Back to top
Tawk.to

Scootmobielstalling voor woningstichting in Enschede

Home Projecten Scootmobielstalling voor woningstichting in Enschede

Voor Woningstichting De Woonplaats heeft Falco een scootmobiel overkapping geproduceerd en geplaatst bij een appartementencomplex in Enschede. De scootmobielstalling is voorzien van extra's zoals een ventilatierooster, LED verlichting en een oplegplank.

FalcoLok overkapping

De FalcoLok overkapping is uitermate geschikt als scootmobielstalling en is ook al meerdere malen zo ingezet. De FalcoLok 500 heeft een afmeting van 5 x 4 meter en is rondom bekleed met  FSC®-gecertificeerd hardhout.Het dak van de stalling is gemaakt van aluzinc profielplaten.

Extra voorzieningen

Deze overkapping is voorzien van een extra brede schuifdeur. In de overkapping is LED verlichting geplaatst, evenals een bewegingsmelder. In de wand van de stalling is een ventilatierooster geplaatst, om condensvorming te voorkomen. Een oplegplank van 5 meter voor accu’s inclusief 4 oplaadpunten is door Falco ook verzorgd.

Advies

Interesse in een overkapping voor scootmobiels? Onze projectadviseurs denken graag met u mee en voorzien u van advies. Neem contact op via de chat op www.falco.nl, mail naar info@falco.nl of bel met 0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!