Back to top
Tawk.to

Schoolplein-inrichting voor scholengemeenschap Randstad

Home Projecten Schoolplein-inrichting voor scholengemeenschap Randstad

Diverse FalcoPerfo banken, asbakken, afvalbakken en fietsenrekken vonden hun weg naar het schoolplein van deze school. Voor een hoger cijfer wat betreft de schoolplein-inrichting!

De FalcoPerfo banken van Falco staan bekend om hun lange levensduur, net als alle producten van Falco. Ze zijn gemaakt voor langdurig gebruik in de buitenruimte en kunnen tegen een stootje, op het schoolplein een belangrijke eigenschap.

Straatmeubilair FalcoPerfo

De FalcoPerfo banken worden gecompleteerd door de Perfo afvalbakken. Van hetzelfde geperforeerde metaal een mooi passend geheel en kan ook tegen een stootje.

Daarnaast werd ook het fietsenrek model Almelo geplaatst. Hier staat de dubbelzijdige variant die plaats biedt aan 10 plaatsen, vijf aan elke kant.  In totaal zijn er 50 fietsparkeerplaatsen gecreëerd.

Een hoger rapportcijfer voor uw schoolplein inrichting?

Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Bekijk Falco producten voor uw schoolplein-inrichting

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!