Projecten - Overkappingen

Home Projecten

Fraaie fietsoverkapping in basaltgrijs
16-01-2019

Voor de werknemers van Alprokon BV in Barendrecht is deze FalcoRail Low fietsenstalling, compleet met fietsaanleunbeugels, gerealiseerd. Al het staalwerk is gepoedercoat in basaltgrijs. Een zeer fraaie verschijning!

Lees verder

Overkapping op maat voor woningcorporatie.
18-12-2018

In opdracht van Aannemersbedrijf Lamein heeft Falco een mooie op maat gemaakte overkapping ontworpen, geproduceerd en geplaatst bij woningcorporatie Lefier in Stadskanaal. De overkapping bestaat uit twee verschillende overkappingen en is bedoeld om fietsen in te parkeren en als berging voor goederen en afval.

Lees verder

Från Sverige – Falco goes Sweden!
11-12-2018

Modulkonstruktion AB uit Zweden is de snelst groeiende export vertegenwoordiger van Falco’s straatmeubilair. Modulkonstruktion biedt sinds 2011 de producten van Falco aan en heeft sindsdien al veel mooie projecten in de Zweedse buitenruimte afgerond op het gebied van straatmeubilair en fietsparkeren.

Lees verder

Materialenberging bij Go Ahead Eagles, Deventer
11-12-2018

Een grote berging waar alle materialen voor de voetbaltraining droog en diefstalveilig opgeslagen worden. Dat was de wens van voetbalvereniging Go Ahead Eagles uit Deventer. Bij het trainingsveld naast stadion De Adelaarshorst leverde en monteerde Falco de modulaire overkapping FalcoLok.

Lees verder

Vrolijk gekleurde berging bij school
11-12-2018

Falco heeft een vrolijke berging geproduceerd en geleverd bij een school in Gorinchem. Het betreft onze populaire overkapping FalcoLok 300, die zowel als kleine fietsoverkapping als ruime berging ingezet kan worden. In dit geval gebruikt de school de overkapping als berging voor speelgoed.

Lees verder

Houten fietsoverkapping uitgebreid
11-12-2018

In opdracht van Stichting Woonstad Rotterdam heeft Falco een bestaande FalcoLok fietsoverkapping uitgebreid met nieuwe aanbouwvakken.Ook zijn er nieuwe fietsenrekken geplaatst.

Lees verder

Droogloop bij TATA Steel in IJmuiden
11-12-2018

TATA STEEL, gevestigd in IJmuiden, was op zoek naar een oplossing om droog van het ene pand naar het andere pand te lopen. In opdracht van BAM heeft Falco een op maat gemaakte droogloop overkapping ontworpen, geproduceerd en geplaatst.

Lees verder

Bestaande overkapping uitgebreid met aanbouwvakken
11-12-2018

In de Gelderse plaats Borculo heeft Falco in opdracht van de Gemeente Berkelland een bestaande overkapping uitgebreid met extra aanbouwvakken. Onze overkappingen zijn bijna allemaal modulair opgebouwd. De basis is een begin vak en naar wens kunnen er aanbouwvakken bij worden geplaatst. Achteraf kunnen er ook aanbouwvakken geplaatst worden.

Lees verder

Overkapping met zwevend karakter en houten kolommen
11-12-2018

De brede school “De Parel” werd door BM van Houwelingen Bouw gerealiseerd. Falco produceerde en monteerde de fietsoverkappingen.

Lees verder

Combi overkapping met groendak
11-12-2018

Voor het buitenterrein van de Driessen Groep heeft Falco in opdracht van BurgtBouw een combi overkapping en fietsparkeersystemen geproduceerd en geplaatst bij het hoofdkantoor in Helmond. Daarnaast zijn er ook afscheidingswanden geplaatst rondom afvalcontainers.

Lees verder

Over Falco
Op maat

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!