Back to top
Tawk.to

Projecten - Overkappingen

Home Projecten

Berging voor schoolplein
30-06-2022

Het schoolplein van basisschool De Kaleidoscoop in Utrecht blijft netjes door een ruime berging te plaatsen op het schoolplein. In de berging kan buitenspeelgoed droog en veilig opgeborgen worden.

Lees verder
Een opgeruimd speelplein voor het kinderdagverblijf dankzij buitenberging
09-06-2022

Op het speelplein van Kinderdagverblijf Partou in Amsterdam wordt uiteraard volop gespeeld door de kindjes die hier hun dag doorbrengen. Op momenten dat de kinderen binnen zijn, wordt het buiten speelgoed netjes opgeborgen in een duurzame berging met groendak.

Lees verder
Overkappingen voor golfkarretjes bij Golfclub in Wierden
03-06-2022

Onze overkappingen worden vaak ingezet als fietsoverkappingen, maar uiteraard kunnen er ook andere materialen onder onze overkappingen worden gestald. Op het buitenterrein van de Golfclub De Koepel in Wierden zijn drie overkappingen geplaatst die worden gebruikt om golfkarretjes onder te parkeren. Tevens kunnen golfers hier ook hun fietsen droog stallen.

Lees verder
Falco fietsenstallingen bij bushaltes in Horn
24-05-2022

Met de komst van bushaltes en twee nieuwe fietsenstallingen aan de Rijksweg in Horn is de fietsverbinding tussen Weert en Roermond verbeterd. Falco produceerde en plaatste twee robuuste fietsoverkappingen inclusief fietsenrekken bij de bushaltes.

Lees verder
Multifunctionele overkapping voor woonzorgcentrum
23-05-2022

Op het buitenterrein van een tijdelijke woonlocatie in Ermelo is een overkapping geplaatst die zowel fungeert als fietsenstalling en berging voor containers. In de overkapping is een tussenwand geplaatst zodat de fietsen en de containers in een afzonderlijke ruimte staan. De afzonderlijke ruimtes beschikken elk over een opening/

Lees verder
Falco overkapping bij hoofdingang Zweedse supermarkt
16-05-2022

Onze Zweedse vertegenwoordiger Modulkonstruktion heeft bij een grote supermarkt keten een FalcoSpan fietsenstalling geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels.

Lees verder
Verhoogde fietsoverkapping bij kantoorpand
02-05-2022

Op het buitenterrein van een groot kantoorpand in Den Haag is een verhoogde fietsoverkapping geplaatst zodat medewerkers die met de fiets naar hun werk gaan, hun fiets veilig en droog kunnen parkeren.

Lees verder
Overkapping met transparante luifel
15-04-2022

Bij een vestiging van een grote supermarkt keten is een overkapping geplaatst met een transparante luifel aan de voorzijde.

Lees verder
Fietsenberging met verschillende soorten wandbekleding en schuifdeuren
14-04-2022

Bij Vesta, dé woonwinkel van Groningen, is een grote fietsenberging geplaatst waar het personeel hun fietsen droog en veilig kan parkeren. De fietsoverkapping is voorzien van verschillende soorten wandbekleding en handige schuifdeuren.

Lees verder
Fietsoverkapping en fietsenrekken voor kinderfietsen op basisschool
04-04-2022

Op de Zeister Vrije School kunnen de leerlingen hun fietsen droog parkeren onder een fietsoverkapping. De fietsen kunnen gestald worden in fietsenrekken die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderfietsen.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!