Back to top
Tawk.to

Scootmobielstalling voor woningstichting in Enschede

Home Projecten Scootmobielstalling voor woningstichting in Enschede

Voor Woningstichting De Woonplaats heeft Falco een scootmobiel overkapping geproduceerd en geplaatst bij een appartementencomplex in Enschede. De scootmobielstalling is voorzien van extra's zoals een ventilatierooster, LED verlichting en een oplegplank.

FalcoLok overkapping

De FalcoLok overkapping is uitermate geschikt als scootmobielstalling en is ook al meerdere malen zo ingezet. De FalcoLok 500 heeft een afmeting van 5 x 4 meter en is rondom bekleed met  FSC®-gecertificeerd hardhout.Het dak van de stalling is gemaakt van aluzinc profielplaten.

Extra voorzieningen

Deze overkapping is voorzien van een extra brede schuifdeur. In de overkapping is LED verlichting geplaatst, evenals een bewegingsmelder. In de wand van de stalling is een ventilatierooster geplaatst, om condensvorming te voorkomen. Een oplegplank van 5 meter voor accu’s inclusief 4 oplaadpunten is door Falco ook verzorgd.

Advies

Interesse in een overkapping voor scootmobiels? Onze projectadviseurs denken graag met u mee en voorzien u van advies. Neem contact op via de chat op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!