Back to top
Tawk.to
Offerte en opdracht

Klantenservice

Home Klantenservice Offerte en opdracht

Offerte en opdracht

Aan uw opdracht besteden wij maximale zorg op alle fronten. Om fouten te voorkomen bevestigen wij daarom alle opdrachten via een opdrachtbevestiging. Kijk deze a.u.b. goed na en geef eventuele wijzigingen direct door aan uw contactpersoon op de afdeling verkoop.
Bij geen bericht binnen 48 uur gaan wij er vanuit dat de bevestiging en de condities akkoord zijn en begint Falco met de uitvoering van uw opdracht.

Levering franco / verzendkosten

Wij leveren het overgrote deel van onze opdrachten via eigen transport en eigen chauffeurs. Franco levering begint vanaf €1,000 = netto exclusief BTW (m.u.v. levering op de Waddeneilanden). Voor opdrachten met een waarde onder de €1.000,= vragen we een toeslag van € 62,50.

Afhalen

Producten afhalen bij Falco kan natuurlijk ook. Bel wel eerst even uw bestelling door. Dan checken wij gelijk of de gevraagde producten voorradig zijn.

Montage

Uiteraard kunnen alle producten door Falco's montagedienst gemonteerd worden. Vraag naar de mogelijkheden bij uw productadviseur.

Afroeporders

Onder afroeporders verstaan wij orders die niet direct geleverd, dus ook niet direct geproduceerd worden. Mede door het opslagrisico wordt er pas begonnen met afroeporders na de definitieve afroep van uw kant. Dat betekent dat dan de opgegeven levertijd ingaat! 
De maximale afroeptermijn is 3 maanden.

Na levering

 De producten van Falco voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen dankzij onze strenge, interne kwaliteitszorg. Toch niet helemaal tevreden? Bel uw contactpersoon op de verkoopafdeling of stuur een mail naar service@falco.nl.

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden

Op alle opdrachten zijn onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van toepassing. Onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden kunt u hier downloaden.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!