Back to top
Tawk.to

Projecten - Overkappingen

Home Projecten

Innovatief fietsparkeren in Schotse woonwijk: veilig, duurzaam en ruimtebesparend
24-05-2024

Falco heeft recentelijk tien FalcoCrea fietskluizen geleverd en geïnstalleerd bij Granton Harbour in Edinburgh. Deze nieuwe woonontwikkeling biedt 306 betaalbare woningen aan de noordkust van Edinburgh. De FalcoCrea fietskluizen zorgen voor 40 veilige fietsplekken in een compact en opvallend ontwerp, waarbij duurzaamheid en ruimtebesparing centraal staan. Ontdek hoe deze innovatieve oplossing bijdraagt aan een fietsvriendelijker en duurzamer stadsbeeld.

Lees verder
Multifunctionele Falco overkapping verrijkt XL Businesspark Almelo
17-05-2024

Op het XL Businesspark in Almelo heeft Falco een ruime multifunctionele overkapping geplaatst op het terrein van VDL Almelo. Deze faciliteit dient zowel als fietsenstalling als pauzeruimte voor medewerkers.

Lees verder
Transparant fietsparkeren bij winkelcentrum
11-04-2024

Winkelbezoekers van het Paddepoel winkelcentrum hebben nu het voordeel van het parkeren van hun fietsen in een veilige en weersbestendige fietsenstalling, dankzij een heldere constructie van Falco.

Lees verder
Praktisch fietsparkeren bij Medisch Centrum
08-04-2024
Bij het Medisch Centrum Goor is een FalcoSpan fietsoverkapping geplaatst. Dit ontwerp valt op door zijn open structuur, wat het een toegankelijke keuze maakt voor fietsenstalling.Het stalen dakelement… Lees verder
Fiets innovatie: ScotRail's nieuwe parkeerfaciliteiten
05-04-2024

Falco zet de uitrol voort van de volgende reeks fietsparkeerfaciliteiten in het door ScotRail beheerde netwerk van meer dan 300 stations in heel Schotland. In de afbeeldingen hierboven zijn vier van de nieuwste overkappingen te zien bij de stations van Huntly, Nairn, Larkhall, Lenzie en Gourock.

Lees verder
Fietsoverkapping geplaatst bij Zwembad Malkander
26-03-2024

In een recente samenwerking met Hoveniersbedrijf Van Triest, heeft het buitenterrein van zwembad Malkander in Apeldoorn een mooie upgrade gekregen door de installatie van de FalcoZan fietsoverkapping. Deze state-of-the-art overkapping is niet alleen bestand tegen vandalisme door zijn robuuste ontwerp, maar biedt ook flexibiliteit in wandafwerking met een keuze voor duurzaam FSC® gecertificeerd hardhout.

Lees verder
Falco U.K. plaatst moderne cycle hub op station Wolverhampton
05-03-2024

Falco U.K introduceert een nieuwe cycle hub op het station van Wolverhampton, een belangrijke stap in het verbeteren van de fietsinfrastructuur en het bevorderen van duurzaam vervoer in stedelijke gebieden. Deze moderne fietsenstalling maakt deel uit van de £150 miljoen Interchange ontwikkeling die gericht is op betere verbindingen tussen verschillende vervoersmiddelen. Ontworpen voor gemak en veiligheid, biedt de hub ruimte aan 100 fietsen in etagerekken voor efficiënt parkeren.

Lees verder
Twee praktische scootmobieloverkappingen voor woningcorporatie Ymere
27-02-2024

Bij twee appartementencomplexen in Almere zijn in opdracht van woningcorporatie Ymere Falco overkappingen geplaatst die fungeren als scootmobiel bergingen. Deze op maat gemaakte overkappingen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, uitgerust met extra brede deuren voor eenvoudige toegang.

Lees verder
FalcoLok overkapping met traliepaneel als wandbekleding
19-02-2024

In Brussel, tegen een gebouw aan, is een FalcoLok 250 door onze Falco monteurs geplaatst. Voor de wandbekleding wordt vaak gekozen voor hardhouten latten, maar er zijn veel andere opties. Zoals geperforeerde staalplaat, veiligheidsglas, trespa of damwandplaten. Voor dit project is gekozen voor tralie hekwerk.

Lees verder
Fietsoverkapping en fietsenrekken met oplaadpunt voor Belgisch bedrijf
01-02-2024

Op het buitenterrein van CEE Engineering is een fietsoverkapping van Falco geplaatst. In de overkapping kunnen medewerkers en bezoekers veilig en droog hun fietsen parkeren en ook opladen indien gewenst.

Lees verder
Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!