Projecten - Overkappingen

Home Projecten

Klant tevreden met de FalcoSail fietsoverkapping
15-03-2019

Deze basic FalcoSail fietsoverkapping is geplaatst in Heerenveen bij Holwerda. De keuze voor het model lijkt logisch: Holwerda houdt zich bezig met ‘totaal shipmanagement’, de moderne vormgeving van de FalcoSail fietsenstalling is geïnspireerd op het zeilen.

Lees verder

Gezamenlijke fietsenstalling voor bewoners appartementengebouw
12-03-2019

Woonstichting Vryleve heeft voor de bewoners van het appartementengebouw aan de Rijnstraat in Tolkamer een gezamenlijke fietsenstalling gerealiseerd. Er was al enige tijd behoefte aan een makkelijk bereikbare en toegankelijke stalling van fietsen.

Lees verder

Fietsenstalling en bedrijfsgebouw in dezelfde huisstijl
22-02-2019

Hego Handel in Hommerts is een handelsonderneming op het gebied van steen en tuinbenodigdheden. Bij het bedrijfspand monteerden de Falco monteurs een compleet ingerichte FalcoLok-500 fietsoverkapping.

Lees verder

Fietsoverkapping bij carpoolstrook De Lichtmis in Zwolle
06-02-2019

Bij Carpoolstrook De Lichtmis kruisen de A28 en N377. Falco plaatste er een FalcoPlana overkapping. Vlakbij Watertoren/restaurant De Koperen Hoogte kunnen nu ook fietsers het ijzeren ros droog stallen en gaan carpoolen.

Lees verder

Overkappingen en fietsenrekken voor gezondheidscentrum
30-01-2019

Kloos2 heeft voor Gezondheidscentrum Veldpoort het monumentale Janninkcomplex getransformeerd tot nieuw gezondheidscentrum. Het gezondheidscentrum, dat grotendeels op de begane grond is ontwikkeld, had behoefte aan een overdekte fietsenstalling met ruimte voor 36 fietsen van bezoekers. Tevens was er behoefte aan een personeelsruimte met capaciteit voor 22 fietsen en een bergruimte voor een aantal containers.

Lees verder

Fraaie fietsoverkapping in basaltgrijs
16-01-2019

Voor de werknemers van Alprokon BV in Barendrecht is deze FalcoRail Low fietsenstalling, compleet met fietsaanleunbeugels, gerealiseerd. Al het staalwerk is gepoedercoat in basaltgrijs. Een zeer fraaie verschijning!

Lees verder

Overkapping op maat voor woningcorporatie.
18-12-2018

In opdracht van Aannemersbedrijf Lamein heeft Falco een mooie op maat gemaakte overkapping ontworpen, geproduceerd en geplaatst bij woningcorporatie Lefier in Stadskanaal. De overkapping bestaat uit twee verschillende overkappingen en is bedoeld om fietsen in te parkeren en als berging voor goederen en afval.

Lees verder

Från Sverige – Falco goes Sweden!
11-12-2018

Modulkonstruktion AB uit Zweden is de snelst groeiende export vertegenwoordiger van Falco’s straatmeubilair. Modulkonstruktion biedt sinds 2011 de producten van Falco aan en heeft sindsdien al veel mooie projecten in de Zweedse buitenruimte afgerond op het gebied van straatmeubilair en fietsparkeren.

Lees verder

Materialenberging bij Go Ahead Eagles, Deventer
11-12-2018

Een grote berging waar alle materialen voor de voetbaltraining droog en diefstalveilig opgeslagen worden. Dat was de wens van voetbalvereniging Go Ahead Eagles uit Deventer. Bij het trainingsveld naast stadion De Adelaarshorst leverde en monteerde Falco de modulaire overkapping FalcoLok.

Lees verder

Vrolijk gekleurde berging bij school
11-12-2018

Falco heeft een vrolijke berging geproduceerd en geleverd bij een school in Gorinchem. Het betreft onze populaire overkapping FalcoLok 300, die zowel als kleine fietsoverkapping als ruime berging ingezet kan worden. In dit geval gebruikt de school de overkapping als berging voor speelgoed.

Lees verder

Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!