Back to top
Tawk.to

FalcoPerfo banken en afvalbakken College Druten

Home Projecten FalcoPerfo banken en afvalbakken College Druten

Op het schoolplein van het Pax Christi College zijn nieuwe banken en afvalbakken geplaatst. Gepoedercoat in de kleur nachtblauw is dit straatmeubilair goed aangepast aan de huidige inrichting van het schoolplein.

Gezellig op het schoolplein

Straatmeubilair van Falco is solide en zoals de FalcoPerfo banken vandalismebestendig; deze banken kunnen tegen een stootje. Perfect voor scholieren op het schoolplein die veelvuldig gebruik maken van dit straatmeubilair. In totaal zijn er 17 banken geplaatst op het plein.

De FalcoPerfo banken zonder rugleuning zijn gemaakt van geperforeerd staal, hierdoor blijft er geen water op de banken staan. Ook zorgt het materiaal voor een stevige bank en is duurzaam. De bank is 180 cm. lang en 35 cm. breed. Meer informatie over de FalcoPerfo bank?

Afvalbakken tegen zwerfvuil

Ook de geplaatste afvalbakken zijn stevig en kunnen tegen een stootje. Gemaakt van thermisch verzinkt staal is het duurzaam en de materialen zijn 100% te recyclen. Daarom passen deze producten in een duurzaam inkoopbeleid. Meer informatie over deze afvalbak?

Terrein inrichten?

Wilt u ook een inrichting voor uw schoolplein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend advies, ook mogelijk op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!