Back to top
Tawk.to
Bestekservice

Klantenservice

Home Klantenservice Bestekservice

Bestekservice

De bestekservice van Falco met STABU- en RAW-bestekteksten geeft u de mogelijkheid direct bestekteksten te downloaden naar uw eigen bestek. U vindt bestekteksten van ruim 400 producten in de range Fietsparkeren, Overkappingen, Straatmeubilair en Verkeersvoorzieningen via de button Bestek bij het betreffende product. Eenvoudiger kan het niet.Tevens is het mogelijk om via deze link alle Falco bestek teksten te bekijken, ingedeeld per categorie.

Voor het vinden van het product met bestektekst gebruikt u het zoekmenu rechts bovenin of het menu aan de linkerkant, hier vindt u via de productcategoriën de producten. De STABU2- en RAW-bestekteksten voldoen aan de laatste Catalogus versies. De RAW bestekservice op de Falco website is geüpdatet volgens de actuele Standaard RAW Bepalingen 2020. Falco’s bestekteksten kunnen hiermee moeiteloos worden overgenomen en gebruikt worden in nieuwe projecten.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!