Back to top
Tawk.to

Montage project van de week

Home Straatpraat Montage project van de week Week 13: Humanitas kiest ook voor FalcoLok-500 fietsoverkapping

Week 13: Humanitas kiest ook voor FalcoLok-500 fietsoverkapping
Week 13: Humanitas kiest ook voor FalcoLok-500 fietsoverkapping
Montage project van de week 31 mrt 2023

Bij Humanitas in Veenendaal heeft de werknemer die op fiets komt vanaf nu de gelegenheid om het stalen ros droog en diefstalveilig te stallen in de FalcoLok-500 fietsoverkapping. De FalcoLok is een uiterst flexibele overkapping van Falco. Door de vele mogelijkheden qua materiaal, ontwerp en bekleding zijn deze overkappingen multifunctioneel inzetbaar. De overkapping heeft een breedte van 5x4 meter en wordt afgesloten middels een enkele deur met europrofielcilinder slot. 

Fietsenrek

In de fietsenstalling bij Humanitas staan FalcoSound fietsenrekken, waarin in totaal 18 fietsen gestald worden. 

Wilt u een grotere overkapping?

De fietsenstalling uit de serie FalcoLok-500 is zowel in de breedte als in de lengte uit te breiden en is dankzij de talrijke opties toe te passen op allerlei terreinen. Toch liever een kleinere overkapping om als berging te gebruiken? Kies dan voor de FalcoLok-300 of de nog kleinere FalcoLok-250

Optioneel

Optioneel kunnen wij voor de FalcoLok serie leveren:

  • LED verlichting, eventueel met bewegingsmelder
  • sedum dak
  • andere wandbekleding zoals traliehekwerk, polycarbonaat, houten overlap schroten etc. etc. Klik hier voor een overzicht. De bekleding wordt altijd gemonteerd op een stalen frame.
  • dubbele deur, schuifdeur of extra breda deur voor bijvoorbeeld scootmobiels
  • koker met wantcontactdozen om bijvoorbeeld e-bikes of scootmobiels op te laden

Op zoek naar iets speciaals?

Naast ons ruime assortiment met standaard fietsoverkappingenbergingenoverkappingen voor compact fietsparkerentransparante overkappingendroogloopoverkappingenluifels en carports is het ook mogelijk een 'Special' te laten produceren. Wat te denken van een ronde overkapping, een bestickerde overkapping of een overkapping in trapezium vorm? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!