Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 42: fietsparkeren bij duurzaam bedrijf Heemskerk fresh & easy

Week 42: fietsparkeren bij duurzaam bedrijf Heemskerk fresh & easy
111656 fietsparkeren fietsoverkapping overkapping fietsenrek etagerek
Werk in uitvoering 16 okt 2020

Heemskerk biedt zijn klanten verse producten op basis van groente. Heemskerk streeft ernaar dat hun producten een positieve bijdrage leveren aan de gezonde levensstijl van consumenten. Fietsen naar het werk door medewerkers wordt uiteraard ook aangemoedigd. Het is dan wel belangrijk dat medewerkers hun fietsen veilig en droog kunnen parkeren. Heemskerk heeft de fietsparkeervoorzieningen uitgebreid met twee ruime fietsoverkappingen.Fietsen kunnen nu geparkeerd worden in de verhoogde FalcoPlana en de fietsoverkapping FalcoSpan.

Fietsoverkapping op maat

De FalcoPlana is op maat gemaakt. Op verzoek is de hoogte aangepast zodat fietsen in etagerek FalcoLevel Premium+ geparkeerd kunnen worden. Dubbel zo veel fietsen parkeren op eenzelfde oppervlak!

Elders op het terrein staat een FalcoSpan overkapping. Deze fietsoverkapping is opgebouwd uit drie vakken. Fietsen kunnen geparkeerd worden in fietsenrekken Ideaal 2.0.

Bedrijventerrein inrichten

Medewerkers ook stimuleren om op de fiets naar het werk te komen? Bij Falco vindt u de perfecte fietsoverkapping en/ of fietsenrekken! Bekijk deze pagina  of dit bord op Pinterest.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!