Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 20: Nieuwe Fietsoverkapping bij Beth San in Aalten

Week 20: Nieuwe Fietsoverkapping bij Beth San in Aalten
135914 Duurzame fietsoverkapping bij Beth San in Aalten - Falco
Werk in uitvoering 21 mei 2024

Falco heeft recent een nieuwe fietsoverkapping gerealiseerd bij Beth San in Aalten, een locatie van Marga Klompé. De overkapping, met een afmeting van 5x6 meter, biedt een veilige en comfortabele plek voor fietsers om hun fietsen te parkeren en op te laden.

Overkapping Details

De fietsoverkapping is een model uit de FalcoZan-serie, bekend om zijn robuustheid en stijlvolle uitstraling. De overkapping is opgebouwd uit gepoedercoate perfoplaten, wat zorgt voor een duurzame en weersbestendige constructie. De wanden van perfoplaten bieden zowel ventilatie als bescherming tegen regen en wind, terwijl ze een moderne uitstraling geven aan de omgeving.

Fietsaanleunbeugels met Oplaadpunt

Onder de overkapping zijn FalcoForce fietsaanleunbeugels geïnstalleerd, die extra functionaliteit bieden met geïntegreerde oplaadpunten voor e-bikes. Deze aanleunbeugels zijn ideaal voor fietsers die hun elektrische fiets willen opladen tijdens het parkeren. De FalcoForce beugels zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veiligheid, en zijn eveneens gepoedercoat voor extra duurzaamheid en een lange levensduur.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Falco streeft ernaar om producten te leveren die niet alleen functioneel en esthetisch zijn, maar ook bijdragen aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Onze overkappingen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn ontworpen met het oog op een lange levensduur en minimale onderhoudsbehoefte. Door gebruik te maken van sterke materialen zoals staal en polycarbonaat, bieden wij producten die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Innovatie bij Beth San

De nieuwe overkapping bij Beth San ondersteunt de visie van Marga Klompé om een veilige en uitnodigende omgeving te bieden voor haar bewoners en bezoekers. De installatie van deze overkapping draagt bij aan het bevorderen van fietsgebruik, wat past binnen de bredere duurzaamheidsdoelstellingen van zowel Falco als Marga Klompé.

Meer informatie over onze overkappingen en fietsaanleunbeugels vindt u op onze website: FalcoZan Overkapping en FalcoForce Fietsaanleunbeugel met Oplaadpunten.

Contact

Heeft u vragen over dit project of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan contact met ons op via info@falco.nl of bel ons op 0546 55 44 44. Wij helpen u graag verder!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!