Back to top
Tawk.to

FalcoCrea buitenberging bij De Biotoop in Haren

Home Projecten FalcoCrea buitenberging bij De Biotoop in Haren

In opdracht van Laos Landschapsarchitecten B.V. is een buitenberging geplaatst bij De Biotoop in Haren. De geplaatste buitenberging komt uit de serie FalcoCrea. De basis van de FalcoCrea is onze populaire serie FalcoLok overkappingen.

FalcoCrea buitenberging

De FalcoCrea berging is ontwikkeld naar aanleiding van een vraag van een relatie. Door de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp, materiaal, formaat en bekleding is de mini berging inzetbaar op verschillende buitenterreinen. Een groot voordeel van de FalcoCrea is dat in veel gevallen geen bouwvergunning vereist is. Controleer altijd of het in uw gemeente noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen.

Wandbekleding

De FalcoCrea zoals deze nu is ontwikkeld en geproduceerd bestaat uit een dak van aluzinc profielplaten en hardhouten op belatting, zoals de berging in Haren. Hierbij is de belatting gepoedercoat in een kleur. Er zijn echter nog diverse andere mogelijkheden voor de wandbekleding van de berging. Zo kan de berging voorzien worden van geprinte stickerbeplating, gepotdekselde profielplating of hekwerk. Ook wat betreft de afmetingen zijn er veel varianten denkbaar. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van de berging? Neem gerust contact op met één van onze projectadviseurs, zij helpen u graag verder!

Projecten met FalcoCrea berging

Falco heeft bij diverse klanten FalcoCrea buitenbergingen mogen plaatsen. Hieronder volgen een aantal projecten waarbij FalcoCrea bergingen zijn geplaatst:

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!