Back to top
Tawk.to

Hoe creëer je een aantrekkelijk schoolplein?

Home Projecten Hoe creëer je een aantrekkelijk schoolplein?

Het buitenterrein van het Maris College Kijkduin is voorzien van zes stalen zitbanken FalcoPerfo. Door de FalcoPerfo bankjes zonder rug te poedercoaten in vrolijke kleuren en te plaatsen in een vrolijke opstelling, oogt het schoolplein aantrekkelijk en nodigt het plein uit om gebruik te maken van het zitmeubilair.

FalcoPerfo; niet stuk te krijgen

De FalcoPerfo serie heeft zich door de jaren heen bewezen als  mooi en robuust straatmeubilair. De straatmeubels zijn gemaakt van geperforeerd materiaal, dit heeft als groot voordeel dat er geen water op de banken blijft staan.

Naast een bank zonder rug zijn er ook een bank met rug, een picknickset, tafel en afvalbak verkrijgbaar in de FalcoPerfo serie.

Een belangrijke eigenschap van de FalcoPerfo bank is dat de bank zeer stevig en vandalismebestendig is, uitermate geschikt voor plaatsing op een schoolplein. 

Gepoedercoat in kleur

De bankjes in vierkante opstelling zijn gepoedercoat in respectievelijk RAL 5019; capriblauw, RAL 3013; tomaatrood, RAL 6026; opaalgroen en RAL 1012; citroengeel. De twee bankjes voor het sportveld zijn gepoedercoat in RAL 9005; diepzwart. Bij Falco heeft u de keuze uit maar liefst 190 RAL kleuren! Naast een aantrekkelijke kleurstelling beschermt  poedercoating de zinklaag van een produdct tegen aantasting en corrosievorming. Het is een perfecte synergie waarmee de levensduur aanzienlijk verlengd wordt.

Advies over uw schoolplein inrichting?

Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!