Back to top
Tawk.to

Projecten - Verkeersvoorzieningen

Home Projecten

Hoogtebegrenzer in Zwolle
27-05-2021

Falco heeft een nieuwe hoogtebegrenzer geplaatst in de Assendorpstraat in Zwolle. Er stond al een hoogtebegrenzer in de Assendorpstraat, deze is gedemonteerd en afgevoerd door Falco. Een hoogtebegrenzer is een ideale manier om te zorgen dat hoge, niet gewenste voertuigen toegang hebben tot een bepaald gebied. Deze hoogtebegrenzer heeft een hoogte van max 3 meter.

Lees verder
Straatmeubilair en verkeersvoorzieningen op buitenterrein zorgorganisatie Zinn
17-12-2020

Op het terrein van zorgorganisatie Zinn zijn diverse Falco producten geplaatst; straatmeubilair zoals banken, stoelen en afvalbakken en verkeersvoorzieningen zoals paaltjes. De serie FalcoNine is uitermate geschikt voor senioren, bij de ontwikkeling van het zitmeubilair is rekening gehouden met zitcomfort.

Lees verder
Hoogtebegrenzer bij de Gamma, Utrecht
24-08-2020

In opdracht van Rova Beheer BV is er bij de Gamma Utrecht West een hoogtebegrenzer geleverd en geplaatst. De hoogtebegrenzer belemmert niet gewenste, hoge voertuigen de toegang naar de parkeerplaats bij de Gamma.

Lees verder
Uw parkeerplaats reserveren? Gebruik een parkeerbeugel!
14-01-2020

Vlakbij de historische binnenstad van Den Bosch is een nieuwe appartementenwijk gelegen: Willemspoort Zuid. Een auto parkeren kan een probleem opleveren.In opdracht van Heijmans, Eindhoven leverden wij 78 stuks parkeerbeugels: De oplossing waar sprake is van vaste parkeerplaatsen.

Lees verder
FalcoRound afzetpalen oplossing voor wildparkeren in Blaricum
26-06-2019

De gemeente Blaricum hecht veel belang aan een veilige en prettige leefomgeving. In de wijk Bijvanck zijn daarom de afgelopen maanden een aantal straten heringericht. In samenwerking met Aannemersbedrijf Fokker-Ommen leverde Falco 80 stuks afzetpalen. Op deze manier is het voor wildparkeerders onmogelijk om de auto op de stoep, of elders waar dat niet gewenst is, te parkeren.

Lees verder
Fietsparkeren op een bedrijventerrein
11-12-2018

Janssen Biologiscs, gevestigd in het Leiden Bio Science Park heeft een aantal fietsparkeersystemen besteld bij Falco, via Sodexo Nederland. Het betreft een aantal verschillende fietsenrekken en geleide hekken om de ruimte waar de fietsen geparkeerd kunnen worden af te bakenen.

Lees verder
Buiteninrichting voor studentenhuisvesting
23-05-2017

Voor studentenhuisvestiging Hogeveld in Nijmegen, dat onderdeel uitmaakt van het SSH&, heeft Falco 39 palen geplaatst, waarvan 21 vaste afzetpalen en 18 uitneembare palen.

Lees verder
Op maat gemaakt scooter scherm
22-11-2016

Falco's eigen ontwerp afdeling en de productie afdeling is er een op maat gemaakt product ontwikkeld, geproduceerd en geplaatst. Uitgangspunt was een geleidehek met een dichte plaat zodat er geen fietsen aan vast gezet konden worden.

Lees verder
Gastvrije daktuin voor zorghotel
22-07-2016
Rotterdamse zorgorganisatie Laurens heeft haar nieuwe revalidatielocatie ingericht als een hotel. Het resultaat is een prachtig gebouw in een gastvrije omgeving. Falco heeft via relatie Dura Vermeer zorg… Lees verder
Parkeerbeugels voor de Zorgacademie
26-05-2016

Bij de zorgacademie zijn parkeerbeugels van Falco geplaatst.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!