Back to top
Tawk.to
Bestekservice

Service

Home Service Bestekservice

Bestekservice

De bestekservice van Falco met STABU- en RAW-bestekteksten geeft u de mogelijkheid direct bestekteksten te downloaden naar uw eigen bestek. U vindt bestekteksten van ruim 400 producten in de range Fietsparkeren, Overkappingen, Straatmeubilair en Verkeersvoorzieningen via de button Bestek bij het betreffende product. Eenvoudiger kan het niet.Tevens is het mogelijk om via deze link alle Falco bestek teksten te bekijken, ingedeeld per categorie.

Voor het vinden van het product met bestektekst gebruikt u het zoekmenu rechts bovenin of het menu aan de linkerkant, hier vindt u via de productcategoriën de producten. De STABU2- en RAW-bestekteksten voldoen aan de laatste Catalogus versies. De RAW bestekservice op de Falco website is geüpdatet volgens de actuele Standaard RAW Bepalingen 2020. Falco’s bestekteksten kunnen hiermee moeiteloos worden overgenomen en gebruikt worden in nieuwe projecten.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!