Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 23: FalcoCrea compacte berging in Groningen

Week 23: FalcoCrea compacte berging in Groningen
Week 23: FalcoCrea compacte berging in Groningen
Werk in uitvoering 11 jun 2021

Op zoek naar een fietsoverkapping of berging, maar niet zoveel ruimte beschikbaar? Dan is de FalcoCrea berging de oplossing! De FalcoCrea heeft een afmeting van 200x200 cm en een hoogte van 155 cm. Er is ruimte voor een fietsenrek waar vier fietsen in geparkeerd kunnen worden. Het fietsenrek heeft bij elke plaats een oploopgoot waardoor de gebruiker de fiets probleemloos naar binnen kan schuiven. Uiteraard leent de FalcoCrea zich ook voor andere doeleinden; bijvoorbeeld als speelgoedberging bij een kinderdagverblijf of als berging voor tuingereedschap in een nieuwbouwwijk. De FalcoCrea heeft een deur welke afsluitbaar is met een cilinderslot.

De FalcoCrea is standaard opgebouwd uit een thermisch verzinkt stalen constructie met een dak van aluzinc profielbeplating en hardhouten wandbekleding. Een groendak is ook mogelijk en ook bij de wandbkekleding is er keuze uit diverse materialen zoals een geprinte stickerbeplating of Delft Rabat profiel in zwart.

De FalcoCrea op de foto is geplaatst bij een particulier in Groningen, maar ook architecten en projectontwikkelaars hebben de voordelen van de FalcoCrea mogen ondervinden. Een greep uit de projecten:

Ook op zoek naar een compacte berging die perfect past bij de buitenomgeving van uw project? Neem dan contact op met één van onze projectadviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!