Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair en fietsparkeren bij recreatiepark De Zandmeren

Home Projecten Straatmeubilair en fietsparkeren bij recreatiepark De Zandmeren

Ontdek het hoogwaardige straatmeubilair op recreatiepark De Zandmeren in de Bommelerwaard, waar diverse buitenfaciliteiten zoals buitenbanken, afvalbakken, picknicksets en fietsaanleunbeugels zijn geplaatst.

Straatmeubilair producten

Op De Zandmeren vindt u een breed assortiment aan straatmeubilair, ideaal om te ontspannen en het terrein opgeruimd te houden met de mogelijkheid tot afvalscheiding.

De twintig stalen afvalbakken FalcoBloc zijn voorzien van twee deuren en twee inworpopeningen en zo perfect voor afvalscheiding. De twee kleppen zijn in twee verschillende kleuren gepoedercoat; blauw en oranje voorzien van stickers met de tekst rest en plastic. De afvalbak met een capaciteit van 120  liter is bekleed met FSC® gecertificeerd hout.

Tien elegante FalcoLinea buitenbanken met rugleuningen en armleuningen zijn op mooie locaties geplaatst, zodat bezoekers vanaf hier kunnen genieten van een prachtig uitzicht op het meer. Uit dezelfde FalcoLinea serie zijn ook vier FalcoLinea picknicksets geplaatst en acht FalcoLinea sofa’s. De FalcoLinea serie kenmerkt zich door zijn unieke ontwerp.

Tevens zijn er 2 FalcoSwing zeshoekige bartafels op het terrein te vinden, een zeshoekige zitbank FalcoBloc en twee ronde FalcoSinus banken.

Fietsaanleunbeugels

Bezoekers die met de fiets naar De Zandmeren komen om te recreëren, kunnen hun fietsen parkeren en eventueel vastzetten met een extra slot aan veertig fietsaanleunbeugels, ook wel “nietjes” genoemd.

Advies

Advies van 1 van onze projectadviseur over fietsparkeren of straatmeubilair? We komen graag vrijblijvend langs op locatie om een advies uit te brengen wat de mogelijkheden zijn. Voor inspiratie verwijzen wij naar ons Pinterest bord "Recreatie" .Falco heeft een eigen ontwerp- en productieafdeling waarmee, op basis van uw gegevens en wensen, producten op maat geadviseerd kunnen worden.
Voor een vrijblijvend advies, ook op locatie, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!