Back to top
Tawk.to

Mini berging FalcoCrea ingezet als fietsenberging

Home Projecten Mini berging FalcoCrea ingezet als fietsenberging

Falco levert voornamelijk aan scholen, gemeentes en bedrijven. Echter, sommige van onze producten  worden ook weleens door particulieren besteld.

Zo staat er in Almere een  FalcoCrea mini berging, die wordt gebruikt door een gezin om fietsen en kliko afvalbakken in te stallen. FalcoCrea is destijds ontwikkeld voor een nieuwbouwwijk, om fietsen in te stallen.

Voordelen

Door de vele mogelijkheden op het gebied van ontwerp, materiaal, formaat en bekleding is de mini berging inzetbaar op verschillende buitenterreinen. Een groot voordeel van de FalcoCrea is dat er in veel gevallen geen bouwvergunning vereist is. Controleer altijd of het in uw gemeente noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen.

De FalcoCrea die in Almere is geplaatst heeft als “extra” een extra deur, waardoor de afvalbakken naar binnen en buiten kunnen. Tevens is deze FalcoCrea voorzien van een groen dak bestaande uit sedum. Lees hier meer over de voordelen van een groendak.

Fietsenrek

Om de fietsen te stallen is ons fietsenrek FalcoSound geplaatst. Dit enkelzijdige fietsenrek biedt plaats aan vier fietsen en heeft een h.o.h. van 40cm.

Advies

FalcoCrea is ook uitermate geschikt voor kleine bedrijven om fietsen veilig en droog te stallen. Wenst u advies over welke overkapping geschikt is voor uw buitenterrein? Neem dan contact op met 1 onze projectadviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan. Op Pinterest kunt ook ons Woningbouw bord bekijken voor inspiratie.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!