Back to top
Tawk.to

Falco overkapping ingezet als scootmobielberging

Home Projecten Falco overkapping ingezet als scootmobielberging

Falco ontwierp i.s.m. Donkergroen BV een projectmatige overkapping voor het Wooncomplex de Buizerd in Lelystad. De overkapping is hier ingezet als scootmobielberging voor de bewoners van de Buizerd. Met een bergruimte voor 23 scootmobielen staan deze veilig en droog gestald!

Falco maakte deze scootmobielbergingen in twee opstellingen van 8 units en een opstelling van 7 units. Opgebouwd uit thermisch verzinkt staal en houten wandbekleding is de afmeting per opbergunit:

  • Breedte: 125 cm.
  • Diepte: 160 cm.
  • Hoogte: 210cm /225 cm.

Constructie scootmobielberging

De dakconstructie van de scootmobielberging is opgebouwd uit stalen dakframes voorzien van een rondom lopende goot. De dakplaten zijn van Aluzinc damwand-profiel van 1 mm dik en steunen op de gelaste spanten. Door middel van stalen afvoeren wordt het regenwater afgevoerd en mondt circa 100 mm. boven maaiveld uit. De afvoeren zijn eventueel ook aan te sluiten op de riolering.

Opbouw wandbekleding

De bergingen zijn bekleed met hardhouten open latwerk. Iedere berging is voorzien van één enkele draaideur (rechtsdraaiend) en voorzien van een slot. Daarnaast beschikt iedere deur over een deurdranger met een vastzetarm van 90 graden. Alle bevestigingsmaterialen zijn in RVS uitgevoerd.

Advies?

Wilt u ook een overkapping of berging voor uw locatie? Neem dan contact op met Falco's projectadviseurs via 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!