Back to top
Tawk.to

Schoolplein-inrichting voor scholengemeenschap Randstad

Home Projecten Schoolplein-inrichting voor scholengemeenschap Randstad

Diverse FalcoPerfo banken, asbakken, afvalbakken en fietsenrekken vonden hun weg naar het schoolplein van deze school. Voor een hoger cijfer wat betreft de schoolplein-inrichting!

De FalcoPerfo banken van Falco staan bekend om hun lange levensduur, net als alle producten van Falco. Ze zijn gemaakt voor langdurig gebruik in de buitenruimte en kunnen tegen een stootje, op het schoolplein een belangrijke eigenschap.

Straatmeubilair FalcoPerfo

De FalcoPerfo banken worden gecompleteerd door de Perfo afvalbakken. Van hetzelfde geperforeerde metaal een mooi passend geheel en kan ook tegen een stootje.

Daarnaast werd ook het fietsenrek model Almelo geplaatst. Hier staat de dubbelzijdige variant die plaats biedt aan 10 plaatsen, vijf aan elke kant.  In totaal zijn er 50 fietsparkeerplaatsen gecreëerd.

Een hoger rapportcijfer voor uw schoolplein inrichting?

Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Bekijk Falco producten voor uw schoolplein-inrichting

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!