Back to top
Tawk.to

Transparant fietsparkeren bij winkelcentrum

Home Projecten Transparant fietsparkeren bij winkelcentrum

Winkelbezoekers van het Paddepoel winkelcentrum hebben nu het voordeel van het parkeren van hun fietsen in een veilige en weersbestendige fietsenstalling, dankzij een heldere constructie van Falco.

Modulaire overkappingen met loopgedeelte

De stalling is uitgerust met een uitgebreide FalcoGamma Hi overkapping, die zich kenmerkt door zijn modulaire ontwerp voor eenvoudige uitbreiding. De constructie bestaat uit zes FalcoGamma Hi vakken, elk met een start- en twee uitbreidingssecties, verbonden door een afgedekt loopgedeelte om fietsen droog te houden.

Eigentijds ontwerp

Falco's FalcoGamma-Hi overkappingen, met hun moderne vormgeving, zijn een perfecte aanvulling op het assortiment fietsoverkappingen. Het ontwerp is voorzien van een centrale steunkolom met twee draagarmen voor efficiënte fietsstalling. Het gebruik van transparant polycarbonaat zorgt voor een open en lichte overkapping, terwijl het open design goede sociale controle mogelijk maakt.

Efficiënte fietsparkeervoorzieningen

Binnen de overkapping zijn FalcoLean fietsaanleunbeugels geplaatst voor het veilig en gemakkelijk parkeren van fietsen. Daarnaast biedt op een nabijgelegen locatie een FalcoScandi fietsenrek parkeerruimte voor vier fietsen.

Advies en maatwerk voor buitenruimte

Op zoek naar geschikte fietsparkeeroplossingen of straatmeubilair? Onze deskundige projectadviseurs werken graag met u samen, of het nu gaat om standaard producten of maatwerk in samenwerking met onze productontwikkelingsafdeling. Neem voor advies op maat contact op via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl. Een bezoek van een van onze adviseurs aan uw locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!