Back to top
Tawk.to

Projecten - Overkappingen

Home Projecten

Fietsparkeren bij nieuw appartementencomplex The College
01-12-2023

In Hoofddorp Zuid is een prachtig appartementencomplex ontwikkeld met 57 huurappartementen gebouwd in de Engelse Tudorstijl. Bewoners kunnen hun fietsen in de ruime fietsoverkapping parkeren, tegen de fietsaanleunbeugels aan.

Lees verder
Veel Falco producten op Kennispark Twente
28-11-2023

Kennispark Twente is de grootste hightech innovatiecampus in Twente en één van de grootste in Nederland. De campus huisvest meer dan 400 innovatieve hightech bedrijven en ruim 900 spin-offs. Bij veel van deze Twentse bedrijven staan onze Falco producten.Er zijn vooral veel fietsoverkappingen te vinden.

Lees verder
Sneeuwbestendige fietsoverkappingen op Fins station
30-10-2023

Reizigers kunnen hun fietsen veilig en overdekt parkeren op het Finse station Mäntsälä onder een groot aantal fietsoverkappingen FalcoHoth. Voor het treinstation zijn drie dubbelzijdige en twee enkelzijdige FalcoHoth overkappingen geplaatst met daaronder fietsaanleunbeugels. De FalcoHoth is door ons ontwerpteam in Vriezenveen speicaal ontworpen om een hoge sneeuwlast te dragen

Lees verder
Herinrichting busstation Westerhaar met fietsoverkapping en wachtruimte
24-10-2023

Het Kervelplein in Westerhaar heeft een transformatie ondergaan en is nu een fijne, groene plek geworden. Niet alleen voor busreizigers, maar voor alle inwoners van Westerhaar, aangezien het Kervelplein het hart vormt van Westerhaar, een dorp in de gemeente Twenterand. Reko Raalte kreeg de opdracht en benaderde Falco voor het produceren en plaatsen van de fietsoverkapping en het straatmeubilair.

Lees verder
Straatmeubilair en fietsoverkapping op schoolplein Yuverta
17-10-2023
Het schoolplein van de middelbare school Yuverta in Den Haag is ingericht met een aantal Falco producten. Straatmeubilair in de vorm van boombanken, XXL banken en tribunebanken. Fietsen worden veilig en… Lees verder
Complete inrichting buitenterrein; van overkapping tot straatmeubilair
12-10-2023

Het buitenterrein van bouwbedrijf De Langen & van den Berg is helemaal ingericht met Falco producten. Een fietsoverkapping met groen dak met daarin fietsenrekken, voor het pand staan mooie gazonranden met zitelementen en het dakterras is ingericht met straatmeubilair zoals picknicksets, plantenbakken en afvalbakken.

Lees verder
Overkapping met verschillende materialen als wandbekleding
09-10-2023

Op het buitenterrein van het Tilburgse bedrijf Elho is een fietsoverkapping geplaatst met zowel FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten en traliepanelen als wandbekleding.

Lees verder
Houten overkapping in kleur
06-10-2023

In opdracht van HTO aannemingsbedrijf is er een bijzondere Falco overkapping geplaatst bij de Van Boeijen zorggroep in Assen. De bekleding van deze fietsoverkapping bestaat uit hardhouten planken die zwart zijn gepoedercoat.

Lees verder
Fietsparkeren op bedrijventerrein
26-09-2023

Bij transport bedrijf Twentepoort Logistiek in Almelo is een ruime fietsoverkapping geplaatst met een open voorwand. Fietsen van medewerkers kunnen in fietsaanleunbeugels en fietsenrekken geparkeerd worden.

Lees verder
Fietsparkeren bij Fins ziekenhuis
22-09-2023

In het Finse ziekenhuis Hyvinkää heeft onze partner Elpac een transparante fietsoverkapping geplaatst waar ziekenhuis medewerkers hun fietsen veilig en droog kunnen stallen. In de overkapping staan fietsenrekken met aanbindbeugel. Tevens staat er een FalcoFix die hulp biedt bij kleine mankementen aan de fiets. De overkapping is voorzien van automatische schuifdeuren die medewerkers kunnen bedienen met hun persoonlijke druppel.

Lees verder
Over Falco
Specials

Naast ons ruime assortiment met standaard producten in verschillende productcategorieën zoals overkappingen, fietsenrekken, straatmeubilair en verkeersvoorzieningen, is het ook mogelijk om producten op maat te bestellen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder 1 dak bij onze hoofdvestiging in Vriezenveen…

Meer over ons
Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!