Back to top
Tawk.to

Projecten - Overkappingen

Home Projecten

Overdekte wachtruimte voor gebruikers watertaxi Rotterdam
23-09-2021

Aan de Rotterdamse Piet Smitkade, vlakbij het Feyenoordstadion, kunnen reizigers sinds afgelopen zomer gebruikmaken van de overdekte wachtruimte voor de waterbus en watertaxi. Met onbelemmerd uitzicht over het water, maar wel beschermd tegen regen en wind. IPV Delft ontwierp de modulaire overkapping in opdracht van de Gemeente Rotterdam en Falco heeft de overkapping geproduceerd en gemonteerd.

Lees verder
Falco producten spelen rol in tuinarchitectuur
09-09-2021

In opdracht van o.a. VLUGP en heeft Falco meegewerkt aan de inrichting van de buitentuin van appartementencomplex. In de tuin zijn 2 overkappingen geplaatst en twee buitenbanken. In de bergingen kunnen bewoners hun fietsen en scootmobiels veilig parkeren.

Lees verder
Tweelaags fietsparkeren in fietsoverkapping bij Manchester Airport
19-08-2021
Dit zijn de nieuwe fietsoverkappingen die geplaatst zijn bij Manchester Airport, Groot Britannië. Het zijn drie stuks FalcoZan-180 overkappingen in een hoge uitvoering zodat er ruimte is voor een dubbellaags… Lees verder
Groene fietsenstalling bij appartementencomplex in Rotterdam
28-07-2021

Bij een appartementencomplex in Rotterdam is een Falco fietsoverkapping geplaatst waarvan de wanden zijn voorzien van Hedera. De stalling is afsluitbaar middels een enkele deur en in de overkapping zijn diverse fietsenrekken geplaatst om fietsen van bewoners in te plaatsen.

Lees verder
Wachtruimte in stijl voor passagiers Maillaig Harbour, Schotland
26-07-2021
Dit is de nieuwe in het oog springende wachtruimte die Falco heeft ontworpen en geïnstalleerd voor Mallaig Harbour aan de westkust van de Schotse Hooglanden. CalMac Ferries gaf de opdracht: omdat het aantal… Lees verder
Overkapping voor kinderwagens geplaatst bij Duits kinderdagverblijf
13-07-2021

Bij een kinderdagverblijf in Essen, Duitsland zijn twee FalcoRoller overkappingen geplaatst. De FalcoRoller is perfect om kinderwagens of buggy’s droog onder te stallen.

Lees verder
FalcoPlana overkapping ingezet als tijdelijke wachtruimte op perron
05-07-2021

De Falco overkapping FalcoPlana wordt vaak ingezet als carpot voor auto's of voor grotere vervoersmiddelen. Op het perron van station Diemen zijn drie FalcoPlana overkappingen ingezet als tijdelijke wachtruimtes. De perronoverkappingen zullen maximaal twee jaar dienst doen als wachtruimtes en zullen dan vervangen worden.

Lees verder
Fietsenstalling scholencomplex Enschede
29-06-2021

Op het buitenterrein van een scholencomplex aan de Bosuilstraat in Enschede staan meerdere Falco overkappingen die gebruikt worden als fietsentallingen en bergingen om speelgoed op te bergen. Onlangs is er een FalcoLok tegen een bestaande overkapping aan gebouwd.

Lees verder
Op maat gemaakte transparante fietsenstalling met etagerekken voor Universiteit Leiden
21-06-2021

Op het buitenterrein van de Universiteit Leiden is een moderne, op maat gemaakte fietsenstalling gerealiseerd met ruimte voor 132 fietsen die geparkeerd kunnen worden in etagerekken.

Lees verder
Falco lanceert moderne Cycle Hub met technische snufjes in de UK
25-05-2021
In de Engelse gemeente Bedford Borough Council is een Cycle Hub geplaatst door ons Engelse dochterbedrijf. De Cycle Hub is geplaatst in het centrum van Bedford en beschikt over een app die het vergrendelingssysteem… Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!