Back to top
Tawk.to

Projecten - Overkappingen

Home Projecten

Fietsoverkapping op maat voor Duits bedrijf
22-11-2022

Voor het Duitse bedrijf Huehoco, gevestigd in Wuppertal, hebben we onlangs een mooie fietsoverkapping op maat ontworpen en geplaatst. Ook hebben we gezorgd voor de (etage)fietsenrekken met oplaadpunten voor e-bikes en aanbindbeugels.

Lees verder
Groot aantal overkappingen op terrein zorginstelling
14-11-2022

Het Koraal biedt zorg, ondersteuning, onderwijs en arbeid. Op sommige locaties kunnen cliënten ook wonen. Falco heeft op diverse woonlocaties van Het Koraal een groot aantal fietsoverkappingen en bergingen geplaatst.

Lees verder
Uitbreiding fietsparkeer capaciteit bij zorgcomplex
25-10-2022

De fietsparkeermogelijkheden bij woonzorgcentrum De Eeshof in Tubbergen zijn uitgebreid met een nieuwe overkapping en de bestaande overkapping is uitgebreid. Hierdoor kunnen er meer fietsen en scootmobiels gestald worden.

Lees verder
Bestaande fietsoverkapping gerenoveerd, uitgebreid en herplaatst op bedrijventerrein
25-10-2022

Reinigingsdienst Waardlanden in Gorinchem had behoefte aan een ruimere fietsoverkapping. De bestaande overkapping is door Falco monteurs gedemonteerd en 20 meter verder opnieuw opgebouwd met nieuwe onderdelen en inclusief twee nieuwe aanbouwvakken en nieuwe fietsenrekken met oplaadpunten.

Lees verder
Transparante fietsoverkappingen bij woonzorgcentra
20-10-2022

Bij verschillende locaties van Zorggroep Sint Maarten zijn transparante fietsoverkappingen geplaatst. Op sommige locaties zijn ook fietsaanleunbeugels geleverd, bij zorgcentrum Tiekerhook zijn de bestaande aanleunbeugels opnieuw gebruikt.

Lees verder
Fietsparkeren en inrichting dakterras bij appartementencomplex
13-10-2022

The Aquarius is een duurzaam, modern wooncomplex bestaand uit 42 luxe afgewerkte huurappartementen en studio’s. Op het dak van het gebouw is een gezamenlijk buitenterras gecreëerd met Falco straatmeubilair en in de Falco fietsoverkapping kunnen bewoners hun fietsen veilig parkeren.

Lees verder
Overkapping met groendak en aanleunbeugel met oplaadpunt voor bedrijf
11-10-2022

Bij het bedrijf State of Football, gevestigd in Deventer, is op het buitenterrein een fietsoverkapping met groendak geplaatst en een fietsaanleunbeugel met twee oplaadpunten.

Lees verder
Verschillende overkappingen en straatmeubilair bij Aldi distributiecentrum
27-09-2022

Op het buitenterrein van het distributiecentrum van de Aldi zijn verschillende overkappingen met fietsenrekken geplaatst voor 60 fietsen. Om de buitenruimte netjes te houden voor de Aldi medewerkers zijn er ook een afvalbak en peukenpaal op het terrein aanwezig.

Lees verder
Complete inrichting van schoolplein
22-09-2022

Het buitenterrein van het duurzame en toekomstbestendige Kindcentrum Siddeburen is ingericht met een groot aantal Falco producten; van fietsparkeren, bergingen tot straatmeubilair, het is allemaal ontworpen en geproduceerd door Falco in Vriezenveen.

Lees verder
Inrichting buitenterrein appartementencomplex met fietsoverkapping en straatmeubilair
20-09-2022

Op de plek van het oude Spoortheater in Nijverdal is een nieuw appartementencomplex gebouwd. Drie aparte woongebouwen voor verschillende gebruikers, die samen toch een eenheid vormen. Op het buitenterrein van het appartementencomplex zijn verschillende Falco producten geplaatst; fietsoverkappingen (met daarin fietsenrekken), fietsaanleunbeugels en drie buitenbanken.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!