Back to top
Tawk.to

Projecten - Verkeersvoorzieningen

Home Projecten

Geleidebuis voor markering scooters en fatbikes Hogeschool Leiden
14-07-2023

Op het buitenterrein van Hogeschool Leiden zijn 27 geleidebuizen geplaatst om het gebied te markeren waar scooters en fatbikes netjes en veilig geparkeerd kunnen worden. Met een extra slot kunnen de voertuigen vastgemaakt worden aan de geleidebuizen.

Lees verder
Afvalbakken en afzetpaaltjes op woonboulevard
31-03-2022

Op een woonboulevard in Apeldoorn zijn straatmeubilair en verkeersvoorzieningen van Falco geplaatst. Het gaat om 11 afvalbakken en 23 afzetpaaltjes. Alle producten zijn gepoedercoat.

Lees verder
Dakterras van imposant appartementengebouw ingericht met Falco straatmeubilair
11-11-2021

Appartementencomplex GO 070 telt maar liefst 16 verdiepingen en maakt een stoer statement aan de kade van Den Haag. In het gebouw zijn allerlei voorzieningen voor de bewoners. Zoals de ‘rooftop lounge’ op de elfde verdieping. Dit dakterras is ingericht met diverse Falco straatmeubilair producten. Op het buitenterrein is ruimte om scooters te parkeren en vast te zetten aan de scooter afzetpanelen van Falco.

Lees verder
Hoogtebegrenzers bij bedrijventerrein in Hengelo
04-11-2021

In ons assortiment verkeersvoorzieningen zijn producten te vinden zoals afzetpalen, handbediende slagbomen, geleidehekken en ook hoogtebegrenzers. Twee van onze hoogtebegrenzers zijn geplaatst op een bedrijventerrein in Hengelo. De Falco hoogtebegrenzer voorkomt dat voertuigen met een bepaalde hoogte en gewicht doorrijden of parkeren op locaties waar dat niet gewenst is.

Lees verder
Hoogtebegrenzer in Zwolle
27-05-2021

Falco heeft een nieuwe hoogtebegrenzer geplaatst in de Assendorpstraat in Zwolle. Er stond al een hoogtebegrenzer in de Assendorpstraat, deze is gedemonteerd en afgevoerd door Falco. Een hoogtebegrenzer is een ideale manier om te zorgen dat hoge, niet gewenste voertuigen toegang hebben tot een bepaald gebied. Deze hoogtebegrenzer heeft een hoogte van max 3 meter.

Lees verder
Straatmeubilair en verkeersvoorzieningen op buitenterrein zorgorganisatie Zinn
17-12-2020

Op het terrein van zorgorganisatie Zinn zijn diverse Falco producten geplaatst; straatmeubilair zoals banken, stoelen en afvalbakken en verkeersvoorzieningen zoals paaltjes. De serie FalcoNine is uitermate geschikt voor senioren, bij de ontwikkeling van het zitmeubilair is rekening gehouden met zitcomfort.

Lees verder
Hoogtebegrenzer bij de Gamma, Utrecht
24-08-2020

In opdracht van Rova Beheer BV is er bij de Gamma Utrecht West een hoogtebegrenzer geleverd en geplaatst. De hoogtebegrenzer belemmert niet gewenste, hoge voertuigen de toegang naar de parkeerplaats bij de Gamma.

Lees verder
Uw parkeerplaats reserveren? Gebruik een parkeerbeugel!
14-01-2020

Vlakbij de historische binnenstad van Den Bosch is een nieuwe appartementenwijk gelegen: Willemspoort Zuid. Een auto parkeren kan een probleem opleveren.In opdracht van Heijmans, Eindhoven leverden wij 78 stuks parkeerbeugels: De oplossing waar sprake is van vaste parkeerplaatsen.

Lees verder
FalcoRound afzetpalen oplossing voor wildparkeren in Blaricum
26-06-2019

De gemeente Blaricum hecht veel belang aan een veilige en prettige leefomgeving. In de wijk Bijvanck zijn daarom de afgelopen maanden een aantal straten heringericht. In samenwerking met Aannemersbedrijf Fokker-Ommen leverde Falco 80 stuks afzetpalen. Op deze manier is het voor wildparkeerders onmogelijk om de auto op de stoep, of elders waar dat niet gewenst is, te parkeren.

Lees verder
Fietsparkeren op een bedrijventerrein
11-12-2018

Janssen Biologiscs, gevestigd in het Leiden Bio Science Park heeft een aantal fietsparkeersystemen besteld bij Falco, via Sodexo Nederland. Het betreft een aantal verschillende fietsenrekken en geleide hekken om de ruimte waar de fietsen geparkeerd kunnen worden af te bakenen.

Lees verder
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!