Projecten - Overkappingen

Home Projecten

Afsluitbare fietsenstalling voor Campina Friesland
18-07-2019

Voor de Campina vestiging in Borculo is deze FalcoLok special ontworpen. Een af te sluiten fietsenstalling met wanden die grotendeels zijn bekleed met witte Trespa beplating en een kleiner gedeelte dat is bekleed met bronskleurig gehard glas

Lees verder
Berging voor buiten speelgoed, OBS De Pioniers in Amstelveen
05-06-2019

OBS De Pioniers is een openbare basisschool in Amstelveen. Op het schoolplein prijkt sinds kort een blauwe FalcoBox; een unieke berging om buiten speelgoed zoals skelters, driewielers, bolderkarren en/of loopfietsen netjes en diefstalveilig op te bergen.

Lees verder
Verschillende fiets- en rokersoverkappingen bedrijventerrein UPS
03-06-2019

In opdracht van Geelen Vastgoed & Bouw hebben we een aantal overkappingen geproduceerd en geleverd die geplaatst zijn op het buitenterrein van UPS in Eindhoven. Sommige overkappingen worden gebruikt om fietsen in te parkeren en andere overkappingen zijn bedoeld als rokersoverkappingen.

Lees verder
FalcoHoth in Finland
20-05-2019

Onze Finse partner heeft een mooie FalcoHoth fietsoverkapping geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels.

Lees verder
Containerberging op maat voor Gemeente Breda
10-05-2019

Falco heeft een op maat gemaakte FalcoLok overkapping ontworpen en geproduceerd voor de Gemeente Breda. Deze overkapping wordt gebruikt om afvalcontainers in te stallen.

Lees verder
Deense Universiteit kiest voor FalcoGamma fietsenstalling
02-05-2019

Ons dochterbedrijf Falco A/S uit Denemarken heeft bij de UCL Universiteit in Odense een mooi project gerealiseerd. 308 fietsen van zowel studenten als werknemers kunnen nu geparkeerd worden in Falco-DK fietsenrekken en onder de FalcoGamma fietsoverkapping.

Lees verder
Fietsparkeervoorzieningen bij Prinses Maxima Centrum
30-04-2019

Falco heeft fietsparkeervoorzieningen verzorgd voor het Prinses Máxima Centrum. Op het buitenterrein staan fietsoverkappingen en fietsenrekken van Falco en in de ondergrondse fietsenstalling heeft Falco etage fietsenrekken geplaatst.

Lees verder
Terreininrichting voor Pentas Moulding op bedrijvenpark
30-04-2019

Op het buitenterrein van Pentas in Almelo zijn diverse buitenbanken, een picknickset en fietsoverkappingen geplaatst. Het straatmeubilair komt uit de serie FalcoPark en de fietsoverkappingen behoren tot de FalcoTel-E overkappingen. In de fietsoverkappingen zijn Ideaal 2.0 fietsenrekken geplaatst.

Lees verder
FalcoTel-C met damwandprofielplaat in Harskamp
11-04-2019

In opdracht van Kampert Bouw, Wekerom heeft Falco een FalcoTel-C Combi overkapping geplaatst.bij Brink Gereedschappen in Harskamp. De overkapping is bedoeld voor het stallen van fietsen scooters. Er is ook een picknickset geplaatst; zo kunnen de werknemers in de pauze droog zitten!

Lees verder
Berging en stalling voor Dusseldorp
05-04-2019

BMW dealer Dusseldorp in Apeldoorn heeft bij Falco twee grote overkappingen besteld voor verschillende doeleinden; een FalcoPlana en een FalcoLok. Beide overkappingen zijn op maat gemaakt voor Dusseldorp. De FalcoLok wordt gebruikt als opslagberging voor banden en de FalcoPlana als carport voor schade auto's,

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!