Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair en fietsparkeren bij recreatiepark De Zandmeren

Home Projecten Straatmeubilair en fietsparkeren bij recreatiepark De Zandmeren

Ontdek het hoogwaardige straatmeubilair op recreatiepark De Zandmeren in de Bommelerwaard, waar diverse buitenfaciliteiten zoals buitenbanken, afvalbakken, picknicksets en fietsaanleunbeugels zijn geplaatst.

Straatmeubilair producten

Op De Zandmeren vindt u een breed assortiment aan straatmeubilair, ideaal om te ontspannen en het terrein opgeruimd te houden met de mogelijkheid tot afvalscheiding.

De twintig stalen afvalbakken FalcoBloc zijn voorzien van twee deuren en twee inworpopeningen en zo perfect voor afvalscheiding. De twee kleppen zijn in twee verschillende kleuren gepoedercoat; blauw en oranje voorzien van stickers met de tekst rest en plastic. De afvalbak met een capaciteit van 120  liter is bekleed met FSC® gecertificeerd hout.

Tien elegante FalcoLinea buitenbanken met rugleuningen en armleuningen zijn op mooie locaties geplaatst, zodat bezoekers vanaf hier kunnen genieten van een prachtig uitzicht op het meer. Uit dezelfde FalcoLinea serie zijn ook vier FalcoLinea picknicksets geplaatst en acht FalcoLinea sofa’s. De FalcoLinea serie kenmerkt zich door zijn unieke ontwerp.

Tevens zijn er 2 FalcoSwing zeshoekige bartafels op het terrein te vinden, een zeshoekige zitbank FalcoBloc en twee ronde FalcoSinus banken.

Fietsaanleunbeugels

Bezoekers die met de fiets naar De Zandmeren komen om te recreëren, kunnen hun fietsen parkeren en eventueel vastzetten met een extra slot aan veertig fietsaanleunbeugels, ook wel “nietjes” genoemd.

Advies

Advies van 1 van onze projectadviseur over fietsparkeren of straatmeubilair? We komen graag vrijblijvend langs op locatie om een advies uit te brengen wat de mogelijkheden zijn. Voor inspiratie verwijzen wij naar ons Pinterest bord "Recreatie" .Falco heeft een eigen ontwerp- en productieafdeling waarmee, op basis van uw gegevens en wensen, producten op maat geadviseerd kunnen worden.
Voor een vrijblijvend advies, ook op locatie, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!