Back to top
Tawk.to

Herinrichting de Brink met multifunctioneel straatmeubilair

Home Projecten Herinrichting de Brink met multifunctioneel straatmeubilair

Het centrale plein in Veenendaal-oost, de Brink, is heringericht. Hierbij hoort ook nieuw straatmeubilair. De keuze is gevallen op de FalcoLinea XXL, een multifunctionele zitbank.

FalcoLinea XXL zitelementen

De populaire serie FalcoLinea ( banken, stoelen, plantenbakken) is nog niet zo lang geleden uitgebreid met de XXL variant. In samenwerking met ipv Delft is deze multifunctionele zitbank tot stand gekomen. De XXL zitbank is geen standaard bank met vastliggende afmetingen maar wordt geheel naar wens van de klant ontworpen en geproduceerd. De comfortabele zitbanken zijn voorzien van een geïntegreerde plantenbak. De XXL banken bestaan uit  FSC® gecertificeerd hardhouten bankplanken, omlijstend staalwerk en de kopse zijdes van de banken zijn voorzien van een afdekplaat.

Bank op maat voor Veenendaal

In Veenendaal staan twee verschillende opstellingen FalcoLinea XXL. De eerste buitenbank opstelling bestaat uit een combinatie van 8 banken en 3 banken met plantenbak. De totale lengte van deze op maat gemaakte zitbank is ruim 17 meter. De tweede opstelling bestaat uit een combinatie van 3 banken en 4 banken met plantenbak. De totale lengte van deze buitenbank is ruim 10 meter.

De staalconstructie van beide bankeilanden is gepoedercoat in een zwartgrijze kleur.

Voormontage en plaatsing

De banken zijn in onze fabriek in Vriezenveen geproduceerd. Ook het voormonteren is in Vriezenveen gebeurd. Onze eigen vrachtwagens (zie afbeelding) hebben de banken naar Veenendaal vervoerd, waar ze geplaatst en gekoppeld zijn.

Advies

Ook op zoek naar straatmeubilair voor uw plein of bedrijfsterrein? Falco heeft een ruim assortiment zitbanken, die ook eenvoudig te bestellen zijn in onze webshop. Wilt u iets anders? Onze productontwerpers denken graag met u mee.

In het voortraject van dit project is er intensief contact geweest tussen de klant en Falco’s projectadviseur en de ontwerpafdeling om tot een goed ontwerp te komen. Wilt u ook een afspraak met 1 van onze projectadviseurs, dan kunt u telefonisch contact opnemen (0546 55 44 44) of via de mail (info@faloc.nl).

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!