Back to top
Tawk.to

Werk in uitvoering

Home Werk in uitvoering Week 10: Twee keer FalcoCrea mini berging

Week 10: Twee keer FalcoCrea mini berging
Week 10: Twee keer FalcoCrea mini berging
Werk in uitvoering 12 mrt 2021

Ideaal voor in woonwijken en bij kleine bedrijven: De FalcoCrea mini berging

Door de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp, materiaal, formaat en bekleding is de mini berging inzetbaar op verschillende buitenterreinen. De uitvoering met hardhouten open belatting is de meest toegepaste: in een woonwijk in Boxmeer past de houten FalcoCrea mooi in de omgeving aldaar.

De Crea in Grou ziet er anders uit. Daar is gekozen voor een een wandbeklding van Delft Rabat 500 profiel kleur zwart: Ook mooi!

Met een afmeting van 2x2 meter en een hoogte van 155 cm is het grote voordeel van de FalcoCrea dat er in veel gevallen geen bouwvergunning vereist is. Controleer wel eerst altijd of het in uw gemeente noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen.

Heeft u interesse in FalcoCrea? Neem dan contact op met één van onze projectadviseurs op 0546 55 44 44 of info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!