Back to top
Tawk.to

Falco afvalbakken voor schoolplein Wellant College

Home Projecten Falco afvalbakken voor schoolplein Wellant College

Op het schoolplein van het Wellant College staan afvalbakken van Falco, voor een schonere buitenwereld! De FalcoJona afvalbakken hebben een inhoud van maar liefst 50 liter en zijn eenvoudig te legen.

Voor een schoner schoolplein

Op het schoolplein van het Wellant College zijn de afvalbakken op een strategische manier geplaatst. De afvalbakken zijn langs looproutes en nabij zitgelegenheden (FalcoPerfo banken) gesitueerd. Hierdoor kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de afvalbakken en wordt het de scholieren zo makkelijk mogelijk gemaakt om het afval in de daarvoor bestemde afvalbakken te plaatsen.

Afvalbak met een vrolijk kleurtje

Op het schoolplein zijn diverse FalcoJona afvalbakken en FalcoPerfo banken geplaatst in verschillende kleuren. Een leuk accent, waarmee de afvalbakken en banken in bijvoorbeeld de kleuren van de school zijn te maken. De kleur wordt aangebracht middels een poedercoating in een gewenste RAL-kleur en fleurt zo de schoolomgeving op! De afvalbakken zijn in de volgende kleuren gepoedercoat:

  • RAL 5015 hemelsblauw
  • RAL 5010 gentiaanblauw
  • RAL 6018 geelgroen
  • RAL 1003 signaalgeel
  • FAL 4008 signaalpaars

Sterk design

Deze afvalbak heeft naast haar sterk design ook een sterke binnenbak. Ook voorkomt het ontwerp van de afvalbak dat er afval bovenop de bak kan worden gestapeld.

Verder is de Falcojona voorzien van een degelijke sluiting met een trilvast veiligheidslot en driekant-sleutel. De binnenbak is voorzien van twee handvatten zodat het legen van de bak makkelijker gaat.

Lees meer informatie en foto’s over de FalcoJona afvalbak.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!