Projecten - Fietsparkeren

Home Projecten

Bewoners Cedar Court in Glasgow (UK) tevreden met FalcoCrea fietskluizen
09-01-2020

Dit zijn de ingenieuze FalcoCrea fietskluizen die onlangs zijn vervaardigd, geleverd en geïnstalleerd bij de Queens Cross Housing Association, Cedar Court, voor de gemeenteraad van Glasgow.

Lees verder
Fietsenrek voor kratfietsen bij Montaigne Lyceum Den Haag
06-01-2020

Het meest gebruikte transportmiddel van en naar school is nog altijd de fiets. De jeugd fietst tegenwoordig veel op kratfietsen. Fietsenrek FalcoCrate biedt met een hart op hart afstand van 45 cm voldoende ruimte!

Lees verder
Fietsoverkappingen voor verschillende locaties wooncomplexen
20-12-2019

In opdracht van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn er diverse Falco overkappingen geplaatst bij appartementen complexen in Amersfoort. In de overkappingen kunnen bewoners veilig en droog hun fietsen en scooters parkeren.

Lees verder
Fietsen geordend geparkeerd bij Zone.college, Enschede
20-12-2019

Bij het Zone.college in Enschede worden iedere dag honderden fietsen geparkeerd. Dankzij de FalcoGrid fietsafzetting ziet dat er mooi geordend uit; de fietsen worden geparkeerd op hun eigen standaard in een met geleidehekken afgebakend terrein. Tegen de geleidehekken zelf kunnen ook fietsen geparkeerd worden.

Lees verder
Fietsparkeren bij Aschendorff in Duitsland
21-11-2019
Onze dochteronderneming Falco GmbH heeft een mooi project gerealiseerd bij het grote Duitse mediabedrijf Aschendorff. Steeds meer werknemers van Aschendorff  gebruiken de fiets als vervoersmiddel om naar… Lees verder
Gemeente Leiden kiest opnieuw voor fietsstandaard Triangel-10
05-11-2019

De Triangel-10 is een bijzonder model fietsstandaard waarin de fiets stabiel geparkeerd kan worden. Bovendien is de Triangel, zeker in gepoedercoate uitvoering, mooi om te zien.

Lees verder
Overkappingen FalcoScandic in Italië en Zweden
24-10-2019
Falco heeft speciaal voor onze partner in Zweden de FalcoScandic overkapping ontworpen. Deze fietsenstalling met versterkte constructie is ideaal voor gebieden waar extreme weersomstandigheden zoals zware… Lees verder
Glazen overkapping met fietsenrekken en scooter aanbindvoorziening
20-09-2019

In opdracht van RDG Ontwerp & Advies heeft Falco een op maat gemaakte overkapping ontworpen en geplaatst bij een bedrijf in Zoeterwoude. In de overkapping zijn fietsenrekken geplaatst en aanbindvoorzieningen voor scooters.

Lees verder
Falco overkappingen als wachtruimte bij ferry
20-09-2019

Dochterbedrijf Falco U.K. is begonnen met het plaatsen van overkappingen en fietsenrekken bij een aantal veerbootterminals aan de Schotse kust. De overkappingen dienen als schuilplaats en wachtruimte voor passagiers en zijn besteld door de Schotse maatschappij Caledonian MacBrayne ( CalMac). CalMac biedt diverse overtochten aan vanuit de westkust van Schotland naar ongeveer 22 eilanden langs de westkust.

Lees verder
Falco straatmeubilair en fietsparkeersystemen in Montreal
02-09-2019

De gezamenlijke buitenruimte van BRiX, een gloednieuw, high-tech, uniek appartementen complex in Montreal, Canada met o.a. een fitness ruimte, bioscoop, sauna en zwembad is ingericht met diverse Falco straatmeubilair producten. De fietsenstalling is voorzien van Falco fietsenrekken.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!