Back to top
Tawk.to

Inrichting schoolplein met Falco banken

Home Projecten Inrichting schoolplein met Falco banken

De serie FalcoBloc biedt Falco voor elke zitgelegenheid in de openbare ruimte wel een mogelijkheid. Via partner Gebroeders Vos werd de inrichting samengesteld voor het schoolplein van het Pius X college in Bladel. Falco richtte het schoolplein in met twee soorten banken en picknicktafels uit de serie FalcoBloc en banken uit de FalcoSway serie. Gepoedercoat in de kleur diepzwart, ral 9005 krijgen de banken net iets extra's.

Het schoolplein wordt natuurlijk veelvuldig en veelzijdig gebruikt. Tijdens aanvang van de schooldag en vooral tijdens pauzes, tussenuren en eventueel andere activiteiten. Het straatmeubilair van de FalcoBloc serie is geschikt voor langdurig gebruik in (openbare) buitenruimtes en kan tegen een stootje!

Duurzaam ingericht

De banken zijn duurzaam door hun lange levensduur, maar ook door het gebruik van thermisch verzinkt staal en FSC®-gecertificeerd hardhout. FSC®-gecertificeerd hardhout bijvoorbeeld wordt verantwoord gewonnen, staal heeft een lange levensduur en is volledig recyclebaar. Ook de zinklaag die aangebracht wordt tijdens het thermisch verzinken kan gescheiden en hergebruikt worden.

Banken van bamboe

Falco biedt nu ook de mogelijkheid om banken te voorzien van bamboe in plaats van FSC®-gecertificeerd hardhout. Bamboe is eigenlijk een snelgroeiende grassoort dat zichzelf vermeerdert; een heel productiebos met bamboe vernieuwt zich om de ca. zes jaar. In tegenstelling tot hardhout, dat ongeveer 100 jaar duurt. Bamboe is tevens een hard materiaal dat slijtvast is. Wilt u een bank voor het inrichten van openbare buitenruimtes, uitgevoerd met bamboe, kunt u dit aanvragen bij onze productadviseurs. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Meer informatie over de producten:

FalcoBloc-bank met rugleuning
FalcoBloc-bank zonder rugleuning
FalcoSway-bank met rugleuning

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!