Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping op maat met gepoedercoat perfoplaat

Home Projecten Fietsoverkapping op maat met gepoedercoat perfoplaat

Ons Deense dochterbedrijf heeft een FalcoZan op maat geplaatst bij een klant. Deze overkapping wordt gebruikt als fietsoverkapping en biedt plaats aan twee fietsenrekken A-11, goed voor in totaal 9 fietsen.

Op maat gemaakte FalcoZan

De FalcoZan fietsoverkapping biedt een unieke combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Deze overkapping is speciaal ontworpen om zowel praktisch als stijlvol te zijn, perfect passend in elke buitenruimte. Met afmetingen van 398 x 370 x 210/225 cm biedt de FalcoZan voldoende ruimte om meerdere fietsen te beschermen tegen diverse weersomstandigheden.

Constructie en materiaal

Een van de meest opvallende kenmerken van de FalcoZan is de hoogwaardige constructie. Gemaakt van stevig geperforeerd plaatwerk en gecoat in RAL 9006 (wit aluminium), straalt deze overkapping moderniteit en elegantie uit. De geperforeerde platen voegen een visueel aantrekkelijk element toe, terwijl ze zorgen voor voldoende ventilatie en lichtinval, wat bijdraagt aan een aangename gebruikerservaring.

Praktisch gezien is de FalcoZan uitgerust met een efficiënte regenpijp voor optimale afwatering en prefab betonnen funderingsblokken (30 x 30 x 30 cm) voor een stabiele en veilige plaatsing. Deze specificaties maken de FalcoZan niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsarm, wat op de lange termijn kostenbesparend is.

Modulaire opzet

De overkapping is volledig aanpasbaar, wat betekent dat deze perfect kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van elke klant. Of het nu gaat om een gemeente die fietsvriendelijke voorzieningen wil bieden, een bedrijf dat de duurzaamheid van zijn terrein wil verbeteren, of een school die veilige fietsparkeerplekken voor leerlingen nodig heeft, de FalcoZan biedt een flexibele en op maat gemaakte oplossing.

Advies en contact

Kortom, de FalcoZan fietsoverkapping op maat is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, stijlvolle en functionele oplossing voor fietsparkeren. Met deze overkapping investeert u niet alleen in kwaliteit en betrouwbaarheid, maar draagt u ook bij aan een mooiere en meer functionele buitenruimte. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Samen zorgen we voor een fietsvriendelijke en duurzame toekomst.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!