Back to top
Tawk.to

Schoolplein voorzien van originele relax plekken

Home Projecten Schoolplein voorzien van originele relax plekken

Het buitenterrein van het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo is ingericht met een aantal verschillende buitenbanken van Falco waarop studenten in de pauze kunnen uitrusten. Tevens xijn er twee plantenbakken op het schoolplein geplaatst om meer groen aan te brengen.

FalcoLinea Tribunebank

Vorig jaar zijn er drie bankelementen van de buitenbank FalcoLinea XXL tribune bank geplaatst op het schoolplein. Onlangs is de ruime bank nog verder uitgebreid met twee extra elementen. De FalcoLinea tribunebank is een tribune gemaakt van staal en FSC gecertifceerd hardhout. Net zoals de andere straatmeubilair producten uit de FalcoLinea serie lijkt het alsof de houten bekleding van de tribunebank direct uit de grond omhoog komt. 

FalcoPerfo stalen zitbank

Naast de tribune banken zijn er ook 10 FalcoPerfo buitenbanken geplaatst op het terrein. De FalcoPerfo banken zijn mooie en niet stuk te krijgen straatmeubilair. Deze banken zijn verkrijgbaar met of zonder rug, de Groevenbeek heeft gekozen voor de variant zonder rug.  De banken zijn geheel van geperforeerde staalplaat gemaakt. de stalen constructie is thermisch verzinkt. er kan voor gekozen worden om de banken in een gewenste kleur te laten poedercoaten.

FalcoBloc plantenbakken

Tot slot zijn er ook twee plantenbakken FalcoBloc geplaatst op het schoolplein. FalcoBloc plantenbakken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, De gebruikte materialen van de plantenbakken zijn staal en  FSC® gecertificeerd hardhout. De houten delen vallen perfect in de  stalen omranding. de binnenbak is gemaakt van senzimir verzinkte binnenbak.

Schoolplein inrichten

Wilt u ook een inrichting voor uw schoolplein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend advies, ook mogelijk op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!