepoedercoat in een zwartgrijze kleur.

Lees verder
Herinrichting busstation Westerhaar met fietsoverkapping en wachtruimte
24-10-2023

Het Kervelplein in Westerhaar heeft een transformatie ondergaan en is nu een fijne, groene plek geworden. Niet alleen voor busreizigers, maar voor alle inwoners van Westerhaar, aangezien het Kervelplein het hart vormt van Westerhaar, een dorp in de gemeente Twenterand. Reko Raalte kreeg de opdracht en benaderde Falco voor het produceren en plaatsen van de fietsoverkapping en het straatmeubilair.

Lees verder
Straatmeubilair en fietsoverkapping op schoolplein Yuverta
17-10-2023
Het schoolplein van de middelbare school Yuverta in Den Haag is ingericht met een aantal Falco producten. Straatmeubilair in de vorm van boombanken, XXL banken en tribunebanken. Fietsen worden veilig en… Lees verder
Complete inrichting buitenterrein; van overkapping tot straatmeubilair
12-10-2023

Het buitenterrein van bouwbedrijf De Langen & van den Berg is helemaal ingericht met Falco producten. Een fietsoverkapping met groen dak met daarin fietsenrekken, voor het pand staan mooie gazonranden met zitelementen en het dakterras is ingericht met straatmeubilair zoals picknicksets, plantenbakken en afvalbakken.

Lees verder
Overkapping ingericht als pauzeruimte
18-09-2023

Voor het nieuwe pand van Multi Papier Sustainable Packaging in Purmerend heeft Falco een overkapping geplaatst. De overkapping wordt gebruikt als fietsenstalling en als pauzeruimte.

Lees verder
Kleurrijke afvalbakken op onderwijscampus Porteum
29-06-2023
Op het buitenterrein van de gloednieuwe onderwijscampus Porteum in Lelystad zijn zes afvalbakken in verschillende kleuren geplaatst. De kleuren van de afvalbakken passen perfect bij de diverse kleuren… Lees verder
Plantenbakken zorgen voor meer groen in Utrechts winkelcentrum
12-06-2023

In opdracht van het Ondernemersfonds Utrecht zijn er in winkelcentrum De Meern acht Falco plantenbakken gekocht en geplaatst.

Lees verder
Overdekte pauzeruimte op buitenterrein van supermarkt
27-02-2023

Bij een vestiging van een grote supermarktketen in Oud Gastel is een overkapping geplaatst die gebruikt wordt als pauzeruimte. In de overkapping zijn 14 banken geplaatst waarop medewerkers kunnen uitrusten.

Lees verder
Herinrichting schoolplein ECL in Haarlem
09-01-2023

Het schoolplein van Het Eerste Christelijk Lyceum Haarlem (ECL) is heringericht met een fietsoverkapping met groendak. In de fietsoverkapping zijn verschillende fietsenrekken geplaatst. Op diverse plekken op het schoolplein staan afvalbakken. Een aantal zijn vrijstaand geplaatst en een aantal afvalbakken zijn gemonteerd aan de wand.

Lees verder
Buitenbanken op schoolplein
21-10-2022

Op het schoolplein van de Willem de Zwijgerschool in Staphorst zijn 12 buitenbanken geplaatst. Een aantal banken is met rugleuningen en een aantal banken zijn zonder rugleuning. Meerdere banken zijn naast elkaar geplaatst zodat er lange banken ontstaan.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!