Projecten - Fietsparkeren

Home Projecten

Fraaie fietsoverkapping in basaltgrijs
16-01-2019

Voor de werknemers van Alprokon BV in Barendrecht is deze FalcoRail Low fietsenstalling, compleet met fietsaanleunbeugels, gerealiseerd. Al het staalwerk is gepoedercoat in basaltgrijs. Een zeer fraaie verschijning!

Lees verder

Från Sverige – Falco goes Sweden!
11-12-2018

Modulkonstruktion AB uit Zweden is de snelst groeiende export vertegenwoordiger van Falco’s straatmeubilair. Modulkonstruktion biedt sinds 2011 de producten van Falco aan en heeft sindsdien al veel mooie projecten in de Zweedse buitenruimte afgerond op het gebied van straatmeubilair en fietsparkeren.

Lees verder

Houten fietsoverkapping uitgebreid
11-12-2018

In opdracht van Stichting Woonstad Rotterdam heeft Falco een bestaande FalcoLok fietsoverkapping uitgebreid met nieuwe aanbouwvakken.Ook zijn er nieuwe fietsenrekken geplaatst.

Lees verder

Scooter diefstalveilig parkeren op schoolplein
11-12-2018

Ons Deense dochterbedrijf Falco A/S heeft het schoolplein van de Mulernes Legat School in Odense, Denemarken opnieuw ingericht. In samenwerking met bestuur en leerlingen onderzocht men wat de beste fietsparkeerplaats voor de school zijn.Falco heeft diverse fietsenrekken en parkeervoorzieningen voor scooters geplaatst.

Lees verder

Herinrichting Piet Soerplein in Havelte
11-12-2018

Ontwerpbureau NOHNIK heeft in opdracht van de Gemeente Westerveld de herinrichting van het Piet Soerplein in Havelte vormgegeven.Falco heeft diverse banken, fietsaanleunbeugels en een afvalbak geplaatst op en rondom het groene en gezellige nieuwe plein.

Lees verder

Bestaande overkapping uitgebreid met aanbouwvakken
11-12-2018

In de Gelderse plaats Borculo heeft Falco in opdracht van de Gemeente Berkelland een bestaande overkapping uitgebreid met extra aanbouwvakken. Onze overkappingen zijn bijna allemaal modulair opgebouwd. De basis is een begin vak en naar wens kunnen er aanbouwvakken bij worden geplaatst. Achteraf kunnen er ook aanbouwvakken geplaatst worden.

Lees verder

Overkapping met zwevend karakter en houten kolommen
11-12-2018

De brede school “De Parel” werd door BM van Houwelingen Bouw gerealiseerd. Falco produceerde en monteerde de fietsoverkappingen.

Lees verder

Fietsparkeren op een bedrijventerrein
11-12-2018

Janssen Biologiscs, gevestigd in het Leiden Bio Science Park heeft een aantal fietsparkeersystemen besteld bij Falco, via Sodexo Nederland. Het betreft een aantal verschillende fietsenrekken en geleide hekken om de ruimte waar de fietsen geparkeerd kunnen worden af te bakenen.

Lees verder

Combi overkapping met groendak
11-12-2018

Voor het buitenterrein van de Driessen Groep heeft Falco in opdracht van BurgtBouw een combi overkapping en fietsparkeersystemen geproduceerd en geplaatst bij het hoofdkantoor in Helmond. Daarnaast zijn er ook afscheidingswanden geplaatst rondom afvalcontainers.

Lees verder

Mini berging FalcoCrea ingezet als fietsenberging
08-10-2018

Bij een woonhuis in Almere heeft Falco een mini berging geplaatst om fietsen en afvalbakken in te stallen. De berging is voorzien van een extra deur, een groendak en een fietsenrek.

Lees verder

Over Falco
Op maat

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!