Projecten - Fietsparkeren

Home Projecten

FalcoHoth in Finland
20-05-2019

Onze Finse partner heeft een mooie FalcoHoth fietsoverkapping geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels.

Lees verder
Fietsenstalling bij bushalte uitgebreid door populariteit
20-05-2019

Bij de bushalte Rondweg Mijdrecht was een tekort aan fietsparkeerplaatsen. De fietsoverkapping en fietsenrekken die Falco enkele jaren geleden plaatste zijn vervangen door etage fietsenrekken om meer plekken te creëren, en de overkapping is verhoogd zodat de etage rekken eronder passen.

Lees verder
Deense Universiteit kiest voor FalcoGamma fietsenstalling
02-05-2019

Ons dochterbedrijf Falco A/S uit Denemarken heeft bij de UCL Universiteit in Odense een mooi project gerealiseerd. 308 fietsen van zowel studenten als werknemers kunnen nu geparkeerd worden in Falco-DK fietsenrekken en onder de FalcoGamma fietsoverkapping.

Lees verder
Fietsparkeren op het kerkplein
30-04-2019

Bij de Grote Kerk in Vriezenveen heeft Falco in opdracht van HZJ Bestrating 15 fietsaanleunbeugels geplaatst. Fietsaanleunbeugels, ook wel fietsnietjes genoemd, zijn solide fietsparkeersystemen.

Lees verder
Fietsparkeervoorzieningen bij Prinses Maxima Centrum
30-04-2019

Falco heeft fietsparkeervoorzieningen verzorgd voor het Prinses Máxima Centrum. Op het buitenterrein staan fietsoverkappingen en fietsenrekken van Falco en in de ondergrondse fietsenstalling heeft Falco etage fietsenrekken geplaatst.

Lees verder
Terreininrichting voor Pentas Moulding op bedrijvenpark
30-04-2019

Op het buitenterrein van Pentas in Almelo zijn diverse buitenbanken, een picknickset en fietsoverkappingen geplaatst. Het straatmeubilair komt uit de serie FalcoPark en de fietsoverkappingen behoren tot de FalcoTel-E overkappingen. In de fietsoverkappingen zijn Ideaal 2.0 fietsenrekken geplaatst.

Lees verder
FalcoTel-C met damwandprofielplaat in Harskamp
11-04-2019

In opdracht van Kampert Bouw, Wekerom heeft Falco een FalcoTel-C Combi overkapping geplaatst.bij Brink Gereedschappen in Harskamp. De overkapping is bedoeld voor het stallen van fietsen scooters. Er is ook een picknickset geplaatst; zo kunnen de werknemers in de pauze droog zitten!

Lees verder
Klant tevreden met de FalcoSail fietsoverkapping
15-03-2019

Deze basic FalcoSail fietsoverkapping is geplaatst in Heerenveen bij Holwerda. De keuze voor het model lijkt logisch: Holwerda houdt zich bezig met ‘totaal shipmanagement’, de moderne vormgeving van de FalcoSail fietsenstalling is geïnspireerd op het zeilen.

Lees verder
Gezamenlijke fietsenstalling voor bewoners appartementengebouw
12-03-2019

Woonstichting Vryleve heeft voor de bewoners van het appartementengebouw aan de Rijnstraat in Tolkamer een gezamenlijke fietsenstalling gerealiseerd. Er was al enige tijd behoefte aan een makkelijk bereikbare en toegankelijke stalling van fietsen.

Lees verder
Fietsparkeren en opladen in Nijverdal
26-02-2019
In het centrum van Nijverdal zijn drie fietsaanleunbeugels van het type FalcoIon geplaatst. Bezoekers kunnen in deze fietsbeugels niet alleen hun fiets veilig parkeren, maar ook hun e-bike opladen! FalcoIon Er… Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!