Back to top
Tawk.to
Bestekservice

Klantenservice

Home Klantenservice Bestekservice

Bestekservice

De bestekservice van Falco met STABU- en RAW-bestekteksten geeft u de mogelijkheid direct bestekteksten te downloaden naar uw eigen bestek. U vindt bestekteksten van ruim 400 producten in de range Fietsparkeren, Overkappingen, Straatmeubilair en Verkeersvoorzieningen via de button Bestek bij het betreffende product. Eenvoudiger kan het niet.Tevens is het mogelijk om via deze link alle Falco bestek teksten te bekijken, ingedeeld per categorie.

Voor het vinden van het product met bestektekst gebruikt u het zoekmenu rechts bovenin of het menu aan de linkerkant, hier vindt u via de productcategoriën de producten. De STABU2- en RAW-bestekteksten voldoen aan de laatste Catalogus versies. De RAW bestekservice op de Falco website is geüpdatet volgens de actuele Standaard RAW Bepalingen 2020. Falco’s bestekteksten kunnen hiermee moeiteloos worden overgenomen en gebruikt worden in nieuwe projecten.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!