Back to top
Tawk.to

Herinrichting schoolplein Montessori Lyceum

Home Projecten Herinrichting schoolplein Montessori Lyceum

Het schoolplein van het Montessori Lyceum in Amsterdam is heringericht met Falco boombanken, buitenbanken in combinatie met plantenbakken en afvalbakken. De boombanken komen uit de serie FalcoSinus en zijn geplaatst als cirkels rond bomen. Met de geplaatste afvalbakken worden leerlingen gestimuleerd om afval te scheiden, de afvalbakken komen uit de serie FalcoJona en zijn voorzien van stickers. De XXL buitenbanken komen uit de serie FalcoLinea, de grote buitenbank bestaat uit zitelementen en plantenbakken. Met de Falcolinea XXL buitenbank wordt een groot aantal zitplekken gecreëerd en het schoolplein is hiermee groen aangekleed.

Afvalscheiding

Met onze afvalbakken voor afvalscheiding kan afval ook in de (openbare) buitenruimte gescheiden worden. Wij hebben diverse afvalbakken in het assortiment die ontwikkeld zijn om afvalscheiding gemakkelijk te maken. Ook is het mogelijk om standaard afvalbakken te voorzien van stickers, zoals bij de afvalbakken die geplaatst zijn bij het Montesorri Lyceum in Amsterdam. Hiermee wordt duidelijk aangeduid wat voor soort afval in de bak gedeponeerd mag worden.

FalcoSinus boombanken

De FalcoSinus bankelementen maken elke opstelling uniek. De banken zijn verkrijgbaar in verschillende radii en hoeken. De bank bestaat uit thermisch verzinkt staal en FSC-hardhout; een duurzame bank. Het is mogelijk om het staal te poedercoaten in een RAL-kleur. Bekijk samen met één van onze projectadviseurs wat de mogelijkheden zijn voor uw buitenruimte.

Terreininrichting schoolplein

We hebben diverse projecten met straatmeubilair voor schoolpleinen uitgevoerd. Onder andere de volgende schoolpleinen zijn ingericht met Falco straatmeubilair:

Ook hebben we fietsparkeervoorzieningen die een must zijn voor een schoolterrein. Fietsen kunnen worden gestald in onze overkappingen met fietsenrekken, geordend geparkeerd worden in de fietsafscheiding FalcoGrid of er kan een terrein afgebakend worden voor het parkeren van fietsen met fietsaanleunbeugels.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!