Projecten - Verkeersvoorzieningen

Home Projecten

Uw parkeerplaats reserveren? Gebruik een parkeerbeugel!
14-01-2020

Vlakbij de historische binnenstad van Den Bosch is een nieuwe appartementenwijk gelegen: Willemspoort Zuid. Een auto parkeren kan een probleem opleveren.In opdracht van Heijmans, Eindhoven leverden wij 78 stuks parkeerbeugels: De oplossing waar sprake is van vaste parkeerplaatsen.

Lees verder
FalcoRound afzetpalen oplossing voor wildparkeren in Blaricum
26-06-2019

De gemeente Blaricum hecht veel belang aan een veilige en prettige leefomgeving. In de wijk Bijvanck zijn daarom de afgelopen maanden een aantal straten heringericht. In samenwerking met Aannemersbedrijf Fokker-Ommen leverde Falco 80 stuks afzetpalen. Op deze manier is het voor wildparkeerders onmogelijk om de auto op de stoep, of elders waar dat niet gewenst is, te parkeren.

Lees verder
Fietsparkeren op een bedrijventerrein
11-12-2018

Janssen Biologiscs, gevestigd in het Leiden Bio Science Park heeft een aantal fietsparkeersystemen besteld bij Falco, via Sodexo Nederland. Het betreft een aantal verschillende fietsenrekken en geleide hekken om de ruimte waar de fietsen geparkeerd kunnen worden af te bakenen.

Lees verder
BUITENINRICHTING VOOR STUDENTENHUISVESTING
23-05-2017

Voor studentenhuisvestiging Hogeveld in Nijmegen, dat onderdeel uitmaakt van het SSH&, heeft Falco 39 palen geplaatst, waarvan 21 vaste afzetpalen en 18 uitneembare palen.

Lees verder
Op maat gemaakt scooter scherm
22-11-2016

Falco's eigen ontwerp afdeling en de productie afdeling is er een op maat gemaakt product ontwikkeld, geproduceerd en geplaatst. Uitgangspunt was een geleidehek met een dichte plaat zodat er geen fietsen aan vast gezet konden worden.

Lees verder
Gastvrije daktuin voor zorghotel
22-07-2016
Rotterdamse zorgorganisatie Laurens heeft haar nieuwe revalidatielocatie ingericht als een hotel. Het resultaat is een prachtig gebouw in een gastvrije omgeving. Falco heeft via relatie Dura Vermeer zorg… Lees verder
Parkeerbeugels voor de Zorgacademie
26-05-2016

Bij de zorgacademie zijn parkeerbeugels van Falco geplaatst.

Lees verder
Handbediende slagboom voor VVE
19-02-2016

Deze slagboom wordt handmatig bediend en is ideaal om de toegang af te sluiten of juist tijdelijk toegang te verlenen. Vanwege de handbediening is deze slagboom goed in te zetten op locaties waar af en toe toegang verleend dient te worden.

Lees verder
Uitneembare palen en afvalbakken voor terrein Arentheem College
20-10-2015

Het Arentheem College in Velp heeft een aantal verkeersvoorzieningen en afvalbakken geplaatst op het schoolplein en parkeerplaats. Veilig op weg met Falco!

Lees verder
Activiteitencentrum het Punt in Vroomshoop met Falco terreininrichting
20-08-2015

Met RVS fietsaanleunbeugels, afvalbakken, afzetpaaltjes en een oplaadpunt voor e-bikes is de buiteninrichting van het Punt, het nieuwe activiteitencentrum in Vroomshoop, verzorgd door Falco. Voor een mooiere buitenwereld.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!