Projecten - Overkappingen

Home Projecten

Bewoners Cedar Court in Glasgow (UK) tevreden met FalcoCrea fietskluizen
09-01-2020

Dit zijn de ingenieuze FalcoCrea fietskluizen die onlangs zijn vervaardigd, geleverd en geïnstalleerd bij de Queens Cross Housing Association, Cedar Court, voor de gemeenteraad van Glasgow.

Lees verder
Fietsoverkappingen voor verschillende locaties wooncomplexen
20-12-2019

In opdracht van Coen Hagedoorn Bouwgroep zijn er diverse Falco overkappingen geplaatst bij appartementen complexen in Amersfoort. In de overkappingen kunnen bewoners veilig en droog hun fietsen en scooters parkeren.

Lees verder
Dubbelzijdige fietsoverkapping voor Internationale School Eindhoven
19-12-2019

In opdracht van BTL Realisatie heeft Falco acht dubbelzijdige overkappingen geproduceerd en geplaatst bij een school in Eindhoven. Doordat in deze overkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde, kunnen er veel (brom) fietsen geparkeerd worden.

Lees verder
FalcoLok fietsenstalling bij wooncomplex Trommelslag in Doetinchem
13-12-2019

In opdracht van Van Ooijen Bouw heeft Falco een op maat ontworpen overkapping geproduceerd en bij Verzorghuis Trommelslag in Doetinchem geplaatst. De fietsenstalling van 5x18 meter is elektrisch afsluitbaar en heeft wandbekleding van houten belatting.

Lees verder
Overkappingen FalcoScandic in Italië en Zweden
24-10-2019
Falco heeft speciaal voor onze partner in Zweden de FalcoScandic overkapping ontworpen. Deze fietsenstalling met versterkte constructie is ideaal voor gebieden waar extreme weersomstandigheden zoals zware… Lees verder
Ambtenaren gemeente Hoeksche Waard parkeren fietsen in FalcoLok fietsenstalling
22-10-2019

Falco plaatste bij het gemeentehuis Binnenmaas een FalcoLok fietsoverkapping om alle werknemers de gelegenheid te geven om hun fiets veilig en droog te stallen.

Lees verder
FalcoSail ingezet als fietsoverkapping bij bedrijf
15-10-2019

Voor de nieuwbouw van bedrijf Van Vugt in Ridderkerk heeft Falco een fietsenstalling geplaatst. De keuze is gevallen op een FalcoSail. FalcoSail is een transparante, multifunctionele fietsoverkapping. Door de grote inloophoogte en diepte van de fietsoverkapping heeft de FalcoSail een groot gebruikersgemak.

Lees verder
Rolstoeloverkapping bij Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis
10-10-2019

Niets is zo vervelend om in een natte rolstoel plaats te nemen! Het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis voorkomt dit dankzij een FalcoRoller rolstoeloverkapping, waar de te lenen rolstoelen beschermd worden tegen alle weersomstandigheden.

Lees verder
Glazen overkapping met fietsenrekken en scooter aanbindvoorziening
20-09-2019

In opdracht van RDG Ontwerp & Advies heeft Falco een op maat gemaakte overkapping ontworpen en geplaatst bij een bedrijf in Zoeterwoude. In de overkapping zijn fietsenrekken geplaatst en aanbindvoorzieningen voor scooters.

Lees verder
Falco overkappingen als wachtruimte bij ferry
20-09-2019

Dochterbedrijf Falco U.K. is begonnen met het plaatsen van overkappingen en fietsenrekken bij een aantal veerbootterminals aan de Schotse kust. De overkappingen dienen als schuilplaats en wachtruimte voor passagiers en zijn besteld door de Schotse maatschappij Caledonian MacBrayne ( CalMac). CalMac biedt diverse overtochten aan vanuit de westkust van Schotland naar ongeveer 22 eilanden langs de westkust.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!