Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 10: FalcoLinea XXL banken bij Yuverta

Week 10: FalcoLinea XXL banken bij Yuverta
straatmeubilair buitenbank
Werk in uitvoering 10 mrt 2023

Bij scholengemeenschap Yuverta in Houten zijn afgelopen week FalcoLinea XXL banken afgeleverd. De FalcoLinea XXL is afgeleid van de standaard FalcoLinea bankDe XXL zitbank is geen standaard bank met vastliggende afmetingen maar wordt geheel naar wens van de klant ontworpen en geproduceerd. De comfortabele zitbanken zijn voorzien van een geintegreerde plantenbak. Uiteraard weer geheel ontworpen, geproduceert en gepoedercoat in onze eigen fabriek in Vriezenveen en vervoert door onze eigen chauffeur. Het voordeel voor u: één aanspreekpunt en zekerheid! Op de foto's hieronder kunt u het proces van productie tot aan levering volgen. Nu nog de beplanting en het plaatje is compleet!

Op maat gemaakt

De FalcoLinea XXL wordt vaak toegepast bij scholen. Bijvoobeeld bij het Montessori Lyceum in Amsterdam, het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo. Ook in steeds meer stadscentra kunt u de XXL banken tegenkomen, bijvoorbeeld in het centrum van Helmond, Stadshagen in Zwolle en de Brink in Veenendaal. Steeds vaker worden wij gevraagd om de XXL nog meer aan de wensen van de klant aan te passen. Met ons moderne machinepark en eigen ontwerpafdeling onder één dak is het relatief eenvoudig om bestaande standaard producten iets aan te passen of een totaal nieuw product te ontwerpen. In het stadscentrum van Hengelo is zo'n unieke bank te zien en in Barneveld is zelfs een FalcoLinea XXL te bewonderen waarop een legende uitrust. Wilt u een eigen ontwerp realiseren dan is dat ook mogelijk bij Falco. Wij adviseren u graag over haalbaarheid, realisatie en veiligheid en geven u praktische tips.

Bestellen

Zoals vermeld is de FalcoLinea XXL buitenbank geen standaard bank, en wordt deze bank op maat gemaakt voor onze klanten. Deze bank is dan ook niet te koop in onze webshop. Voor advies, tekeningen of prijsinformatie raden wij u aan om contact op te nemen met 1 van onze projectadviseurs: 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!