Back to top
Tawk.to

Projecten - Fietsparkeren

Home Projecten

Compact fietsparkeren bij Fins bedrijvencomplex
30-06-2022

Bij modern bedrijvencomplex Mikonkatu 7 in Helsinki, Finland is ondergronds een fietsenstalling ingericht voor alle medewerkers en bezoekers die met de fiets komen. In totaal kunnen er ruim 300 fietsen geparkeerd worden in verschillende fietsparkeersystemen.

Lees verder
Falco fietsenstallingen bij bushaltes in Horn
24-05-2022

Met de komst van bushaltes en twee nieuwe fietsenstallingen aan de Rijksweg in Horn is de fietsverbinding tussen Weert en Roermond verbeterd. Falco produceerde en plaatste twee robuuste fietsoverkappingen inclusief fietsenrekken bij de bushaltes.

Lees verder
Multifunctionele overkapping voor woonzorgcentrum
23-05-2022

Op het buitenterrein van een tijdelijke woonlocatie in Ermelo is een overkapping geplaatst die zowel fungeert als fietsenstalling en berging voor containers. In de overkapping is een tussenwand geplaatst zodat de fietsen en de containers in een afzonderlijke ruimte staan. De afzonderlijke ruimtes beschikken elk over een opening/

Lees verder
Falco overkapping bij hoofdingang Zweedse supermarkt
16-05-2022

Onze Zweedse vertegenwoordiger Modulkonstruktion heeft bij een grote supermarkt keten een FalcoSpan fietsenstalling geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels.

Lees verder
Fiets parkeren en opladen in Nationaal Park Hoge Veluwe
07-04-2022

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een prachtig natuurpark met ruim 5.400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. In het Park leven veel verschillende dieren. Hoewel het park (beperkt) toegankelijk is voor auto's en openbaar vervoer, is de fiets er hét vervoermiddel. Naast het gebruik van gratis fietsen is het ook mogelijk om e-bikes te huren. Sinds kort staan er in het park, in het centrumgebied, 53 fietsstandaards met twee oplaadpunten waarin deze elektrische fietsen geparkeerd en opgeladen kunnen worden.

Lees verder
Fietsoverkapping en fietsenrekken voor kinderfietsen op basisschool
04-04-2022

Op de Zeister Vrije School kunnen de leerlingen hun fietsen droog parkeren onder een fietsoverkapping. De fietsen kunnen gestald worden in fietsenrekken die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderfietsen.

Lees verder
Cycle hub bij Schots toeristenbureau
24-03-2022

Op het buitenterrein van het Stromness Travel Centre is een glazen fietsenstalling geplaatst. Stromness Travel Centre is een VVV-kantoor op de Schotse Orkney-eilanden. Het kantoor ligt in de buurt van de Ferry terminal.

Lees verder
Overkapping bestaand uit twee compartimenten
21-03-2022

Bij een bedrijf in Varsseveld is een grote overkapping geplaatst, bestaand uit twee compartimenten en een open gedeelte aan de voorzijde. De overkapping is bekleed met aluzinc damwand.

Lees verder
Drie transparante fietsoverkappingen op bedrijventerrein
28-02-2022

Comhan Holland is een producerende groothandel op het gebied van aluminium platen, aluminium profielen en slimme aluminium systemen. Op het buitenterrein zijn drie transparante fietsoverkappingen geplaatst met daarin fietsaanleunbeugels. Elders op het buitenterrein zijn ook ronde RVS fietsaanleunbeugels geplaatst.

Lees verder
Afsluitbare fietsoverkapping voor medewerkers
15-02-2022

Op het buitenterrein van bedrijf Greiner Bio-One is op de plek van twee auto parkeerplaatsen een afsluitbare fietsoverkapping met daarin fietsenrekken geplaatst. Medewerkers die op de fiets komen kunnen hun fietsen hier veilig stallen en indien gewenst opladen.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!