Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping geplaatst bij Zwembad Malkander

Home Projecten Fietsoverkapping geplaatst bij Zwembad Malkander

In een recente samenwerking met Hoveniersbedrijf Van Triest, heeft het buitenterrein van zwembad Malkander in Apeldoorn een mooie upgrade gekregen door de installatie van de FalcoZan fietsoverkapping. Deze state-of-the-art overkapping is niet alleen bestand tegen vandalisme door zijn robuuste ontwerp, maar biedt ook flexibiliteit in wandafwerking met een keuze voor duurzaam FSC® gecertificeerd hardhout.

Robuustheid ontmoet duurzaamheid

FalcoZan staat bekend om zijn vandalismebestendige eigenschappen en de enkelzijdige uitvoering biedt een sterke, stabiele structuur met diverse mogelijkheden voor wandafwerking. Voor dit project is gekozen voor een esthetisch aangename open latwerk van hardhout, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en visuele aantrekkelijkheid van de overkapping.

Duurzaamheid voorop met de MKI Waarde

We zijn ons bewust van de groeiende vraag naar duurzame producten bij onze klanten. Daarom leggen we al jaren de focus op het duurzaam produceren van onze producten. Met behulp van de Milieukostenindicator (MKI) bieden we transparantie over de ecologische voetafdruk van onze producten. Specifiek voor de FalcoZan fietsoverkapping is de MKI-waarde op aanvraag beschikbaar, wat onze inzet voor duurzaamheid benadrukt.

Maatwerk in fietsoverkappingen

Ons assortiment fietsoverkappingen is uitgebreid en veelzijdig, met opties in verschillende formaten en afwerkingen. Ons ontwerpteam staat klaar om met u samen te werken, mocht u op zoek zijn naar een unieke oplossing. Dankzij onze moderne productiefaciliteiten kunnen wij eenvoudig aanpassingen doorvoeren of geheel nieuwe ontwerpen op maat realiseren.

Neem contact op voor uw overkapping

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe fietsoverkapping? Onze projectadviseurs staan klaar om u te ondersteunen met deskundig advies, ook bij u op locatie. Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons bereiken op 0546 55 44 44 of via info@falco.nl. Ontdek de mogelijkheden en hoe we samen kunnen werken aan een duurzamere toekomst.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!