Back to top
Tawk.to

Twee praktische scootmobieloverkappingen voor woningcorporatie Ymere

Home Projecten Twee praktische scootmobieloverkappingen voor woningcorporatie Ymere

Bij twee appartementencomplexen in Almere zijn in opdracht van woningcorporatie Ymere Falco overkappingen geplaatst die fungeren als scootmobiel bergingen. Deze op maat gemaakte overkappingen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, uitgerust met extra brede deuren voor eenvoudige toegang.

Op maat gemaake stalling

Bij Falco hebben we alles in eigen beheer; ontwerp, productie en montage. De scootmobielstallingen zijn afgeleid van de FalcoLok 600. Voor de wandbekelding zijn veel verschillende opties, voor deze scootmobieloverkappingen is gekozen voor FSC®-gecertificeerd hardhouten open latten. 

Extra opties voor functionaliteit

Elke berging is uitgerust met een automatische schuifdeur, bediend door een gebruiksvriendelijke paddenstoeldrukknop, geplaatst aan de langere zijde voor optimale toegankelijkheid. Daarnaast biedt het versterkte dak de mogelijkheid voor een sedumdak, wat bijdraagt aan warmte- en geluidsisolatie, fijnstofreductie, verminderde waterafvoer en CO2-compensatie.

Ventilatieroosters aan de korte zijden voorkomen effectief condensatie, waarborgend dat de berging een optimale omgeving blijft voor scootmobielen.

Projecten

Inmiddels zijn er meerdere scootmobielstallingen geplaatst, lees hier meer over deze projecten:

Meer informatie over scootmobiel stallingen? Bekijk deze pagina.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!