Back to top
Tawk.to

Praktisch fietsparkeren bij Medisch Centrum

Home Projecten Praktisch fietsparkeren bij Medisch Centrum

Bij het Medisch Centrum Goor is een FalcoSpan fietsoverkapping geplaatst. Dit ontwerp valt op door zijn open structuur, wat het een toegankelijke keuze maakt voor fietsenstalling.
Het stalen dakelement is gepoedercoat in een zwartgrijze kleur en de dakbedekking bestaat uit aluzinc profielplaat. De linker kopwand is bekleed met sendzimir verzinkte perfoplaten, om zo enige bescherming tegen het weer te bieden. De staaldelen en de perfoplaat zijn in dezelfde kleur gepoedercoat als de stalen constructie van het dak.

Modulair

Deze overkapping is ontworpen met modulariteit in gedachten, waardoor het beginvak uit te breiden is met extra aanbouwvakken Zo kan de overkapping precies aan uw ruimtebehoeften worden aangepast. Daarnaast bieden we diverse opties voor wandbekleding en de mogelijkheid om de overkapping geheel af te sluiten.

Duurzame opties

FalcoSpan overkappingen kunnen ook voorzien worden van een groendak, mits uitgerust met de juiste kolommen. Voor meer informatie over deze en andere opties, kunt u terecht bij onze projectadviseurs.

Netjes en geordend fietsparkeren

Voor een georganiseerde fietsenstalling zijn er vier FalcoLean fietsaanleunbeugels geïnstalleerd. Deze fietsnietjes, bekend om hun robuustheid en kostenefficiëntie, zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en stijlen.

Projecten in zorginstellingen

Falco heeft een breed scala aan projecten uitgevoerd voor zorginstellingen, waaronder fietsenstallingen en straatmeubilair voor diverse toepassingen. Onze producten zijn een bekend gezicht in de buitenterreinen van zorginstellingen. Bekijk ons Pinterest-bord voor een overzicht van onze projecten in de zorgsector.

Alles onder één dak

Met zowel een afdeling voor productontwikkeling als productiefaciliteiten in Vriezenveen, is Falco goed uitgerust om aan de specifieke wensen van grootschalige projecten te voldoen.

Contact en advies

Interesse in de FalcoSpan luifels voor uw buitenruimte? Neem contact op voor persoonlijk advies over fietsparkeren en straatmeubilair. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend bij u langs voor een adviesgesprek. U bereikt ons via 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!