Back to top
Tawk.to

Projecten - Fietsparkeren

Home Projecten

Fietsaanleunbeugels, fietsklemmen en compact fietsparkeren in Kopenhagen
21-01-2021

Ons dochterbedrijf in Denemarken heeft in opdracht van HHM A/S fietsklemmen en en fietsaanleunbeugels geplaatst in Kopenhagen. Fietsen kunnen zo netjes en overzichtelijk geparkeerd worden.

Lees verder
Inrichting buitenterrein Woonzorgcentrum Coloriet in Lelystad
22-12-2020

Bewoners van Woonzorgcentrum Coloriet in Lelystad kunnen sinds kort buiten plaats nemen op de door Falco geplaatste zitbanken, picknicksets en stoelen. De picknicksets zijn rolstoeltoegankelijk. Ook zijn op het buitenterrein van het centrum fietsaanleunbeugels geplaatst, zo kunnen fietsen overzichtelijk gestald worden.

Lees verder
Overkappingen met aanleunbeugels bij Politie Liverpool
22-12-2020

Ons dochterbedrijf Falco UK heeft bij het hoofdkantoor van de politie in Liverpool fietsoverkappingen met daarin fietsaanleunbeugels geplaatst.

Lees verder
Vastzetvoorzieningen voor scooters op verschillende locaties in Diemen
22-12-2020

Op verschillende locaties in Diemen heeft Falco vastzetvoorzieningen voor scooters geplaatst. In totaal zijn er 20 vastzetvoorzieningen geplaatst.

Lees verder
Straatmeubilair en verkeersvoorzieningen op buitenterrein zorgorganisatie Zinn
17-12-2020

Op het terrein van zorgorganisatie Zinn zijn diverse Falco producten geplaatst; straatmeubilair zoals banken, stoelen en afvalbakken en verkeersvoorzieningen zoals paaltjes. De serie FalcoNine is uitermate geschikt voor senioren, bij de ontwikkeling van het zitmeubilair is rekening gehouden met zitcomfort.

Lees verder
Fietsoverkapping Cycle Hub op maat voor Engels ziekenhuis
15-12-2020

Ons dochterbedrijf Falco UK heeft een op maat gemaakte fietsoverkapping Cycle Hub geplaatst bij Salford Royal NHS Trust in West Manchester.

Lees verder
Fietsoverkapping bij Telindus-ISIT B. V.
08-12-2020

Bij Telindus-ISIT B. V. is een op maat gemaakte enkelzijdige overkapping geplaatst met daarin fietsenrekken en aansluitend een berging.

Lees verder
Fietsoverkappingen en rolstoeloverkappingen op terrein Gelre Ziekenhuis
07-12-2020

Op het buitenterrein van Gelre ziekenhuizen in Apeldoorn zijn in opdracht van BAM Bouw en Techniek regio Oost een aantal overkappingen geplaatst voor verschillende doeleinden; zo staan er fietsoverkappingen waar bezoekers hun fietsen kunnen parkeren, een overkapping voor betaal automaten en een overkapping voor rolstoelen.

Lees verder
Fietsoverkapping voor Schiphol
03-11-2020

In opdracht van Heijmans Infra B. V. heeft Falco een transparante fietsoverkapping geplaatst bij Schiphol. Van een afstand is te zien dat de overkapping bestemd is voor fietsen door de belettering van de overkapping.

Lees verder
Fietsaanleunbeugels voor Landalpark Kasteeldomein De Cauberg
27-10-2020

Bij het vakantiepark Landal Kasteel de Cauberg zijn 12 fietsaanleunbeugels geplaatst. De Cauberg is in heel Europa bekend vanwege het wielrennen. Wielrenners verblijven voornamelijk in het weekend op het Landalpark of komen langs voor een korte stop bij het restaurant. In de drukke weekenden was het altijd zoeken naar een mooie veilige plaats om de veelal dure racefietsen of mountainbikes te plaatsen.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!