Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 25: Overkapping voor De Parnassia Groep, Den Haag

Week 25: Overkapping voor De Parnassia Groep, Den Haag
135579 FalcoLok-600 Parnassia Groep Den Haag
Werk in uitvoering 20 jun 2024

Bij De Parnassia Groep in Den Haag is onlangs een FalcoLok-600 geplaatst. De FalcoLok-600 is een veelzijdige en ruime overkapping speciaal ontworpen voor de opslag van mobiliteitshulpmiddelen. De overkapping heeft een afmeting van circa 6,5x10 meter en biedt daarmee plaats aan 10 scootmobiels, 1 duofiets en 1 driewielfiets. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strenge normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. 

De basis van de overkapping bestaat uit een robuuste stalen constructie. Na een thermische verzinking, wat zorgt voor uitstekende corrosiebestendigheid, is het staal gepoedercoat in de kleur RAL 9010, wit. Deze coating biedt niet alleen een esthetische afwerking maar ook extra bescherming tegen de elementen. De open wandbelatting van de overkapping is vervaardigd uit  FSC® gecertificeerd hardhout. Dit benadrukt onze toewijding aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer, waardoor we bijdragen aan de bescherming van het milieu.

De overkapping is uitgerust met een elektronische schuifdeur die eenvoudig te bedienen is met een paddenstoeldrukknop. De dagmaat van de deur bedraagt 130 cm, wat ruim voldoende is voor scootmobiels. De deur heeft een opening- en sluittijd van ongeveer 15 seconden, wat zorgt voor gemakkelijke toegang en veiligheid voor de gebruikers.

Met de FalcoLok-600 heeft De Parnassia Groep een duurzame en praktische oplossing gekregen voor de opslag van hun mobiliteitshulpmiddelen. De stevige constructie, gecombineerd met hoogwaardige materialen en een gebruiksvriendelijke elektronische schuifdeur, zorgt voor een veilige en toegankelijke opslagplaats. Dit project onderstreept Falco’s toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Voor meer informatie over onze producten en diensten, neem contact met ons op: info@falco.nl of 0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!