Back to top
Tawk.to

Projecten - Fietsparkeren

Home Projecten

Tweelaags fietsparkeren in fietsoverkapping bij Manchester Airport
19-08-2021
Dit zijn de nieuwe fietsoverkappingen die geplaatst zijn bij Manchester Airport, Groot Britannië. Het zijn drie stuks FalcoZan-180 overkappingen in een hoge uitvoering zodat er ruimte is voor een dubbellaags… Lees verder
Fietsparkeren voor docenten en leerlingen Saxion Hogeschool netjes geregeld
02-08-2021

Bij de Saxion Hogeschool in Deventer is in de ondergrondse fietsenstalling voldoende fietsparkeerplek gerealiseerd voor zowel de docenten als de leerlingen.

Lees verder
Fietskluizen bij Zwembad Sijsjesberg Huizen
28-07-2021
Zwembad Sijsjesberg in Huizen is gerenoveerd. Om de bezoeker nog meer te stimuleren om op fiets te komen, zijn fietskluizen geplaatst. In opdracht van Heijmans Huizen BV werd gekozen voor een Falco Q-150FK… Lees verder
Groene fietsenstalling bij appartementencomplex in Rotterdam
28-07-2021

Bij een appartementencomplex in Rotterdam is een Falco fietsoverkapping geplaatst waarvan de wanden zijn voorzien van Hedera. De stalling is afsluitbaar middels een enkele deur en in de overkapping zijn diverse fietsenrekken geplaatst om fietsen van bewoners in te plaatsen.

Lees verder
Circulaire fietsenrekken in Leiden geplaatst op diverse locaties
19-07-2021

In 2020 heeft Falco een aanbesteding duurzame fietsparkeersystemen gewonnen van de Gemeente Leiden. Inmiddels zijn er een aantal circulaire fietsenrekken uit die tender geplaatst op diverse locaties in Leiden.

Lees verder
Fietsparkeren en straatmeubilair bij nieuwbouw appartementencomplex in Utrecht
24-06-2021

In Utrecht zijn 2 woontorens met 10 vierdiepingen nieuw gebouwd met daarin maar liefst 119 huurappartementen. Op het buitenterrein van de woontorens zijn Falco buitenbanken geplaatst voor de bewoners en fietsen kunnen worden geparkeerd in etagerekken in de fietsenstalling.

Lees verder
Op maat gemaakte transparante fietsenstalling met etagerekken voor Universiteit Leiden
21-06-2021

Op het buitenterrein van de Universiteit Leiden is een moderne, op maat gemaakte fietsenstalling gerealiseerd met ruimte voor 132 fietsen die geparkeerd kunnen worden in etagerekken.

Lees verder
Fietsparkeren bij nieuw appartementcomplex
10-06-2021

Bij een nieuw appartementengebouw in Zoeterwoude heeft Falco fietsenrekken geplaatst zodat bewoners en bezoekers hun fietsen netjes kunnen parkeren. Ook aan e-bikes is gedacht.

Lees verder
Falco lanceert moderne Cycle Hub met technische snufjes in de UK
25-05-2021
In de Engelse gemeente Bedford Borough Council is een Cycle Hub geplaatst door ons Engelse dochterbedrijf. De Cycle Hub is geplaatst in het centrum van Bedford en beschikt over een app die het vergrendelingssysteem… Lees verder
Overkapping van Muzeeaquarium wordt ingezet als interne berging en fietsenstalling
03-05-2021

Op het buitenterrein van het Muzeeaquarium Delfzijl is een ruime overkapping geproduceerd en geplaatst. De overkapping wordt multifunctioneel gebruikt; als interne opslagvoorziening, als fietsenberging voor twee duo fietsen van het Fietsmaatjesproject Delfzijl en als fietsenstalling inclusief fietsenrekken. De overkapping is voorzien van een inpandige schuifdeur, LED verlichting en een duurzaam groendak.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!