Back to top
Tawk.to

FalcoCrea buitenberging bij De Biotoop in Haren

Home Projecten FalcoCrea buitenberging bij De Biotoop in Haren

In opdracht van Laos Landschapsarchitecten B.V. is een buitenberging geplaatst bij De Biotoop in Haren. De geplaatste buitenberging komt uit de serie FalcoCrea. De basis van de FalcoCrea is onze populaire serie FalcoLok overkappingen.

FalcoCrea buitenberging

De FalcoCrea berging is ontwikkeld naar aanleiding van een vraag van een relatie. Door de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp, materiaal, formaat en bekleding is de mini berging inzetbaar op verschillende buitenterreinen. Een groot voordeel van de FalcoCrea is dat in veel gevallen geen bouwvergunning vereist is. Controleer altijd of het in uw gemeente noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen.

Wandbekleding

De FalcoCrea zoals deze nu is ontwikkeld en geproduceerd bestaat uit een dak van aluzinc profielplaten en hardhouten op belatting, zoals de berging in Haren. Hierbij is de belatting gepoedercoat in een kleur. Er zijn echter nog diverse andere mogelijkheden voor de wandbekleding van de berging. Zo kan de berging voorzien worden van geprinte stickerbeplating, gepotdekselde profielplating of hekwerk. Ook wat betreft de afmetingen zijn er veel varianten denkbaar. Heeft u een vraag over de mogelijkheden van de berging? Neem gerust contact op met één van onze projectadviseurs, zij helpen u graag verder!

Projecten met FalcoCrea berging

Falco heeft bij diverse klanten FalcoCrea buitenbergingen mogen plaatsen. Hieronder volgen een aantal projecten waarbij FalcoCrea bergingen zijn geplaatst:

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!