Back to top
Tawk.to

Projecten - Fietsparkeren

Home Projecten

Compact fietsparkeren bij Hogeschool Amsterdam
13-01-2022

Op de Hogeschool Amsterdam is op het buitenterrein een fietsenstalling geplaatst met etagerekken waarin studenten en docenten fietsen kunnen parkeren. De fietsoverkapping is voorzien van LED verlichting en om e-bikes op te laden zijn er oplaadpunten geplaatst in de stalling.

Lees verder
Fietsaanleunbeugels voor middelbare school Volt!
04-01-2022

Op het buitenterrein rondom school Volt! toekomstmakers zijn in totaal 48 fietsaanleunbeugels geplaatst. De nietjes zijn van staal en hebben een diameter van rond 60 mm. de lengte en de hoogte van de aanleunbeugels zijn 90 cm.

Lees verder
Cycle hubs bij Engelse ziekenhuizen
23-12-2021

Ons dochterbedrijf Falco UK heeft bij twee ziekenhuizen van het Bradford Teaching Hospitals NHS Foundation twee op maat gemaakte Cycle Hubs geplaatst. Het plaatsten van de Cycle Hubs maakt deel uit van de fietsstrategie van het ziekenhuis. Personeel en bezoekers staat niets in de weg om op de fiets te komen. De Cycle hubs zijn gebaseerd op de fietsoverkapping FalcoLok en zijn op maat gemaakt met een persoonlijke branding.

Lees verder
FalcoCrate voor dienstfietsen
16-12-2021

In de parkeergarage van het bedrijf Welten zijn FalcoCrate fietsenrekken geplaatst om dienstfietsen in het parkeren. De dienstfietsen die te gebruiken zijn door het personeel zijn allemaal voorzien van een krat en het Falcocrate fietsenrek is ontworpen om kratfietsen in te parkeren.

Lees verder
Fietsenrekken voor Noaberkracht Dinkelland Tubbergen
29-11-2021

De ambtelijke organisatie Noaberkracht Dinkelland Tubbergen voert de volledige bedrijfsvoering uit voor de gemeenten Dinkelland en Tubbergen en heeft fietsenrekken besteld voor diverse dorpen in de gemeentes.

Lees verder
Fietsoverkapping met traliepaneel
15-11-2021

Op het schoolplein van basisschool De Architect in Almere is een fietsoverkapping geplaatst met traliepaneel als wandbekleding. In de overkapping staan fietsenrekken om fietsen netjes te parkeren.

Lees verder
Combinatie fietsoverkapping en berging
01-11-2021

Bij een herdenkingsplaats in Amsterdam is een overkapping geplaatst die zowel als fietsenstalling als berging wordt gebruikt.

Lees verder
Drie fietsoverkappingen geplaatst bij Schots ziekenhuis
19-10-2021

Bij het NHS Grampian Hospital zijn onlangs drie fietsoverkappingen inclusief fietsenrekken geplaatst op verschillende buitenterreinen van regionale ziekenhuizen in Aberdeen.

Lees verder
Fietsenstalling en buitenbanken voor Haarlemse school
12-10-2021

Op het buitenterrein van het Rudolf Steiner College in Haarlem heeft Falco een overkapping inclusief fietsenrekken en drie buitenbanken geplaatst. De overkapping wordt gebruikt als fietsenstalling en als berging voor containers.

Lees verder
Overkappingen met verschillende wandbekledingen op schoolplein
27-09-2021

Bij het IKC Zevenhoven zijn twee overkappingen geplaatst met verschillende soorten wandbekleding. De overkappingen zijn op maat gemaakt en doen dienst als fietsoverkapping en berging voor goederen en containers.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!