Back to top
Tawk.to

Inrichting schoolplein met Falco straatmeubilair

Home Projecten Inrichting schoolplein met Falco straatmeubilair

Het inrichten van een schoolplein vraagt om een doordachte visie en kennis van de schoolsituatie. Falco speelt in op het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving.

 

SPINOZA LYCEUM AMSTERDAM

Het schoolplein van Spinoza Lyceum in Amsterdam is ingericht met diverse producten uit het assortiment van Falco. Zo zijn er parkbanken, afvalbakken en rijwielrekken geplaatst. Tevens is een enkelzijdige fietsoverkapping aanwezig.

 

PARKBANKEN

Een aantal FalcoPark banken met een totale lengte van 195 cm zijn geplaatst. Deze banken zijn bekleed met FSC® gecertificeerd hardhout.

 

AFVALBAKKEN

De FalcoJona afvalbakken zijn over het hele schoolplein gesitueerd om zorg te dragen voor een schone schoolomgeving. De FalcoJona is gemaakt van thermisch verzinkt staal. De binnenbak is van deels geperforeerde sendzimir verzinkt staal. De inhoud van de binnenbak is 50 liter. De omlijsting van de afvalbak is van staal (ronde buis) en kan middels poedercoating in de gewenste kleur worden gebracht, net als de bak. Er zijn ruim 190 RAL-kleuren beschikbaar.

 

FIETSENREKKEN

Er zijn A11 rijwielrekken geplaatst. Dit fietsenrek is opgebouwd uit een stalen basisframe van hoekstaal met daarop wielbeugels in paperclip-vorm. De fietsenrekken zijn standaard leverbaar met afwisselend lage en hoge plaatsen met een h.o.h. afstand van 37,5 cm.

 

ENKELZIJDIGE FIETSOVERKAPPING

De enkelzijdige fietsoverkapping, model FalcoTel-K, is geplaatst. Het beginvak is uitgevoerd met 2 kopspanten, lengte h.o.h. 400 cm, dakdiepte 300 cm, hoogte 200/186 cm.

 

Meer informatie over het inrichten van schoolpleinen? Vraag onze projectadviseurs of bekijk onze Pinterest pagina. 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!