Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 26: Verschillende modellen fietsenrekken bij appartementen in Nørresundby, Denemarken

Week 26: Verschillende modellen fietsenrekken bij appartementen in Nørresundby, Denemarken
99994 Fietsparkeeroplossingen bij appartementen aan de waterkant van Nørresundby met Falco fietsenrekken en FSC® hardhouten FalcoZan overkapping.
Werk in uitvoering 25 jun 2024

Op de eerste rij aan de waterkant van Nørresundby, Denemarken zijn een aantal moderne appartementen gebouwd. Bij de moderne levensstijl hoort natuurlijk ook een groen vervoermiddel - de fiets.

Wij zijn een internationaal bedrijf en hebben voor Appartementencomplex Havnegade in Nørresundby een fietsparkeeroplossing geleverd in drie verschillende modellen. Deze oplossing is ontworpen om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van de bewoners.

Drie verschillende fietsenrekken voor optimale functionaliteit

ideaal 2.0 Fietsenrek: Dit veelzijdige fietsenrek biedt plaats aan de meest uiteenlopende soorten fietsen, waardoor het een ideale oplossing is voor de gemengde behoeften van de bewoners.

A-11 Fietsenrek: Het A-11 fietsenrek is een praktische en budgetvriendelijke optie die fietsen in een hoek van 45° kan parkeren, wat zorgt voor efficiënte ruimtebenutting.

FalcoLevel Eco Fietsenrek: Het FalcoLevel Eco is een uitstekend alternatief voor compacte fietsenstallingen. Het rek parkeert fietsen op twee niveaus en maakt gebruik van een volledig uittrekbare rail en gaspatroon, waardoor fietsen eenvoudig naar het bovenste niveau kunnen worden verplaatst. De FalcoLevel Eco staat in een FalcoZan fietsoverkapping. 

Fietsenstalling verpakt in hout

De fietsenstalling is voorzien van de FalcoZan overkapping, bekleed met FSC® gecertificeerd hardhout. Dit hardhout krijgt, wanneer het onbehandeld blijft, een prachtige grijsachtige patina, wat bijdraagt aan een natuurlijke en esthetische uitstraling.

Falco's fietsparkeeroplossingen combineren functionaliteit met esthetiek, en dragen zo bij aan een moderne en duurzame levensstijl voor de bewoners van Nørresundby. Dankzij de productie in Nederland kunnen we maatwerk en hoogwaardige kwaliteit garanderen, wat Falco tot een betrouwbare keuze maakt voor fietsparkeeroplossingen wereldwijd.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!