Back to top
Tawk.to
Offerte en opdracht

Klantenservice

Home Klantenservice Offerte en opdracht

Offerte en opdracht

Aan uw opdracht besteden wij maximale zorg op alle fronten. Om fouten te voorkomen bevestigen wij daarom alle opdrachten via een opdrachtbevestiging. Kijk deze a.u.b. goed na en geef eventuele wijzigingen direct door aan uw contactpersoon op de afdeling verkoop.
Bij geen bericht binnen 48 uur gaan wij er vanuit dat de bevestiging en de condities akkoord zijn en begint Falco met de uitvoering van uw opdracht.

Levering franco / verzendkosten

Wij leveren het overgrote deel van onze opdrachten via eigen transport en eigen chauffeurs. Franco levering begint vanaf €1,000 = netto exclusief BTW (m.u.v. levering op de Waddeneilanden). Voor opdrachten met een waarde onder de €1.000,= vragen we een toeslag van € 62,50.

Afhalen

Producten afhalen bij Falco kan natuurlijk ook. Bel wel eerst even uw bestelling door. Dan checken wij gelijk of de gevraagde producten voorradig zijn.

Montage

Uiteraard kunnen alle producten door Falco's montagedienst gemonteerd worden. Vraag naar de mogelijkheden bij uw productadviseur.

Afroeporders

Onder afroeporders verstaan wij orders die niet direct geleverd, dus ook niet direct geproduceerd worden. Mede door het opslagrisico wordt er pas begonnen met afroeporders na de definitieve afroep van uw kant. Dat betekent dat dan de opgegeven levertijd ingaat! 
De maximale afroeptermijn is 3 maanden.

Na levering

 De producten van Falco voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen dankzij onze strenge, interne kwaliteitszorg. Toch niet helemaal tevreden? Bel uw contactpersoon op de verkoopafdeling of stuur een mail naar service@falco.nl.

Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden

Op alle opdrachten zijn onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van toepassing. Onze Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden kunt u hier downloaden.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!