Back to top
Tawk.to

Mini berging FalcoCrea ingezet als fietsenberging

Home Projecten Mini berging FalcoCrea ingezet als fietsenberging

Falco levert voornamelijk aan scholen, gemeentes en bedrijven. Echter, sommige van onze producten  worden ook weleens door particulieren besteld.

Zo staat er in Almere een  FalcoCrea mini berging, die wordt gebruikt door een gezin om fietsen en kliko afvalbakken in te stallen. FalcoCrea is destijds ontwikkeld voor een nieuwbouwwijk, om fietsen in te stallen.

Voordelen

Door de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp, materiaal, formaat en bekleding is de mini berging inzetbaar op verschillende buitenterreinen. Een groot voordeel van de FalcoCrea is dat er in veel gevallen geen bouwvergunning vereist is. Controleer altijd of het in uw gemeente noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen.

De FalcoCrea die in Almere is geplaatst heeft als “extra” een extra deur, waardoor de afvalbakken naar binnen en buiten kunnen. Tevens is deze FalcoCrea voorzien van een groen dak bestaande uit sedum. Lees hier meer over de voordelen van een groendak.

Fietsenrek

Om de fietsen te stallen is ons fietsenrek FalcoSound geplaatst. Dit enkelzijdige fietsenrek biedt plaats aan vier fietsen en heeft een h.o.h. van 40cm.

Advies

FalcoCrea is ook uitermate geschikt voor kleine bedrijven om fietsen veilig en droog te stallen. Wenst u advies over welke overkapping geschikt is voor uw buitenterrein? Neem dan contact op met 1 onze projectadviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan. Op Pinterest kunt ook ons Woningbouw bord bekijken voor inspiratie.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!