Back to top
Tawk.to

Falco U.K. plaatst moderne cycle hub op station Wolverhampton

Home Projecten Falco U.K. plaatst moderne cycle hub op station Wolverhampton

Ons dochterbedrijf Falco U.K  presenteert met trots de nieuwste state-of-the-art cycle hub op het station van Wolverhampton, een belangrijke stap voorwaarts in het bevorderen van fietsen in stedelijke gebieden. Dit initiatief maakt deel uit van met prijzen bekroonde Interchange ontwikkeling in Wolverhampton, een investering van £150 miljoen die de verbindingen tussen bus, tram, trein en fiets verbetert en is gericht op het verbeteren van de fietsinfrastructuur in grote steden om het gebruik van de fiets als groen en duurzaam vervoersmiddel aan te moedigen.

FalcoScandic als cycle hub

De transparante FalcoScandic die ons dochterbedrijf Falco U.K heeft geplaatst op het station zodat forenzen hun fietsen veilig kunnen parkeren, heeft een moderne uitstraling en is door Falco bv ontworpen en geproduceerd in Vriezenveen.

De FalcoScandic is ontworpen voor zowel efficiëntie als esthetiek. Het biedt plaats aan 100 fietsen, waardoor de parkeerruimte maximaal wordt benut zonder dat er interne steunpilaren nodig zijn. De constructie kenmerkt zich door wandbekleding van veiligheidsglas en de stalen onderdelen zijn gepoedercoat in een stijlvol grijze kleur, wat zorgt voor duurzaamheid en stijl.

Compact fietsparkeren met etagerekken

Binnenin de cycle hub zorgen de FalcoLevel Premium+ dubbellaagse parkeerrekken voor een optimale benutting van de ruimte. Deze etagerekken zijn ontworpen voor gebruiksgemak, waardoor ook de bovenste plekken gemakkelijk bereikbaar zijn.

Extra opties cycle hub

De transparante fietsoverkapping is voorzien van stickers van fietsende mensen, waardoor het direct duidelijk is dat dit de plek is om fietsen veilig te parkeren. Een automatische schuifdeur zorgt voor een makkelijke toegang tot de fietsoverkapping.  Energiezuinige LED verlichting zorgt ervoor dat de overkapping goed verlicht, veilig en uitnodigend is.

Vaak wordt de populaire FalcoLok gebruikt als basis van de cycle hub, dit wordt op maat afgestemd op de klant.

Advies

Bij Falco zetten we ons in om buitenruimtes te verbeteren met superieure fietsparkeeroplossingen. Of het nu gaat om bezoekers of medewerkers, onze deskundige projectadviseurs staan klaar om u te helpen bij het selecteren van de perfecte fietsenstalling voor uw locatie. Ons team biedt vrijblijvende locatiebezoeken om onze oplossingen op uw behoeften af te stemmen. Klaar om een keuze te maken? Onze verkoopafdeling is bereikbaar via onze website, chat, telefoon op (0546) 55 44 44, of via e-mail op info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!