Back to top
Tawk.to

Scootmobielstalling voor woningstichting in Enschede

Home Projecten Scootmobielstalling voor woningstichting in Enschede

Voor Woningstichting De Woonplaats heeft Falco een scootmobiel overkapping geproduceerd en geplaatst bij een appartementencomplex in Enschede. De scootmobielstalling is voorzien van extra's zoals een ventilatierooster, LED verlichting en een oplegplank.

FalcoLok overkapping

De FalcoLok overkapping is uitermate geschikt als scootmobielstalling en is ook al meerdere malen zo ingezet. De FalcoLok 500 heeft een afmeting van 5 x 4 meter en is rondom bekleed met  FSC®-gecertificeerd hardhout.Het dak van de stalling is gemaakt van aluzinc profielplaten.

Extra voorzieningen

Deze overkapping is voorzien van een extra brede schuifdeur. In de overkapping is LED verlichting geplaatst, evenals een bewegingsmelder. In de wand van de stalling is een ventilatierooster geplaatst, om condensvorming te voorkomen. Een oplegplank van 5 meter voor accu’s inclusief 4 oplaadpunten is door Falco ook verzorgd.

Advies

Interesse in een overkapping voor scootmobiels? Onze projectadviseurs denken graag met u mee en voorzien u van advies. Neem contact op via de chat op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!