Back to top
Tawk.to

Bewoners Cedar Court in Glasgow (UK) tevreden met FalcoCrea fietskluizen

Home Projecten Bewoners Cedar Court in Glasgow (UK) tevreden met FalcoCrea fietskluizen

Dit zijn de ingenieuze FalcoCrea fietskluizen die onlangs zijn vervaardigd, geleverd en geïnstalleerd bij de Queens Cross Housing Association, Cedar Court, voor de gemeenteraad van Glasgow (UK).

Opvallend ontwerp

De FalcoCrea fietsbergingen zijn afsluitbaar en bieden plek aan maximaal vier fietsen per fietskluis. De FalcoCrea bergingen hebben een dak van aluzinc profielplaten en wanden die bestickerd zijn. Elke mini berging heeft een gedurfde, onderscheidende branding aan elke zijde. De feedback van de bewoners van Cedar Court is buitengewoon positief: alle fietsenstallingen zijn volgeboekt en er is al een wachtlijst vanwege de overweldigende vraag. De wanden van de FalcoCrea berging kunnen ook geleverd worden met hardhouten open belatting of andere wandbekleding.

Geen bouwvergunning

Een FalcoCrea heeft een afmeting van 199x199x155 cm (lxbxh). Een groot voordeel van de FalcoCrea is dat er in veel gevallen geen bouwvergunning vereist is. Controleer altijd of het in uw gemeente noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen. De modieuze FalcoCrea is in Nederland al eerder geplaatst als berging in o.a. de wijk Blokhoeve in Nieuwegein en bij een particulier in Almere met een extra deur, waardoor de afvalbakken naar binnen en buiten kunnen. Tevens is de FalcoCrea in Almere voorzien van een groendak bestaande uit sedum. 

Advies

FalcoCrea is ook uitermate geschikt voor kleine bedrijven om fietsen veilig en droog te stallen. Kijk hier voor nog meer fietskluizen en bergingen. Een grote(re) fietsenstalling nodig? FalcoCrea is afgeleid van grote broer FalcoLok fietsenstalling, maar uiteraard hebben wij nog veel meer fietsoverkappingen in ons programma. Wenst u advies over welke overkapping geschikt is voor uw buitenterrein? Neem dan contact op met één onze projectadviseurs. Dit kan via:

Op Pinterest kunt u ons bord Buitenterrein Woningbouw bekijken voor nog meer inspiratie.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!