Back to top
Tawk.to

Vier bijzondere bergingen bij Wagenborg Passagiersdiensten

Home Projecten Vier bijzondere bergingen bij Wagenborg Passagiersdiensten

Bij Wagenborg Passagiersdiensten in Holwerd parkeren reizigers, die de boot naar Ameland nemen, hun auto. Wagenborg biedt trolleys aan om de bagage gemakkelijk te vervoeren. Wij monteerden vier stuks overkappingen: twee overkappingen voor de trolleys en twee afsluitbare bergingen voor de parkeerautomaten.

Huisstijl

Alle overkappingen zijn geproduceerd in de huisstijl van Wagenborg: de staalconstructie is dubbel gepoedercoat in RAL 5015, hemelsblauw. De wanden zijn van gestraald glas (satiniert) en zijn wind en waterdicht. Op de wanden zijn op diverse plekken logo’s van respectievelijk trolleys en parkeermeters aangebracht. De logo’s zijn glashelder.

Parkeerautomaat bergingen

Voor de parkeerautomaat bergingen diende de FalcoSpan overkapping als basis. De twee bergingen in Holwerd zijn afsluitbaar middels twee enkele, afsluitbare deuren. De deuren zijn voorzien van deurdrangers en deurvastzetters. Op de wanden zijn logo’s van parkeermeters aangebracht. De afmetingen van de bergingen zijn 328x169 cm en 222x169 cm.

Trolley overkappingen

Op het oog dezelfde overkappingen als de bergingen voor de parkeerautomaten. De trolley overkappingen zijn echter gebaseerd op onze FalcoLok-250 bergingen. Aan één zijde open om de trolleys onder te parkeren. Aan de binnenkant van de overkappingen zitten aan alle zijden kokers zodat de trolleys niet tegen het glas aan worden gereden. De afmetingen van beide overkappingen zijn 600x250 cm. 

Advies

Falco's overkappingen vindt u in heel Nederland en daarbuiten. Met fietsoverkappingen, transparante overkappingen, droogloopoverkappingen, overkappingen voor opslag of berging is Falco de specialist in overkappingen voor uw buitenterrein en openbare ruimte. Ook voor overkappingen op maat bent u bij Falco aan het juiste adres! Onze projectadviseurs zijn beschikbaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Bel 0546-55 44 44 of mail naar info@falco.nl met uw specifieke vragen over uw locatie of als u een overkapping op maat wenst.

NEN-EN 1090

“Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”, dat is de missie van Falco. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees fietsenstalling) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!