Back to top
Tawk.to

Falco afvalbakken voor schoolplein Wellant College

Home Projecten Falco afvalbakken voor schoolplein Wellant College

Op het schoolplein van het Wellant College staan afvalbakken van Falco, voor een schonere buitenwereld! De FalcoJona afvalbakken hebben een inhoud van maar liefst 50 liter en zijn eenvoudig te legen.

Voor een schoner schoolplein

Op het schoolplein van het Wellant College zijn de afvalbakken op een strategische manier geplaatst. De afvalbakken zijn langs looproutes en nabij zitgelegenheden (FalcoPerfo banken) gesitueerd. Hierdoor kan er optimaal gebruik gemaakt worden van de afvalbakken en wordt het de scholieren zo makkelijk mogelijk gemaakt om het afval in de daarvoor bestemde afvalbakken te plaatsen.

Afvalbak met een vrolijk kleurtje

Op het schoolplein zijn diverse FalcoJona afvalbakken en FalcoPerfo banken geplaatst in verschillende kleuren. Een leuk accent, waarmee de afvalbakken en banken in bijvoorbeeld de kleuren van de school zijn te maken. De kleur wordt aangebracht middels een poedercoating in een gewenste RAL-kleur en fleurt zo de schoolomgeving op! De afvalbakken zijn in de volgende kleuren gepoedercoat:

  • RAL 5015 hemelsblauw
  • RAL 5010 gentiaanblauw
  • RAL 6018 geelgroen
  • RAL 1003 signaalgeel
  • FAL 4008 signaalpaars

Sterk design

Deze afvalbak heeft naast haar sterk design ook een sterke binnenbak. Ook voorkomt het ontwerp van de afvalbak dat er afval bovenop de bak kan worden gestapeld.

Verder is de Falcojona voorzien van een degelijke sluiting met een trilvast veiligheidslot en driekant-sleutel. De binnenbak is voorzien van twee handvatten zodat het legen van de bak makkelijker gaat.

Lees meer informatie en foto’s over de FalcoJona afvalbak.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!