Back to top
Tawk.to

Op maat gemaakte fietsenbergingen in nieuwbouwwijk

Home Projecten Op maat gemaakte fietsenbergingen in nieuwbouwwijk

Trebbe heeft in de wijk Blokhoeve in Nieuwegein koopwoningen gerealiseerd. In drie autoluwe hofjes staan verschillende woningtypes zoals hoekwoningen en rijwoningen. De woningen zijn ruim en compleet geleverd met luxe keuken en badkamer. Voor de vrijstaande berging in de tuin heeft Trebbe Falco ingeschakeld.  Met de plannen van architect Mulleners & Mulleners heeft Trebbe in een vroeg stadium contact gezocht met Falco; men was op zoek naar een goede oplossing voor het bergen van fietsen in de voortuin. De berging moet afsluitbaar zijn en het moest eenvoudig zijn om fietsen in en uit de berging te halen.

Op maat

Falco’s projectadviseurs, productontwikkelaars en productie afdeling hebben alle wensen en tekeningen besproken en na een aantal overleggen is men gekomen tot een op maat gemaakt product; de FalcoCrea. Falco is gevestigd in Vriezenveen en alle disciplines van ontwikkeling tot productie zijn onder 1 dak te vinden. Dit schakelt relatief eenvoudig en zo kunnen er snel nieuwe producten worden ontwikkeld of kunnen bestaande producten worden aangepast.  FalcoCrea is afgeleid van fietsenberging FalcoLok, maar qua afmetingen dusdanig aangepast zodat het in de nieuwbouwwijk past.

Voor het nieuwbouwproject in Nieuwegein is de mini fietsenberging geproduceerd met een dak van aluzinc profielplaten en FSC hardhouten open belatting. Er zijn 12 bergingen geplaatst in een dubbele opstelling met de ruggen tegen elkaar en tevens zijn er 12 enkele bergingen geplaatst. Alle bergingen hebben een dubbele afsluitbare deur  en er is plek voor 4 fietsen.  Er is doorgaans geen bouwvergunning nodig om de FalcoCrea te plaatsen, Controleer altijd of het in uw gemeente noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen. Het fietsenrek FalcoSound heeft een h.o.h. afstand van 37,5 cm en beschikt over oploopgoten.

Creatieve opties

FalcoCrea is gestart als project op maat en nu als standaard product opgenomen in ons assortiment, echter is er wat betreft wandbekleding heel veel mogelijk.  U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Cortenstaal of voor stickerbeplating. Voor een groen uiterlijk kan de fietsenberging worden voorzien van een groendak ( sedum).

Advies

Het is niet de eerste keer dat Falco producten worden geplaatst in een nieuwbouwwijk. In Laren worden fietsen geparkeerd in een op maat gemaakte stalling met groendak en in Gorinchem parkeren bewoners hun auto’s onder Falco carports.  Ook op zoek naar een originele berging of carport die perfect past bij de buitenomgeving van uw project?Neem dan contact op met 1 van onze projectadviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan. Op Pinterest kunt ook ons Woningbouw bord bekijken voor inspiratie.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!