Back to top
Tawk.to

Hoe creëer je een aantrekkelijk schoolplein?

Home Projecten Hoe creëer je een aantrekkelijk schoolplein?

Het buitenterrein van het Maris College Kijkduin is voorzien van zes stalen zitbanken FalcoPerfo. Door de FalcoPerfo bankjes zonder rug te poedercoaten in vrolijke kleuren en te plaatsen in een vrolijke opstelling, oogt het schoolplein aantrekkelijk en nodigt het plein uit om gebruik te maken van het zitmeubilair.

FalcoPerfo; niet stuk te krijgen

De FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als  mooi en robuust straatmeubilair. De straatmeubels zijn gemaakt van geperforeerd materiaal, dit heeft als groot voordeel dat er geen water op de banken blijft staan.

Naast een bank zonder rug zijn er ook een bank met rug, een picknickset, tafel en afvalbak verkrijgbaar in de FalcoPerfo serie.

Een belangrijke eigenschap van de FalcoPerfo bank is dat de bank zeer stevig en vandalismebestendig is, uitermate geschikt voor plaatsing op een schoolplein. 

Gepoedercoat in kleur

De bankjes in vierkante opstelling zijn gepoedercoat in respectievelijk RAL 5019; capriblauw, RAL 3013; tomaatrood, RAL 6026; opaalgroen en RAL 1012; citroengeel. De twee bankjes voor het sportveld zijn gepoedercoat in RAL 9005; diepzwart. Bij Falco heeft u de keuze uit maar liefst 190 RAL kleuren! Naast een aantrekkelijke kleurstelling beschermt  poedercoating de zinklaag van een produdct tegen aantasting en corrosievorming. Het is een perfecte synergie waarmee de levensduur aanzienlijk verlengd wordt.

Advies over uw schoolplein inrichting?

Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!